Fredag 17. november 2017
Bunnlag holdt Monaco til uavgjort
Monaco gikk på en uventet 1-1-smell borte mot bunnplasserte Amiens i Ligue 1 fredag. Ole Kristian Selnæs spilte hele kampen i nok et Saint-Étienne-tap.
Publisert: 17 November 23:08
Monaco gikk på en uventet 1-1-smell borte mot bunnplasserte Amiens i Ligue 1 fredag. Ole Kristian Selnæs spilte hele kampen i nok et Saint-Étienne-tap.
Monaco har vunnet 9 av 13 kamper, men den regjerende seriemesteren ser likevel ut til å slite med å holde følge med Paris Saint-Germain. Rivalen kan lørdag få en seks poengs luke på tabelltoppen.
Det er kamper som den mot Amiens som Monaco ikke har råd til å avgi poeng i. Stevan Jovetic ordnet 1-1 for gjestene fra fyrstedømmet etter 67 minutters spill. I første omgang hadde Serge Gakpé tatt Amiens i føringen.
Sistnevnte ligger fjerde sist med sine tolv poeng i den franske toppdivisjonen. Monaco er tabelltoer med 29 poeng.
Tidligere fredag måtte Saint-Étienne tåle nok en nedtur. Jonathan Bamba utlignet for Selnæs og co. rett før pause, men tapte til slutt 1-3 i bortemøtet med Lille. Nicolas Pépé, Thiago Mendes og Ezequiel Ponce gjorde målene for Marcelo Bielsas mannskap.
Selnæs spilte hele kampen for gjestene, mens Alexander Søderlund slapp til de siste elleve minuttene.
Saint-Étienne er uten seier på sine fire siste ligakamper, tre av dem har endt med tap. I midtuken sa Óscar Garcia opp som klubbens hovedtrener.
Til tross for den svake perioden ligger Saint-Étienne på sjetteplass på tabellen, men kan bli forbigått av flere lag gjennom helgen.
(©NTB)
Mandag 17. desember 2018
FRAMTIDSFRYKT: Nordmenn flest uroar seg mest for klimaendringar og svekka velferdsstat, ifølge eit notat frå tankesmia Agenda.
Mandag 17. desember 2018
HJEM IGJEN: Etter FNs klimatoppmøte i Katowice er det nå opp til hvert enkelt land å heve ambisjonene om utslippskutt.
Mandag 17. desember 2018
Endringer i åndsverkloven gjør at flere kunstner­grupper må dele på samme vederlagspott. – Våre medlemmer vil sitte igjen med mindre, sier Jørgen Karlstrøm i Komponistforeningen.
Mandag 17. desember 2018
• Fredag vedtok Kongen i statsråd at Siv Jensen er inhabil i saker som angår Johan H. Andresen. Årsaken er at Andresen leier ut en hytte på Grimsøya i Oslofjorden til Frp-lederen – trolig til langt under markedspris. Siden leieforholdet ble...
Lørdag 15. desember 2018
• Den norske offentligheten deler seg i synet på den franske protestbevegelsen som har fått navnet «de gule vestene». Er de voldelige opportunister som ødelegger for en flott president, eller småfolk som uttrykker legitim bekymring når nye...
Lørdag 15. desember 2018
Mens netthandel på bøker har tatt av i Sverige, foretrekker nordmenn fremdeles å handle bøker over disk.
Lørdag 15. desember 2018
ÅTVARAR: Mette Nord seier ho ikkje veit kor LO landar i EØS-spørsmålet i 2021, og vil sjølv ikkje garantera for avtalen.
Lørdag 15. desember 2018
VINNERSAK?: Kan en «Green New Deal» bli for Demokratene det «Make America Great Again» var for Donald Trump?
Lørdag 15. desember 2018
Livsvilje: I blandingen av liv og verk trer Anne Karin Elstad fram i Hilde Hagerups biografi.
Fredag 14. desember 2018
160 millioner kroner har det kostet å totalrenovere «Hestmanden». Nå må museumsskipet legge til kai fordi Kulturdepartementet ikke vil gi fem millioner kroner i økt støtte.