Mandag 27. juni 2016
Havnelid fra Røde Kors til Norsk Tipping
Oslo (NTB): Åsne Havnelid går fra jobben som generalsekretær i Røde Kors til å bli administrerende direktør i Norsk Tipping.
Publisert: 27 Juni 12:30
Etter fem år i hjelpeorganisasjonen tar Havnelid fra høsten av over som tippesjef.
– Jeg har hatt fem flotte, lærerike, krevende og givende år i Røde Kors. Det har vært et privilegium å få jobbe med engasjerte frivillige, tillitsvalgte og medarbeidere hver eneste dag. Vi har videreutviklet Røde Kors til en enda sterkere humanitær aktør både nasjonalt og internasjonalt, sier Havnelid i en pressemelding fra Røde Kors.
– Jeg er veldig glad og tilfreds over å kunne presentere Åsne Havnelid som ny administrerende direktør i Norsk Tipping. Hun har en bred og solid bakgrunn fra ulike toppjobber i både nærings- og organisasjonsliv. Jeg er trygg på at hun vil sikre Norsk Tipping en enda tydeligere og sterkere rolle i samfunnet og sammen med de ansatte evne å begeistre en ny generasjon kunder, sier styreleder Linda Bernander Silseth i Norsk Tipping i en pressemelding.
I tillegg til årene i Røde Kors har Havnelid erfaring som direktør for ski-VM i Oslo i 2011, ansvarlig for de kabinansatte både i SAS Norge og SAS Braathens, assisterende toppidrettssjef i Olympiatoppen og daglig leder ved Toppidrettssenteret. (©NTB)
Lørdag 15. desember 2018
• Den norske offentligheten deler seg i synet på den franske protestbevegelsen som har fått navnet «de gule vestene». Er de voldelige opportunister som ødelegger for en flott president, eller småfolk som uttrykker legitim bekymring når nye...
Lørdag 15. desember 2018
Mens netthandel på bøker har tatt av i Sverige, foretrekker nordmenn fremdeles å handle bøker over disk.
Lørdag 15. desember 2018
ÅTVARAR: Mette Nord seier ho ikkje veit kor LO landar i EØS-spørsmålet i 2021, og vil sjølv ikkje garantera for avtalen.
Lørdag 15. desember 2018
VINNERSAK?: Kan en «Green New Deal» bli for Demokratene det «Make America Great Again» var for Donald Trump?
Lørdag 15. desember 2018
Livsvilje: I blandingen av liv og verk trer Anne Karin Elstad fram i Hilde Hagerups biografi.
Fredag 14. desember 2018
160 millioner kroner har det kostet å totalrenovere «Hestmanden». Nå må museumsskipet legge til kai fordi Kulturdepartementet ikke vil gi fem millioner kroner i økt støtte.
Fredag 14. desember 2018
LOV: Nav-kontorene mener innføringen av lovpålagt aktivitetsplikt hjelper ungdommen, men andelen unge på sosialhjelp er like høy som før loven kom.
Fredag 14. desember 2018
• Onsdag stemte folkevalgte i den svenske Riksdagen gjennom et nytt budsjettet for 2019. Med knapt flertall var det budsjettet fra de borgerlige partiene Moderaterna og Kristdemokraterna som vant, mot forslaget fra dagens rødgrønne...
Fredag 14. desember 2018
TRØBBEL: De fleste land vil ikke heve sine klimaambisjoner. Forhandlingene under klimatoppmøtet i Polen er i ferd med å gå seg fast.
Torsdag 13. desember 2018
Mange var sikre på at Amazon ville etablere seg i Sverige denne høsten. Men satsingen lar vente på seg.