Tirsdag 18. september 2018
Sivertsen så rødt da Randers sjokkerte København
Celine Sivertsen scoret fire mål, men pådro seg direkte rødt kort i dramatiske sluttsekunder da Randers sjokkerte København i den danske håndballcupen tirsdag.
Publisert: 18 September 23:45
Celine Sivertsen scoret fire mål, men pådro seg direkte rødt kort i dramatiske sluttsekunder da Randers sjokkerte København i den danske håndballcupen tirsdag.
Randers tapte for snaut to uker siden 18-35 for regjerende dansk mester København i eliteserien, men tirsdag ble det 27-26-seier på bortebane da lagene møttes igjen i cupens kvartfinale. Dermed er Randers sensasjonelt klar for finalehelgen.
Norske Sivertsen scoret fire mål på åtte avslutninger (tre spillemål og en straffe), men et halvt minutt før slutt tok hun ulovlige midler i bruk for å hindre en kontring og pådro seg direkte rødt kort. Hjemmelaget reduserte, men Randers sto imot i sluttsekundene.
Thea Mørk (fire mål) og Emily Stang Sando (7 redninger på 29 skudd) måtte dermed gå av banen som tapere. Dagen før skjedde det samme med Stine Skogrand, Helene Gigstad Fauske og Tonje Løseth i Herning-Ikast, som tapte 15-18 hjemme for Nykøbing Falster.
Odense, med Ingvild Bakkerud i laget, er klar for finalehelgen etter 29-25-seier borte mot Silkeborg-Voel tirsdag kveld. Bakkerud tegnet seg ikke på scoringlisten.
Viborg tar imot Esbjerg torsdag i kamp om den siste semifinalebilletten.
(©NTB)
Torsdag 18. oktober 2018
KronikkFor to år siden var jeg i Irak i forbindelse med innspilling av dokumentarfilmen «The Future of Iraq». Jeg intervjuet barn om deres erfaringer og syn på krig. Målet med...
Torsdag 18. oktober 2018
ADVARER: Trusselen om et «uskikkelig» Frp i opposisjon kan ikke bety at Frp skal sitte i regjering til evig tid, sier Knut Arild Hareide. Samtidig advarer han Erna Solberg mot å legge seg opp i KrFs veivalg.
Torsdag 18. oktober 2018
OLJE: Om to uker planlegger USA å stanse all olje­eksport fra Iran. Planen er avhengig av støtte fra Saudi-Arabia. Det kan nå bli vanskelig.
Torsdag 18. oktober 2018
Nasjonalmuseet burde heller kjøpt Marianne Heskes «Gjerdeløa» enn russisk konseptkunst, mener kunstner og kunstkritiker.
Torsdag 18. oktober 2018
• Det er underlige tider i norsk politikk. De siste dagene har flere politikere på borgerlig side skrudd opp retorikken i et forsøk på å beholde Kristelig Folkeparti som støtteparti for regjeringen. Tirsdag advarte statsminister Erna Solberg...
Onsdag 17. oktober 2018
VINN-VINN: Uansett hva KrF velger, vil Frp vinne på det, mener flere i Frp. – Vi er relativt gode på å være i opposisjon, sier Per-Willy Amundsen.
Onsdag 17. oktober 2018
LÅST: Theresa May hevder å se «reell framgang», men trues med en avtaleløs brexit. Flere briter foretrekker imidlertid en «no deal»-løsning foran andre alternativer.
Onsdag 17. oktober 2018
To småforlag føler seg ført bak lyset av Kulturrådets innkjøpsordning. – Det føles som om de har rappa bøkene våre, sier forlegger Andreas Høy Knudsen.
Onsdag 17. oktober 2018
• VGs sak «Tre brødre på Tolga» avdekket grove overtramp fra kommune og helsevesen mot de tre brødrene Lars Peder, Arvid og Magnus Holøyen. De tre fikk alle diagnosen psykisk utviklingshemmet, uten at de fikk vite om det og uten utredning.
Tirsdag 16. oktober 2018
UT: 260 par har blitt nektet opphold i Norge siden 2017 på grunn av regler mot tvangsekteskap. Også frivillige ekteskap rammes, innrømmer Utlendingsnemnda.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk