Klassekampen.no

Innenriks

Onsdag 23. august 2017

Beskyldes for å bløffe

FEIL: I et av valgkampens mest omtalte intervju hevder Stein Erik Hagen at familien har spart 2,2 milliarder kroner i formuesskatt på at datteren har flyttet til Sveits. Bløff, sier Terje Rein Hansen.

Les mer >>

Onsdag 23. august 2017

Frykter landet legges øde

STORDRIFT: 59 prosent mener regjeringen fører en politikk som bidrar til økt sentralisering i Norge, viser ny undersøkelse.

Les mer >>

 
Tirsdag 22. august 2017

Støre fryktar norsk bråstopp

DOUBLE TROUBLE: Andelen sysselsette er no den lågaste på 20 år. Då regjeringa tok over, var prosentdelen 69,0. Det nyaste talet frå SSB er 67,1. Tyskland, Sverige og Danmark har gått forbi oss.

Les mer >>

Mandag 21. august 2017

Lagar mindre likskap

EFFEKT: Skattesystemet er blitt mindre omfordelande under den blåblå regjeringa, viser tal frå finansminister Siv Jensen sine eigne ekspertar.

Les mer >>

 
Lørdag 19. august 2017

Langer ut mot Listhaug

MANGFOLD: MDGs Lan Marie Nguyen Berg sier hun blir skremt av Sylvi Listhaugs (Frp) frykt­retorikk.

Les mer >>

Fredag 18. august 2017

Skal berge norsk modell

SAMMEN: De fire faglige hovedorganisasjonene lager nå et felles prosjekt for å få flere fagorganiserte i arbeidslivet. – Det handler om å sikre den norske modellen, sier LO-lederen.

Les mer >>

 
Torsdag 17. august 2017

Skole skal redde valget

LØFTE: Ap sliter på meningsmålingene. Nå lover de tusenvis av nye lærere og vil bruke ti milliarder mer på skole de neste årene. Lærerorganisasjonene og SV gir Ap skryt.

Les mer >>

Onsdag 16. august 2017

Forberedt på ledighet

UTRYGGE: Mindre enn fire av ti ungdommer er trygge på at de ikke vil bli arbeidsledige i framtida.

Les mer >>

 
Tirsdag 15. august 2017

Få søker utsatt skatt

UNØDVENDIG: Kun 58 av over en halv million nordmenn med formuesskatt søkte den nye ordningen med utsatt skatt for bedriftseiere som sliter. Regjeringen innrømmer at det var færre enn antatt.

Les mer >>

Mandag 14. august 2017

Lobbyistanes dansegolv

LIKE BARN: Det er den politiske eliten som er mest ettertrakta når organisasjonane flokkar seg til Arendals­uka. Det er langt mindre viktig å møte vanlege folk, viser ny forsking.

Les mer >>

 
Lørdag 12. august 2017

Luksusbolig til LO-topp

FLOTT: Lederen for de postansattes fagforbund får sponset en leilighet til 10,4 millioner kroner i et av Oslos dyreste strøk.

Les mer >>

Fredag 11. august 2017

Vil kaste regjeringa

(U)AVHENGIG: Rasmus Hansson insisterer på at MDG kan samarbeide både til høgre og til venstre. Men han kan ikkje svare på korleis ei høgresideregjering skal oppstå utan Frp.

Les mer >>

 
Biblioteket
Fredag 11. august 2017

Må betale dyrt

DØMT: LO-forbundet Handel og Kontor ble dømt av tingretten til å betale erstatning for usaklig oppsigelse av en ansatt.

Les mer >>

Biblioteket
Fredag 11. august 2017

Færre ledige går til jobb

VEKSTEN UTEBLIR: For ti år siden kom 35 prosent av de arbeidsledige seg i jobb innen neste kvartal. Nå har andelen sunket med ti prosentpoeng. Det er for tidlig å friskmelde arbeidsmarkedet, sier Frischsenterets Simen Markussen.

Les mer >>

 
Biblioteket
Fredag 11. august 2017

Angriper dobbeltmoral

EKSTREME: Pastorsønnen Anders Torp mener Sylvi Listhaug sleiker kristne fundamentalister oppetter ryggen når hun ikke konfronterer dem med ekstreme holdninger.

Les mer >>

 
Viser 1-15 artikler av 33901

Velg år:

 

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk