Tirsdag 24. april 2018
Washington Capitals klare for kvartfinale
Washington Capitals vant natt til tirsdag 6-3 mot Columbus Blue Jackets og tok seg til kvartfinale i Stanley Cup.
Publisert: 24 April 08:00
Washington Capitals vant natt til tirsdag 6-3 mot Columbus Blue Jackets og tok seg til kvartfinale i Stanley Cup.
Til tross for at Washington tapte de to første kampene mot Columbus på egen is vant laget til slutt 4-2 i kamper. I kvartfinalen venter regjerende mestre Pittsburgh Penguins.
– Vi har en veldig sterk kjernetropp, som tror på hverandre. Vi har mange unge spillere og derfor har vi vært nødt til å stole på kjernen for å ta oss videre. Og det har de gjort, sier lagets trener Barry Trotz.
Med duellen mot Pittsburgh blir en stor utfordring, laget har tapt de siste sju kampene de har spilt mot Pittsburgh.
Washingtons Dmitrij Orlov scoret kampens første mål mot Columbus tolv minutter ut i første periode. Alexander Ovetjkin satte inn to pucker i nettet i andre periode og det sto 3-1 før siste periode startet. Den ledelsen klarte ikke Columbus å hente inn, selv om de scoret to mål i siste periode. Washington scoret tre i perioden og vant kampen 6-3.
Fra før er Nashville Predators, Winnipeg Jets, Tampa Bay Lightning, San Jose Sharks og Vegas Golden Knights klare for kvartfinalespill, mens Boston Bruins og Toronto Maple Leafs (3-3 i kamper) kjemper om den siste plassen.
(©NTB)
Torsdag 24. januar 2019
VOLD: Venezuela er i ferd med å gå tom for penger og opposisjonen mobiliserer i gatene. USA støtter åpent forsøket på å kaste sosialist­regjeringen.
Torsdag 24. januar 2019
• Et demonstrasjonstog for fri tilgang til fosterreduksjon ville ikke samlet mange. Likevel har protestene mot innskrenkningen av denne retten dominert den politiske debatten om regjeringsplattformen. Mange reagerer sterkt på måten endringen...
Torsdag 24. januar 2019
Vebjørn Sand vil reise fem lysende søyler i Holmen­kollen for å markere 75-års­dagen for frigjøringen. Kommunen har foreløpig ingen andre planer for kunstmarkeringer av jubileet.
Torsdag 24. januar 2019
KVOTER: Regjeringen har reservert 15 uker av for­eldrepermisjonen for fedrene. ­Mødrene synes er nok med 13 ukers fedrekvote, viser ny rapport fra Nav.
Onsdag 23. januar 2019
• For unge mennesker er det to ting som veier tungt når de vurderer å få barn: om forholdet går bra og økonomisk trygghet. Det svaret kan de fleste for så vidt tenke seg fram til selv, men det er også resultatet i en studie forskerne Anne...
Onsdag 23. januar 2019
En ny studie viser at vanlige arbeidsfolk er mindre synlige i dagens medie­bilde enn for 20 år siden. Norske journalister har «middelklasseblikk», mener forsker.
Onsdag 23. januar 2019
USIKKERHET: Nå kan alt skje i det britiske parlamentet. Den konservative veteranen, brexit-tilhengeren og baronen Peter Lilley tror britene kan forlate EU uten en avtale.
Onsdag 23. januar 2019
PÅ SIN POST: Knut Arild Hareide vil vokte KrFs primærpolitikk som leder for KrFs stortingsgruppe. Stortingsrepresentant Geir Jørgen Bekkevold mener ingen andre kan fylle rollen.
Tirsdag 22. januar 2019
Dagbladet vil søke om pressestøtte. Dersom avisa innlemmes i ordningen, kan den ende opp med å motta en rekordhøy sum på over 50 millioner kroner.
Tirsdag 22. januar 2019
FEIL PÅ FEIL: Lista over medieblundere knyttet til Russland-etterforskningen vokser. Her er noen av dem.