Torsdag 17. mai 2018
Opptil 40 personer i masseslagsmål på Aker Brygge
To menn er pågrepet etter å ha vært involvert i et masseslagsmål med opp mot 40 involverte på restauranten TGI Friday’s på Aker Brygge i Oslo torsdag kveld.
Publisert: 17 Mai 23:51
To menn er pågrepet etter å ha vært involvert i et masseslagsmål med opp mot 40 involverte på restauranten TGI Friday’s på Aker Brygge i Oslo torsdag kveld.
– Vi fikk første melding klokken 19.41, og det var rimelig kaotisk og hektisk i en periode. Vi hadde flere enheter i nærheten, så vi sendte godt med folk. Det er generelt mye folk på Aker Brygge og det var inne på et utested med andre gjester, så vi visste det ville bli vanskelig å få oversikt, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo-politiet til NTB.
Han sier politiet brukte flere minutter på å få kontroll på situasjonen ettersom de involverte fortsatte slagsmålet etter at de kom på plass.
– Vi har ikke full oversikt over bakgrunnen for slagsmålet, men det dreier seg om to grupperinger, romfolk som sannsynligvis har hatt en konflikt over tid. Den ene gruppen sitter i et selskap når den andre gruppen brått kommer løpende inn på utestedet. Vaktene på TGI maktet ikke å stanse dem, sier Guldbrandsen.
Resultatet er ifølge operasjonslederen at to menn er pågrepet og blir siktet for kroppsskade, en person er innbrakt og en håndfull personer er bortvist fra stedet. Flere forhold, deriblant hindring av en offentlig tjenesteperson og unnlatelse av å etterkomme politiets pålegg, blir anmeldt.
– Skadeomfanget er så å si neglisjerbart. Det dreier seg om noen mindre skader på noen involverte, men ikke noe alvorlig, sier Guldbrandsen.
Han opplyser om at de fleste involverte var i aldersgruppen 30-40, men at noen av de bortviste er helt nede i 20-årene.
(©NTB)
Tirsdag 22. januar 2019
Dagbladet vil søke om pressestøtte. Dersom avisa innlemmes i ordningen, kan den ende opp med å motta en rekordhøy sum på over 50 millioner kroner.
Tirsdag 22. januar 2019
FEIL PÅ FEIL: Lista over medieblundere knyttet til Russland-etterforskningen vokser. Her er noen av dem.
Tirsdag 22. januar 2019
• Politikk kan iblant framstå som en dragkamp mellom fløyene, hvor én side får gjennomslag det ene året, før nye valg snur om på alt. I realiteten er det likevel slik at mye av det som vedtas blir stående, politiske skifter til tross. Det...
Tirsdag 22. januar 2019
SV I VINDEN: Medlemmene strømmer til opposisjonspartiene etter opprettelsen av den borgerlige firepartiregjeringen. Hos SV er veksten dobbelt så stor som hos Ap.
Mandag 21. januar 2019
• «Vi prøver å lure en hel befolkning, men mest oss selv, med å kalle dette en nærpolitireform.» Det skrev hovedverneombud for Sør-Øst politidistrikt, Bjørn Druglimo, på Politiforum denne helga. Han kommenterte funnene i en ny...
Mandag 21. januar 2019
MOTSTAND: Flere tusen ungarere protesterte lørdag mot regjeringens politikk og mot en ny, omstridt arbeidsmiljølov som åpner for 400 timer overtid per år.
Mandag 21. januar 2019
NY VEG: Regjeringa ventar på Statens vegvesen si eiga vurdering av kva oppgåver private kan få. – Me har ei oppleving om at Vegvesenet blir riven i bitar, seier tillitsvald Alf Edvard Masternes.
Mandag 21. januar 2019
Selvpubliserte bøker finner veien inn til forlagseide nettbokhandler. Kan gjøre det vanskeligere for leserne å navigere på nett, mener Anne Oterholm.
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.