Torsdag 18. januar 2018
Eldre kvinne skadd i brann i Bærum
En kvinne fikk moderate skader i en brann i en boligblokk i Bærum natt til torsdag. To andre personer fikk i seg røyk.
Publisert: 18 Januar 04:17
En kvinne fikk moderate skader i en brann i en boligblokk i Bærum natt til torsdag. To andre personer fikk i seg røyk.
– I leiligheten var det en eldre kvinne, som er kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige røyk- og brannskader. To personer tok seg inn i leiligheten og forsøkte å redde henne ut, og disse behandles for lettere røykskader. Det er uklart om det var de eller politiet som fikk hentet henne ut, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til VG.
Politiet opplyser på Twitter at de ikke har evakuert flere personer enn de tre skadde.
Natt til torsdag beskriver Ullevål sykehus den eldre kvinnens skader som moderate.
Brannvesenet fikk raskt kontroll over brannen i Oksenøyveien og opplyste like etter klokken 1 at brannen var slukket. Brannstedet luftes ut, og oppgangen og leilighetene blir gjennomsøkt, skriver brannvesenet på Twitter.
(©NTB)
Lørdag 17. november 2018
• Samtidig som forslaget til brexit-avtale river og sliter i britene, blåser det opp til ny strid om EØS-avtalen i fagbevegelsen her hjemme. I går signerte lederne i Fellesforbundet og Norsk Transportarbeiderforbund en avtale om...
Lørdag 17. november 2018
VERRE: Theresa May mener hun har oppnådd en bedre avtale med EU enn det Norge har. Men brexit-avtalen ville vært grunnlovsstridig i Norge, fastslår Nupi-direktør Ulf Sverdrup.
Lørdag 17. november 2018
ANBUD: NSB var best på organisasjon og ledelse, mens SJ var best på kundetilfredsstillelse. Go-Ahead var kun best på pris i anbudskonkurransen om å få drifte Sørlandsbanen.
Lørdag 17. november 2018
Statlige teatre har økt sine egeninntekter, selv om de får mindre i offentlige tilskudd. Høyre jubler, mens SV mener tallene i rapporten gir et misvisende bilde.
Lørdag 17. november 2018
Å vite: Michelets bok er en undersøkelse formulert som en dom.
Fredag 16. november 2018
NÆR STUPET: Ministerflukt og mistillit sender Theresa Mays brexit-plan nærmere nederlag i parlamentet, sier britiske eksperter til Klassekampen.
Fredag 16. november 2018
– Det har aldri vært mindre grunn til å rehabilitere Alf Larsen, sier litteratur­forsker Tore Rem. Han reagerer på Forfatterforeningens unnskyldning til den omstridte poeten.
Fredag 16. november 2018
HEMMELIG: Etterretningstjenesten skal betale kilder svart – og kunne bryte norsk lov uten straff. Det er regjeringens forslag til ny etterretningslov.
Fredag 16. november 2018
• «Gratulerer! Theresa May har lyktes med å forene en dypt splittet nasjon. Alle er enige om at avtalen hun har kommet opp med er forferdelig», skriver Martin Wolf i Financial Times. Ambrose Evans-Pritchard i The Telegraph sammenlikner den...
Torsdag 15. november 2018
SATSER: Equinor bruker rekordmye penger på lobbyisme i Brussel. Målet er å sikre etterspørselen etter gass i lang tid framover.