Onsdag 12. september 2018
Dommeren snakker ut etter skandalefinalen i US Open
Tennisdommeren som fikk huden full av Serena Williams i US Open-finalen har uttalt seg for første gang og innrømmer at han er kommet i en lei situasjon.
Publisert: 12 September 12:44
Tennisdommeren som fikk huden full av Serena Williams i US Open-finalen har uttalt seg for første gang og innrømmer at han er kommet i en lei situasjon.
– Jeg har det etter omstendighetene bra. Det er en lei situasjon, men dere trenger ikke bekymre dere, sier Carlos Ramos, som søndag dømte US Open finalen mellom Williams og japanske Naomi Osaka.
Serena Williams kalte Ramos en løgner og en tyv under helgens US Open-finale. Den amerikanske stjernen var så sint at hun smadret tennisracketen og gråt underveis i en kampen den 20 år gamle japaneren vant.
Ramos sier han unngikk å vise seg i New Yorks gater dagen etter skandalefinalen for å unngå det han kaller «kompliserte situasjoner».
Carlos ga Williams poengtrekk etter han mente hun kommuniserte med treneren sin.
På pressekonferansen etter finalen sa Williams at raseriutbruddet skyldtes at hun kjente på en dobbeltmoralisme med hensyn til hvordan kvinner og menn blir behandlet forskjellig under kampene. Hun anklaget dommeren for sexisme.
For raseriutbruddene i finalen ble hun straffet med en bot på 143.000 kroner.
Fredag er Ramos tilbake på tennisbanen for å dømme Davis Cup-semifinalen mellom Kroatia og US i Zadar.
(©NTB)
Onsdag 26. september 2018
BISMAK: Grasrota som brakte Jeremy Corbyn til makten i Labour, mener ledelsen nå bremser demokratiseringen av partiet.
Onsdag 26. september 2018
KUTT: Effektiviserings­reforma til regjeringa truar rettstryggleiken og sjølv­stendet til domstolane. Det er den klåre åtvaringa frå øvste leiar for Domstol­administrasjonen.
Onsdag 26. september 2018
• Den samlede papirlesningen i Norge går i år tilbake med 7,7 prosent sammenlignet med første halvår i fjor, viser tall fra Medie­bedriftenes Landsforening. Bare ti papiraviser får flere lesere, mens 78 aviser får færre. Aftenposten er...
Onsdag 26. september 2018
Papirutgaver inngår i 89 prosent av opplaget til mindre lokalaviser, viser ferske tall. Medie­forening advarer mot å «kutte brutalt» i post­ombæringen.
Mandag 24. september 2018
KRISE: Theresa May møter stadig nye tilbakeslag, og mistilliten vokser hos velgerne. Likevel melder britiske aviser at hun vurderer nyvalg.
Mandag 24. september 2018
Arbeiderpartiet støtter Postens ønske om å halvere antall postdager. Men verken partiet eller kulturminister Trine Skei Grande (V) har noen klar løsning for avisene.
Mandag 24. september 2018
NED: Kommersielle velferdsbedrifter i NHO kaster ut konsulenter. Fra 2017 til 2018 sank konsulentandelen i psykisk helsevern fra 38 til 22 prosent, viser NHOs egne tall.
Mandag 24. september 2018
• Den svenske valgthrilleren ruller videre. I de to ukene som har gått siden det jevne valgresultatet 9.september ble klart, har alle de svenske partiene kjempet om å vinne gjennom med sin tolkning av hvem som egentlig ble valgets vinnere.
Lørdag 22. september 2018
Aviser i Sogn og Fjordane og i nord rammes hardest dersom antall postdager kuttes, viser Klassekampens gjennomgang.
Lørdag 22. september 2018
BØNN: – Jeg ligger våken om natta og ber for Inga Marte Thorkildsen, sier Åse Pedersen. Vi tok tempen på Thorkildsen-saken på et lærerværelse.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk