Onsdag 12. september 2018
København vil ha megaevent til byen
De neste fire årene vil København sette av nesten 60 millioner kroner for å få store begivenheter til hovedstaden.
Publisert: 12 September 09:04
De neste fire årene vil København sette av nesten 60 millioner kroner for å få store begivenheter til hovedstaden.
Aller helst ønsker byråd for arbeid og integrering, Cecilia Lonning-Skovgaard, at pengene går til å få et Formel 1-løp til den danske hovedstaden.
– Helt opplagt. Vi gikk inn i forhandlingene med et ønske om en egen bevilgning til Formel 1. Det fikk vi ikke gjennomslag for. Så nå skal pengene settes av til store eventer, sier hun til dansk TV 2 Sport.
Ifølge TV-kanalen vil København sette av 12,5 millioner kroner til denne potten, mens beløpet de neste tre årene vil stige til 15 millioner.
Lonning-Skovgaard mener pengene bør brukes til å dekke Københavns kostnader i forbindelse med et Grand Prix-løp i Formel 1.
En initiativgruppe med tidligere kunnskapsminister Helge Sander i spissen leverte nylig et forslag til København og å arrangere Formel 1 i hovedstaden enten i 2020, 2021 eller 2022.
(©NTB)
Onsdag 26. september 2018
KUTT: Effektiviserings­reforma til regjeringa truar rettstryggleiken og sjølv­stendet til domstolane. Det er den klåre åtvaringa frå øvste leiar for Domstol­administrasjonen.
Onsdag 26. september 2018
BISMAK: Grasrota som brakte Jeremy Corbyn til makten i Labour, mener ledelsen nå bremser demokratiseringen av partiet.
Onsdag 26. september 2018
• Den samlede papirlesningen i Norge går i år tilbake med 7,7 prosent sammenlignet med første halvår i fjor, viser tall fra Medie­bedriftenes Landsforening. Bare ti papiraviser får flere lesere, mens 78 aviser får færre. Aftenposten er...
Onsdag 26. september 2018
Papirutgaver inngår i 89 prosent av opplaget til mindre lokalaviser, viser ferske tall. Medie­forening advarer mot å «kutte brutalt» i post­ombæringen.
Mandag 24. september 2018
KRISE: Theresa May møter stadig nye tilbakeslag, og mistilliten vokser hos velgerne. Likevel melder britiske aviser at hun vurderer nyvalg.
Mandag 24. september 2018
Arbeiderpartiet støtter Postens ønske om å halvere antall postdager. Men verken partiet eller kulturminister Trine Skei Grande (V) har noen klar løsning for avisene.
Mandag 24. september 2018
NED: Kommersielle velferdsbedrifter i NHO kaster ut konsulenter. Fra 2017 til 2018 sank konsulentandelen i psykisk helsevern fra 38 til 22 prosent, viser NHOs egne tall.
Mandag 24. september 2018
• Den svenske valgthrilleren ruller videre. I de to ukene som har gått siden det jevne valgresultatet 9.september ble klart, har alle de svenske partiene kjempet om å vinne gjennom med sin tolkning av hvem som egentlig ble valgets vinnere.
Lørdag 22. september 2018
Aviser i Sogn og Fjordane og i nord rammes hardest dersom antall postdager kuttes, viser Klassekampens gjennomgang.
Lørdag 22. september 2018
BØNN: – Jeg ligger våken om natta og ber for Inga Marte Thorkildsen, sier Åse Pedersen. Vi tok tempen på Thorkildsen-saken på et lærerværelse.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk