Fredag 12. oktober 2018
Usain Bolt med dobbel i sin første kamp fra start
Usain Bolt scoret to mål da hans australske lag Central Coast Mariners vant 4–0 i en veldedighetskamp mot MacArthur South West United.
Publisert: 12 Oktober 13:44
Usain Bolt scoret to mål da hans australske lag Central Coast Mariners vant 4–0 i en veldedighetskamp mot MacArthur South West United.
Verdens raskeste mann, med åtte OL-gull og 11 VM-gull på samvittigheten, fikk sin første start for Central Coast Mariners i kampen mot et sammensatt lag med spillere fra andredivisjon.
Bolt spilte sentralt i angrep og kom seg til flere sjanser før den omsider satt der den skulle etter 56 minutters spill. Superstjernen ble spilt fri, holdt unna en forsvarer og banket ballen forbi keeper og i mål.
Kort tid etter utnyttet Bolt at motstanderens keeper kolliderte med en forsvarsspiller. Mens de to lå og sprellet på bakken lå ballen fri foran mål. Jamaicaneren fikk en enkel oppgave med å sette inn sitt andre mål.
– Min første start, og så scorer jeg to mål. Det er en god følelse, sier 32-åringen til Central Coast Mariners' Twitter-profil.
Begge målene kom i andre omgang da Bolt scoret kampens to siste mål, og Bolt feiret målene på sin vanlige måte – med hendene i sin «Lightning Bolt-posisjon».
Kvarteret før full tid ble Bolt byttet ut. Den resterende tiden på sidelinjen brukte Bolt til å skrive autografer for publikum ved Campbelltown Stadium.
Usain Bolt forsøker å spille seg til kontrakt med Mariners som spiller i den australske toppdivisjonen, A-league. Bolt sier han håper han kan sette seg ned sammen med klubben for å diskutere hans framtid i klubben.
Jamaicaneren har tidligere trent sammen med tyske Borussia Dortmund, sørafrikanske Mamelodi Sundowns og Strømsgodset.
(©NTB)
Fredag 19. oktober 2018
Nasjonalmuseet har satset tungt på Marianne Heske, mener Nasjonalmuseets direktør og samlingsdirektør. Men nye interne diskusjoner kan de godt ta.
Fredag 19. oktober 2018
RAID: Styrtrike finansfolk har i årevis unndratt milliarder i utbytteskatt i over ti europeiske land. En avhopper kaller opplegget «djevel­maskinen».
Fredag 19. oktober 2018
• Onsdag ble det klart at det britiske selskapet Go-Ahead har slått NSB og svenske SJ i konkurransen om å få kjøre tog på Sørlandsbanen, Jærbanen og Arendalsbanen. Det er i tråd med den blåblå regjeringens plan for norsk togtrafikk, hvor den...
Fredag 19. oktober 2018
MOT: Togtrafikken i nord og vest skal på anbud. Men om Sp og Ap får viljen sin kan det bli full stans i prosessen.
Torsdag 18. oktober 2018
KronikkFor to år siden var jeg i Irak i forbindelse med innspilling av dokumentarfilmen «The Future of Iraq». Jeg intervjuet barn om deres erfaringer og syn på krig. Målet med...
Torsdag 18. oktober 2018
ADVARER: Trusselen om et «uskikkelig» Frp i opposisjon kan ikke bety at Frp skal sitte i regjering til evig tid, sier Knut Arild Hareide. Samtidig advarer han Erna Solberg mot å legge seg opp i KrFs veivalg.
Torsdag 18. oktober 2018
OLJE: Om to uker planlegger USA å stanse all olje­eksport fra Iran. Planen er avhengig av støtte fra Saudi-Arabia. Det kan nå bli vanskelig.
Torsdag 18. oktober 2018
Nasjonalmuseet burde heller kjøpt Marianne Heskes «Gjerdeløa» enn russisk konseptkunst, mener kunstner og kunstkritiker.
Torsdag 18. oktober 2018
• Det er underlige tider i norsk politikk. De siste dagene har flere politikere på borgerlig side skrudd opp retorikken i et forsøk på å beholde Kristelig Folkeparti som støtteparti for regjeringen. Tirsdag advarte statsminister Erna Solberg...
Onsdag 17. oktober 2018
VINN-VINN: Uansett hva KrF velger, vil Frp vinne på det, mener flere i Frp. – Vi er relativt gode på å være i opposisjon, sier Per-Willy Amundsen.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk