Tirsdag 17. april 2018
Golden State Warriors herjer i NBA-sluttspillet
Selv uten superstjernen Stephen Curry leker Golden State Warriors med San Antonio Spurs i NBA-sluttspillet.
Publisert: 17 April 09:04
Selv uten superstjernen Stephen Curry leker Golden State Warriors med San Antonio Spurs i NBA-sluttspillet.
Etter utklassingssifre i den første kampen av 1. runde av sluttspillet i Western Conference, så ble det også 116-101-seier i den andre kampen hjemme i Oracle Arena i Oakland.
De regjerende NBA-mesterne styrer galant mot avansement til 2. runde i serien som spilles best av sju kamper.
Kevin Durant bidro med 32 poeng for mesterlaget, mens det ble 31 poeng for Klay Thompson. 34 poeng gjorde at LaMarcus Aldridge ble gjestenes toppscorer.
Bortelaget fra texas ledet 53–47 til pause i nattens kamp, men i de to siste periodene ble de overkjørt.
Miami Heat vant 113–103 borte mot Philadelphia 76ers og utlignet til 1–1 i kamper. Det var sistnevntes første tap etter 17 seirer på rappen.
(©NTB)
Onsdag 12. desember 2018
VOLDTEKT: Høyres justispolitiske talsperson Peter Frølich mener minstestraffen for voldtekt er for høy. Han vil løfte diskusjonen inn i regjeringsforhandlingene med KrF, Frp og Venstre.
Onsdag 12. desember 2018
MOT MAY: I den britiske opposisjonens rekker vokser kravet om mistillit mot regjeringen og omkamp om brexit. Opposisjonsleder Jeremy Corbyn nøler.
Onsdag 12. desember 2018
Finnmark fylkeskommune vil erstatte skolebibliotekarene med elevvakter og chatte­tjenester. Nå frykter Bibliotekforeningen at dette er starten på en ny trend.
Onsdag 12. desember 2018
• Den som vet hvordan pølser lages og anbudsprosesser går for seg, får aldri en rolig natts søvn igjen. I høst har flere aviser sett nærmere på bakgrunnen for at britiske Go-Ahead vant anbudet på...
Tirsdag 11. desember 2018
I medienes dekning av selvmord blir helsevesenet ofte utpekt som syndebukker, mener psykiatrisk sykepleier Rita Småvik. Hun frykter at det kan gjøre forebygging vanskeligere.
Tirsdag 11. desember 2018
HØYT SPILL: En ordkrig om FNs klimaforskning vekker harme og bekymring idet Polen-toppmøtet går inn i sin siste, avgjørende uke. Diplomatene jobber på spreng for å unngå tilbakeslag.
Tirsdag 11. desember 2018
FORSLAG: Venstrevridde eksperter vil lage et nytt europeisk parlament og la institusjonen rå over et kjempebudsjett på 4 prosent av Europas BNP.
Tirsdag 11. desember 2018
• Hvordan redde Europa fra EU-kritiske populister? Blant dem som har forsøkt å svare på det spørsmålet, er Frankrikes president Emmanuel Macron. Han kom til makten med en ambisiøs reformplan for unionen, som skulle sikre økonomisk stabilitet...
Mandag 10. desember 2018
MDG-politiker og forfatter Eivind Trædal har fått politiske motstandere på døra. Han mener grensa for aktivisme, også den kunstneriske, går ved dørstokken til folks privatliv.
Mandag 10. desember 2018
Syv kvelder med Bob Dylan i New York, tretti år etter at hans fortsatt pågående Never Ending Tour startet. Vi var der.