Onsdag 16. mars 2016
Dansk TV 2 åpner kontor i Syria
København (NTB-AP): Danmarks TV 2 har åpnet et eget kontor i den syriske hovedstaden Damaskus. TV-stasjonen sier den er den eneste vestlige TV-kanalen med fast kontor i det borgerkrigsherjede landet.
Publisert: 16 Mars 13:52
Kanalens nyhetsredaktør Mikkel Hertz beskriver åpningen av det nye kontoret som en unik mulighet for kanalen, og et resultat av en langvarig visumprosess.
Kontoret åpnet onsdag, og kanalen skal holde til i 15. etasje av en blokk i «et relativt fredelig område i den syriske hovedstaden», ifølge Hertz.
– Det er et bedre utgangspunkt for å kunne skille ut propagandaen som spres av de ulike partene i konflikten, sier korrespondent Rasmus Tantholdt.
Han skal styre Damaskus-kontoret sammen med en kameramann og en produsent.
TV 2 er Danmarks mest sette tv-kanal. (©NTB)
Onsdag 19. desember 2018
Nasjonalmuseet gikk glipp av inntil 90 millioner kroner til kunstnerisk utsmykking. Finansdepartementet satte foten ned for samarbeid mellom museet og Kunst i offentlige rom.
Onsdag 19. desember 2018
KRAV: Sterke ­krefter i KrF jobber for at partiet skal kreve utviklingsministeren og et nytt ut­viklingsdepartement i ny regjering.
Onsdag 19. desember 2018
• Regjeringen, LO og NHO presenterte i går en ny avtale om inkluderende arbeidsliv, som skal gjelde de neste fire årene. Den nye avtalen er utvidet og skal gjelde hele arbeidslivet. Målet med avtalen er å kutte sykefraværet med ti prosent.
Onsdag 19. desember 2018
JULESTRID: Kan Donald Trumps lyssky forretningsimperium og valgkampanje tåle lyset fra USAs elite-aktorer?
Tirsdag 18. desember 2018
Svenske og danske historikere er ikke overrasket over temperaturen i Michelet-debatten. – Det handler om den klassiske friksjonen mellom journalister og historikere, sier Lars M. Andersson.
Tirsdag 18. desember 2018
• Ville du synes det var ubehagelig dersom du hadde en sønn eller datter som ville gifte seg med en innvandrer? Statistisk sentralbyrå (SSB) har stilt et representativt utvalg nordmenn dette og andre spørsmål om holdninger til innvandring i...
Tirsdag 18. desember 2018
UTÅLMODIGE: De er lettet over enighet i Polen, men Klassekampens klima­panel er også skuffet over resultatet.
Tirsdag 18. desember 2018
TILBAKE: Arbeiderpartiet i Troms og Finnmark går inn i fylkessammenslåingen med planene klare for en rask omgjøring.
Mandag 17. desember 2018
FRAMTIDSFRYKT: Nordmenn flest uroar seg mest for klimaendringar og svekka velferdsstat, ifølge eit notat frå tankesmia Agenda.
Mandag 17. desember 2018
HJEM IGJEN: Etter FNs klimatoppmøte i Katowice er det nå opp til hvert enkelt land å heve ambisjonene om utslippskutt.