Klassekampen.no

Innenriks

Torsdag 19. oktober 2017

Drysser pengar i aust og vest

MUSKLAR: Fagforbundets leiar Mette Nord seier alliansebygging er avgjerande for å styrka miljøa som dyrkar idear for ein alternativ politikk.

Les mer >>

Onsdag 18. oktober 2017

US Marines kommer i vinter

PÅ VEI: De første soldatene fra US ­Marines kan stasjoneres i norske militærleirer i indre Troms allerede i vinter. Det bekrefter sjefen for den norske Hæren.

Les mer >>

 
Tirsdag 17. oktober 2017

Skal trene mer med USA

TRENING: Regjeringen legger til rette for økt trening med Nato på norsk territorium. En egen gruppe ser nå på hvordan det kan gjøres i praksis.

Les mer >>

Mandag 16. oktober 2017

Fryktar for arvesølvet

MEDGIFT: Milliardverdiar kan stå på spel når to vestlandsfylke skal slå seg saman. Motstandarane brukar tvil om kraftmilliardane for å hindre samanslåinga.

Les mer >>

 
Lørdag 14. oktober 2017

Flertall kan stanse HV-kutt

NEDERLAG: Ap åpner for å stoppe de planlagte kuttene i Heimevernet. Nå ligger regjeringen an til flere sviende nederlag.

Les mer >>

Fredag 13. oktober 2017

Budsjett gir økt ulikhet

FORSKJELL: Finansminister Siv Jensen (Frp) vil gi flere skattekutt som skal «fremme vekst». SV og Rødt mener regjeringen skaper et «kaldere klassesamfunn».

Les mer >>

 
Torsdag 12. oktober 2017

Kvitterer ut Ap-kutt

KUTT: Det eneste regjeringen gjør med formuesskatten i 2018-budsjettet, er å gjennomføre aksjerabatten Ap foreslo i skatteforliket.

Les mer >>

Onsdag 11. oktober 2017

Ber Erna stanse muslimhat

HANDLING: Norge trenger en handlingsplan mot muslimhat, mener likestillings- og diskrimineringsombud Hanne Bjurstrøm.

Les mer >>

 
Tirsdag 10. oktober 2017

Har ikke blitt informert

I SKJUL: Forsvaret jobber med å finne husrom i Troms til amerikanske soldater – som Stortinget ikke har hørt noe om.

Les mer >>

Mandag 9. oktober 2017

USA på vei til indre Troms

PLANER: Amerikanske marinesoldater forbereder innrykk i indre Troms. US Marines beskriver Norge som «slagmarken i en potensiell framtidig konflikt» med Russland.

Les mer >>

 
Lørdag 7. oktober 2017

Har kommet for å bli

VIL BLI: Regjeringen har hele tida hevdet at de amerikanske soldatene i Norge bare er her midlertidig, ett år av gangen. Men i amerikanske forsvars­dokumenter legges det planer for flere år fram i tid.

Les mer >>

Fredag 6. oktober 2017

Slik skal skatteflukta stoppast

LEX JOLY: I EUs arbeid med nye skattereglar tar EU-parlamentarikar Eva Joly grep for at digitale gigantar som Google og Amazon ikkje får smotthol. Joly ber Norge ta ei aktiv rolle.

Les mer >>

 
Biblioteket
Fredag 6. oktober 2017

Vekst uten lønnsvekst

SKIFTE: Lav ledighet og økonomisk vekst er ikke lenger en garanti for høyere lønninger, sier sjeføkonom i DNB Markets, Kjersti Haugland.

Les mer >>

Biblioteket
Fredag 6. oktober 2017

Noko nytt

Kor ofte får du høyre om ein idé i politikken som er verkeleg ny? Altså ikkje berre litt flikking på noko som allereie finst, men ein heilt ny idé? Tenkte meg det,...

Les mer >>

 
Biblioteket
Fredag 6. oktober 2017

Åpner med atomstrid

FREDSPARTI: Audun Lysbakken går tilbake til røttene og blir utenriks­opponent på Stortinget. Han starter ballet med å foreslå atomvåpen­forbud.

Les mer >>

 
Viser 1-15 artikler av 34149

Velg år:

 

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk