Du kan bla til neste sideBla med piltastene

Veteran/debutant: Emir Hindic hadde Bylarm-hype alt i 2015. I år er han tilbake. Og nå er han TO av årets mest omtalte artister.

Romstasjonen EMIR

$ID/[No paragraph style]:Å SJONGLERE MED HATTER: Det kan man si er et spill Emir er blitt ekspert på i det siste, som soloartist/sanger, én halvdel av en profilert rapduo, og som sentralt medlem i bandprosjektet Softcore untd. Under Bylarm opptrer han med to av disse tre distinkt forskjellige musikalske identitene. Frida Holsten Gullestad

Han har alt spilt på Skandinavias største festivalscener og gått viralt på nett, utenfor systemet, som uavhengig rapper. Så når Emir tar skrittet inn i popbransjen mener han alvor.

– Jeg har faktisk gått på Steinerskolen, kommer det ut av ham i forbifarten, som ren saksopplysning, mens vi venter på heisen opp til rommet han har leid seg inn på, på Øvingshotellet i Oslo, for å forberede seg til sine konserter på Bylarm – det vil si, de konsertene han spiller under døpenavnet sitt i store bokstaver, EMIR. Emir Hvidsten Hindic (24), for å ta full introduksjon først som sist, står der lett rastløs trippende sammen med Musikkmagasinet v/journalist og fotograf samt representanten for plateselskapet Sony (hvor han er signert som soloartist).