Onsdag 19. september 2018
Savnet mann i Suldal funnet i live
Mannen i 20-årene som har vært savnet i Suldal i Rogaland siden tirsdag kveld, er funnet i live.
Publisert: 19 September 09:19
Mannen i 20-årene som har vært savnet i Suldal i Rogaland siden tirsdag kveld, er funnet i live.
Mannen ble funnet i 9-tiden onsdag morgen av en politihund med fører, ikke langt fra stedet som var hans siste posisjon. Sørvest politidistrikt opplyser at han er kald, men oppegående.
Letingen har foregått under utfordrende forhold i Suldalsheiene i Rogaland. Han meldte selv fra at han hadde gått seg fast i skodda i området rundt Skaulen.
Den siste kontakten med mannen var på mobiltelefon klokka 23.40 tirsdag. Han oppga da nøyaktig posisjon for hvor han var. Da han ringte dem var han våt og kald.
– Vi jobber fremdeles med å komme fram til savnede. Det er fryktelig vanskelige forhold med tett tåke og svært krevende terreng. Vi har rundt 100–150 meter unna posisjonen han oppga, men vi er havnet nedenfor ham i terrenget, sa operasjonsleder Kurt Løklingholm i Sørvest politidistrikt til NTB klokka 6.25 onsdag morgen.
Det ble sendt ut to søkslag fra de frivillige, kjentmenn og politiet med politihund, for å forsøke å hente ut mannen. Det ene søkslaget gikk fra Sauda-siden i retning Skaulen, men måtte ta en pause på en hytte på grunn av at det var «null sikt» i området. Det andre laget gikk fra Hamrabø i Suldal.
(©NTB)
Onsdag 17. oktober 2018
VINN-VINN: Uansett hva KrF velger, vil Frp vinne på det, mener flere i Frp. – Vi er relativt gode på å være i opposisjon, sier Per-Willy Amundsen.
Onsdag 17. oktober 2018
LÅST: Theresa May hevder å se «reell framgang», men trues med en avtaleløs brexit. Flere briter foretrekker imidlertid en «no deal»-løsning foran andre alternativer.
Onsdag 17. oktober 2018
To småforlag føler seg ført bak lyset av Kulturrådets innkjøpsordning. – Det føles som om de har rappa bøkene våre, sier forlegger Andreas Høy Knudsen.
Onsdag 17. oktober 2018
• VGs sak «Tre brødre på Tolga» avdekket grove overtramp fra kommune og helsevesen mot de tre brødrene Lars Peder, Arvid og Magnus Holøyen. De tre fikk alle diagnosen psykisk utviklingshemmet, uten at de fikk vite om det og uten utredning.
Tirsdag 16. oktober 2018
UT: 260 par har blitt nektet opphold i Norge siden 2017 på grunn av regler mot tvangsekteskap. Også frivillige ekteskap rammes, innrømmer Utlendingsnemnda.
Tirsdag 16. oktober 2018
To av tre menn er bekymret for feilaktige anklager om seksuell trakassering etter metoo.
Tirsdag 16. oktober 2018
ADVARER: Saudi-Arabia lover å svare enhver reaksjon på Khashoggi-saken med «enda sterkere tiltak». Det kan få følger for verdens­økonomien.
Tirsdag 16. oktober 2018
• Noen av Norges mest toneangivende politiske kommentatorer har de siste dagene satt i gang et regelrett hardkjør mot Kristelig Folkepartis leder Knut Arild Hareide. De karakteriserer hans forsøk på å få partiet med seg over blokkgrensa som...
Mandag 15. oktober 2018
GA OPP: Ulf Kristersson gir opp første forsøk på å danne regjering. Nå får trolig Stefan Löfven sjansen. – Ligger an til en Löfven-regjering, sier statsviter.
Mandag 15. oktober 2018
• «Skjebnedagen», kalte de den. Onsdag i forrige uke hadde de ansatte i Danmarks Radio (DR) fått beskjed om å være tilgjengelige fra klokka åtte om morgenen. Da telefonene sluttet å kime to timer seinere, hadde 205 medarbeidere fått sparken.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk