Mandag 27. juni 2016
Havnelid fra Røde Kors til Norsk Tipping
Oslo (NTB): Åsne Havnelid går fra jobben som generalsekretær i Røde Kors til å bli administrerende direktør i Norsk Tipping.
Publisert: 27 Juni 12:30
Etter fem år i hjelpeorganisasjonen tar Havnelid fra høsten av over som tippesjef.
– Jeg har hatt fem flotte, lærerike, krevende og givende år i Røde Kors. Det har vært et privilegium å få jobbe med engasjerte frivillige, tillitsvalgte og medarbeidere hver eneste dag. Vi har videreutviklet Røde Kors til en enda sterkere humanitær aktør både nasjonalt og internasjonalt, sier Havnelid i en pressemelding fra Røde Kors.
– Jeg er veldig glad og tilfreds over å kunne presentere Åsne Havnelid som ny administrerende direktør i Norsk Tipping. Hun har en bred og solid bakgrunn fra ulike toppjobber i både nærings- og organisasjonsliv. Jeg er trygg på at hun vil sikre Norsk Tipping en enda tydeligere og sterkere rolle i samfunnet og sammen med de ansatte evne å begeistre en ny generasjon kunder, sier styreleder Linda Bernander Silseth i Norsk Tipping i en pressemelding.
I tillegg til årene i Røde Kors har Havnelid erfaring som direktør for ski-VM i Oslo i 2011, ansvarlig for de kabinansatte både i SAS Norge og SAS Braathens, assisterende toppidrettssjef i Olympiatoppen og daglig leder ved Toppidrettssenteret. (©NTB)
Torsdag 14. november 2019
BRUDD: Bolivias høyreradikale bruker kuppet mot Evo Morales til å sikre både Bibelen og businessinteresser. Urfolksgrupper lover kamp mot makt­overtakelsen.
Torsdag 14. november 2019
BRUDD: Bolivias høyreradikale bruker kuppet mot Evo Morales til å sikre både Bibelen og businessinteresser. Urfolksgrupper lover kamp mot makt­overtakelsen.
Torsdag 14. november 2019
Bare en knapp promille av befolkningen har meldt seg på «Hele Norge leser». Anne-Kari Bratten i Spekter, som er samarbeidspartner for kampanjen, har selv valgt å ligge unna.
Torsdag 14. november 2019
• Det har vist seg svært vanskelig å øke skattene for de inntektsgruppene som skatteutformerne selv tilhører. Når det politiske liv i stadig større grad domineres av høytlønte, skal det svært bevisste politiske grep til for å hindre at...
Torsdag 14. november 2019
NY TID: Linn Herning har lenge vært bekymret for utviklingen av offentlig sektor. Først etter at hun ble alvorlig sjuk, ble hun ordentlig redd for at velferdsstaten ikke alltid kommer til å redde henne.
Onsdag 13. november 2019
• Forandringen Bolivia har gått gjennom siden Evo Morales og hans parti Bevegelsen for sosialisme (MAS) for 13 år siden kom til makta, mangler nærmest sidestykke i historien. Gjennom å renasjonalisere olje- og gassindustrien fikk landet...
Onsdag 13. november 2019
KJØRER PÅ: Frp har abdisert som bilistenes parti, mener Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum. Han tar gjerne over tittelen.
Onsdag 13. november 2019
Céline Sciammas partnar, filmstjerna Adèle Haenel, har blåse liv i fransk metoo. Saman har dei laga ein film om stormfull erotikk fri frå dominas.
Onsdag 13. november 2019
FORTSETTER: Hittil har minst 322 demonstranter blitt drept i Irak. Nå ber Washington om nyvalg. – Dagens Irak er USAs verk, sier irakisk aktivist.
Tirsdag 12. november 2019
• Arbeiderpartiet framla i går sitt alternative budsjett, hvor de på flere områder går inn for å snu retningen Erna Solberg har tatt landet i. Blant annet går partiet inn for økt skattlegging av folk med høye inntekter og formuer, tiltak mot...