Tirsdag 25. september 2018
Mann omkom i kollisjon i Stange i Hedmark
En mann i 30-årene omkom da en personbil kolliderte med en lastebil og tok fyr ved Harasjøen i Stange i Hedmark mandag kveld.
Publisert: 25 September 07:15
En mann i 30-årene omkom da en personbil kolliderte med en lastebil og tok fyr ved Harasjøen i Stange i Hedmark mandag kveld.
– Vi fikk melding klokken 20.13 om at en bil brant, og at et annet kjøretøy var involvert. En personbil og en lastebil hadde kollidert, og personbilen begynte å brenne. Føreren av bilen er bekreftet omkommet, sa operasjonsleder Atle B. von Obstfelder i Innlandet politidistrikt til NTB like før midnatt.
Ulykken skjedde på fylkesvei 24 ved Harasjøen. Føreren av lastebilen ble skadd og sendt til Kongsvinger sykehus for undersøkelser.
– Han har trolig ikke alvorlige skader, sier von Obstfelder.
Både krimteknikere og ulykkesgruppen fra Statens vegvesen har vært på stedet og gjort undersøkelser. Klokken 7 tirsdag morgen opplyste politiet at veien var åpnet igjen.
Den omkomne mannen var hjemmehørende i Romerike, og politiet har varslet hans pårørende.
(©NTB)
Torsdag 18. oktober 2018
KronikkFor to år siden var jeg i Irak i forbindelse med innspilling av dokumentarfilmen «The Future of Iraq». Jeg intervjuet barn om deres erfaringer og syn på krig. Målet med...
Torsdag 18. oktober 2018
ADVARER: Trusselen om et «uskikkelig» Frp i opposisjon kan ikke bety at Frp skal sitte i regjering til evig tid, sier Knut Arild Hareide. Samtidig advarer han Erna Solberg mot å legge seg opp i KrFs veivalg.
Torsdag 18. oktober 2018
OLJE: Om to uker planlegger USA å stanse all olje­eksport fra Iran. Planen er avhengig av støtte fra Saudi-Arabia. Det kan nå bli vanskelig.
Torsdag 18. oktober 2018
Nasjonalmuseet burde heller kjøpt Marianne Heskes «Gjerdeløa» enn russisk konseptkunst, mener kunstner og kunstkritiker.
Torsdag 18. oktober 2018
• Det er underlige tider i norsk politikk. De siste dagene har flere politikere på borgerlig side skrudd opp retorikken i et forsøk på å beholde Kristelig Folkeparti som støtteparti for regjeringen. Tirsdag advarte statsminister Erna Solberg...
Onsdag 17. oktober 2018
VINN-VINN: Uansett hva KrF velger, vil Frp vinne på det, mener flere i Frp. – Vi er relativt gode på å være i opposisjon, sier Per-Willy Amundsen.
Onsdag 17. oktober 2018
LÅST: Theresa May hevder å se «reell framgang», men trues med en avtaleløs brexit. Flere briter foretrekker imidlertid en «no deal»-løsning foran andre alternativer.
Onsdag 17. oktober 2018
To småforlag føler seg ført bak lyset av Kulturrådets innkjøpsordning. – Det føles som om de har rappa bøkene våre, sier forlegger Andreas Høy Knudsen.
Onsdag 17. oktober 2018
• VGs sak «Tre brødre på Tolga» avdekket grove overtramp fra kommune og helsevesen mot de tre brødrene Lars Peder, Arvid og Magnus Holøyen. De tre fikk alle diagnosen psykisk utviklingshemmet, uten at de fikk vite om det og uten utredning.
Tirsdag 16. oktober 2018
UT: 260 par har blitt nektet opphold i Norge siden 2017 på grunn av regler mot tvangsekteskap. Også frivillige ekteskap rammes, innrømmer Utlendingsnemnda.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk