Klassekampen.no

Innenriks

Tirsdag 20. februar 2018

Ferjefri E39 kraftig forsinka

NY PLAN: I 2013 lanserte Stoltenberg-regjeringa prosjektet ferjefri E39 med ferdigstilling innan 20 år. No førebur Statens vegvesen ei utsetjing på 17 år.

Les mer >>

Mandag 19. februar 2018

Vil bryte berøringsangsten

VOLD: Beboere på Holmlia i Oslo knytter en av volds­episodene det siste året til usunn æreskultur.

Les mer >>

 
Lørdag 17. februar 2018

Vedtak på Brussels nåde

TYNN IS: Ap har stilt sju vilkår til regjeringa for å kunne seie ja til EUs tredje energimarknadspakke og Acer. Men dette er garantiar regjeringa ikkje kan gje, forklarer ekspert.

Les mer >>

Fredag 16. februar 2018

Står sammen mot gjengvold

LOJALITET: Nabolagslojaliteten er noe av det beste med Holmlia, skal vi tro de som bor der. – En slik lojalitet kan også misbrukes, advarer Dara Goldar.

Les mer >>

 
Torsdag 15. februar 2018

Ap med nye Acer-krav

LYS I LAMPA: Ap krev nye svar frå regjeringa for å gå med på energimarknadspakka. Sp-leiar Trygve Magnus Slagsvold Vedum trur fleirtalet i Aps stortingsgruppe er mot heile pakka.

Les mer >>

Onsdag 14. februar 2018

Møter storbyopprør

VEND I TIDE: Fleire av dei største laga i Arbeidarpartiet går i stikk motsett retning av Masud Gharahkhanis stramme asyl­politikk.

Les mer >>

 
Tirsdag 13. februar 2018

Fristet av blå makt

SØKER MAKT: Fylkeslederen i Knut Arild Hareides hjemfylke, Pål Kårbø, vil vrake KrFs samarbeidsvedtak for å gå i regjering med Frp.

Les mer >>

Mandag 12. februar 2018

I klinsj før kvinnedagen

FRONTAR: Omgrepet «sexarbeid» splittar feministar. Fleirtalet i 8. mars- komiteen i Oslo står fast på at «prostitusjon er slaveri» og ikkje arbeid.

Les mer >>

 
Lørdag 10. februar 2018

Advarer mot hevnspiral

GJENGER: Jan Bøhler advarer mot hevntokter etter gjengvold i Oslo. Ap-politikeren vil ha politienhet som utelukkende jobber med gjeng­kriminalitet.

Les mer >>

Fredag 9. februar 2018

Langar ut mot danskane

TÅKELUR: Når Mette Frederiksen lagar enkle løysingar på vanskelege spørsmål, er det eigentleg tåkeprat, meiner Marte Gerhardsen. Ho åtvarar Ap mot å sjå til danskane.

Les mer >>

 
Torsdag 8. februar 2018

Havnet i deltidsklemma

FANT: 72 prosent av alle helsefag­arbeiderstillinger lyst ut på Finn.no i fjor var deltidsstillinger. – Situasjonen er ­dramatisk, sier Mette Nord, leder i Fagforbundet.

Les mer >>

Torsdag 8. februar 2018

Presisering

Klassekampen er upresise i gjengivelsen av et av Mani Hussainis sitater i dette intervjuet. Vi siterer Hussaini blant annet på: «[Frp] er opptatt av å hjelpe i nærområdene, men bevilger i realiteten aldri penger til det». De skulle være: «[Frp] er...

Les mer >>

 
Onsdag 7. februar 2018

Støtter en ny Marshallhjelp

GIR STØTTE: Arbeiderpartiets fremste asylliberaler Mani Hussaini gir full støtte til deler av det danske søster­partiets innstrammingsplan.

Les mer >>

Tirsdag 6. februar 2018

Feirer dagen på et truet språk

SPRÅK: Et av Norges to offisielle språk er truet. Samisk var i ferd med å forsvinne, men nå tilbys det opplæring for både unge og eldre over hele landet.

Les mer >>

 
Mandag 5. februar 2018

Beroliger byrådslederen

ORDRENEKT: Politi-toppene i Oslo avviser å ha gitt noen føring om å ikke anmelde økonomisk kriminalitet – selv om det er omtalt i et internt politinotat.

Les mer >>

 
Viser 1-15 artikler av 34455

Velg år:

 

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk