Søndag 6. mai 2018
Politiet etterforsker mulig voldtekt på russetreff i Bodø
Politiet etterforsker et mulig overgrep som skal ha skjedd under et russearrangement i Bodø natt til lørdag.
Publisert: 06 Mai 16:28
Politiet etterforsker et mulig overgrep som skal ha skjedd under et russearrangement i Bodø natt til lørdag.
– Det har blitt gjennomført både tekniske og taktiske etterforskningsskritt i saken. Det skal tas flere avhør i løpet av søndagen, opplyser politiadvokat Kaja Agersborg Jørgensen i Nordland politidistrikt til TV 2.
Politiet har en mistenkt i saken, som ble løslatt etter avhør lørdag. Alle involverte er russ. Utover det vil ikke politiet si noe mer om hva som har skjedd.
Campen på Mørkved i Bodø, der russen samles, har vært åpen i helga til tross for hendelsen, skriver NRK.
– Det er veldig trist at det skjer noe sånt i campen. Men foreldrevaktene har gjort en veldig god jobb med å følge opp jenta, sier russepresident Ole Marius Kristiansen ved Bodin videregående skole.
Kristiansen forteller at det har vært færre russ på campen i helgen ettersom mange er på landstreff i Stavanger.
(©NTB)
Mandag 21. januar 2019
• «Vi prøver å lure en hel befolkning, men mest oss selv, med å kalle dette en nærpolitireform.» Det skrev hovedverneombud for Sør-Øst politidistrikt, Bjørn Druglimo, på Politiforum denne helga. Han kommenterte funnene i en ny...
Mandag 21. januar 2019
MOTSTAND: Flere tusen ungarere protesterte lørdag mot regjeringens politikk og mot en ny, omstridt arbeidsmiljølov som åpner for 400 timer overtid per år.
Mandag 21. januar 2019
NY VEG: Regjeringa ventar på Statens vegvesen si eiga vurdering av kva oppgåver private kan få. – Me har ei oppleving om at Vegvesenet blir riven i bitar, seier tillitsvald Alf Edvard Masternes.
Mandag 21. januar 2019
Selvpubliserte bøker finner veien inn til forlagseide nettbokhandler. Kan gjøre det vanskeligere for leserne å navigere på nett, mener Anne Oterholm.
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.
Lørdag 19. januar 2019
Den nye regjeringen vil samle all medie­støtte, også til NRK, i en felles pott. Dermed kan den interne kampen om støttekronene bli tøffere, frykter Lands­laget for lokalaviser.
Lørdag 19. januar 2019
• Midt under regjeringsforhandlingene på Granavolden gjestgiveri inviterte lederne for de fire ungdomspartiene pressen for å formidle sitt budskap til den nye flertallsregjeringen. Nå er det på tide å kutte i statens utgifter, sa lederne for...
Lørdag 19. januar 2019
Dramatisk: Virkeligheten er hard i Sara Stridsbergs «Kjærlighetens Antarktis», men det finnes også fliker av håp.
Fredag 18. januar 2019
Mediebransjen vil ha slutt på at folk bruker medie­arkivet Atekst som alternativ til å kjøpe et avisabonnement. Nå er det ikke lenger mulig å lese dagferske nyheter i arkivet.