Tirsdag 17. april 2018
Fox News-profil nekter for å ha brukt Trumps advokat
Den kjente programlederen Sean Hannity i høyreorienterte Fox News avviser at han har vært en av klientene til Donald Trumps advokat Michael Cohen.
Publisert: 17 April 08:39
Den kjente programlederen Sean Hannity i høyreorienterte Fox News avviser at han har vært en av klientene til Donald Trumps advokat Michael Cohen.
Den angivelige forbindelsen mellom Hannity og Cohen kom fram under et rettsmøte i New York mandag. Her ble Cohen presset til å avsløre at Hannity i hemmelighet har vært hans klient.
Fox News-programlederen er imidlertid ikke enig i denne beskrivelsen av relasjonen.
– Michael Cohen har aldri representert meg i noen saker, skrev Hannity på Twitter.
Han erkjente likevel å ha hatt noen samtaler med Cohen som hovedsakelig skal ha dreid seg om eiendomsinvesteringer.
– Jeg har fra tid til annen hatt korte diskusjoner med ham om juridiske spørsmål hvor jeg ønsket hans innspill og perspektiver.
Hannity er kjent som en sterk tilhenger av Trump, og programmet hans er for tiden det mest sette på amerikansk kabel-TV. Ifølge nyhetsbyrået AFP hender det at Trump og Hannity snakker sammen på telefon.
Amerikansk politi gjennomførte nylig en razzia mot Cohens kontor. Trump har reagert svært sterkt på ransakingen, og kilder i Det hvite hus er bekymret for at FBI vil finne ting som er skadelig for presidenten, ifølge nyhetsbyrået AP.

(©NTB)
Onsdag 12. desember 2018
VOLDTEKT: Høyres justispolitiske talsperson Peter Frølich mener minstestraffen for voldtekt er for høy. Han vil løfte diskusjonen inn i regjeringsforhandlingene med KrF, Frp og Venstre.
Onsdag 12. desember 2018
MOT MAY: I den britiske opposisjonens rekker vokser kravet om mistillit mot regjeringen og omkamp om brexit. Opposisjonsleder Jeremy Corbyn nøler.
Onsdag 12. desember 2018
Finnmark fylkeskommune vil erstatte skolebibliotekarene med elevvakter og chatte­tjenester. Nå frykter Bibliotekforeningen at dette er starten på en ny trend.
Onsdag 12. desember 2018
• Den som vet hvordan pølser lages og anbudsprosesser går for seg, får aldri en rolig natts søvn igjen. I høst har flere aviser sett nærmere på bakgrunnen for at britiske Go-Ahead vant anbudet på...
Tirsdag 11. desember 2018
I medienes dekning av selvmord blir helsevesenet ofte utpekt som syndebukker, mener psykiatrisk sykepleier Rita Småvik. Hun frykter at det kan gjøre forebygging vanskeligere.
Tirsdag 11. desember 2018
HØYT SPILL: En ordkrig om FNs klimaforskning vekker harme og bekymring idet Polen-toppmøtet går inn i sin siste, avgjørende uke. Diplomatene jobber på spreng for å unngå tilbakeslag.
Tirsdag 11. desember 2018
FORSLAG: Venstrevridde eksperter vil lage et nytt europeisk parlament og la institusjonen rå over et kjempebudsjett på 4 prosent av Europas BNP.
Tirsdag 11. desember 2018
• Hvordan redde Europa fra EU-kritiske populister? Blant dem som har forsøkt å svare på det spørsmålet, er Frankrikes president Emmanuel Macron. Han kom til makten med en ambisiøs reformplan for unionen, som skulle sikre økonomisk stabilitet...
Mandag 10. desember 2018
MDG-politiker og forfatter Eivind Trædal har fått politiske motstandere på døra. Han mener grensa for aktivisme, også den kunstneriske, går ved dørstokken til folks privatliv.
Mandag 10. desember 2018
Syv kvelder med Bob Dylan i New York, tretti år etter at hans fortsatt pågående Never Ending Tour startet. Vi var der.