Onsdag 12. september 2018
Larvik med nok en seier over erkerival Byåsen
Rivalene Byåsen og Larvik seriedebuterte begge da de møttes i eliteserien onsdag. Det var som vanlig Larvik som trakk det lengste strået og vant 28-21.
Publisert: 12 September 22:18
Rivalene Byåsen og Larvik seriedebuterte begge da de møttes i eliteserien onsdag. Det var som vanlig Larvik som trakk det lengste strået og vant 28-21.
Mari Molid med flere sesonger i Byåsen ble Larviks toppscorer med åtte mål.
– Det ble en skikkelig kamp. Vi har tenkt lenge på denne kampen og hadde veldig lyst til å vinne. Vi visste at vi må kjempe i hver eneste kamp, for det er ikke gitt at vi vinner lenger, sa Molid til TV 2.
Ida Alstad var tilbake for Byåsen etter fødsel og var sitt lags beste og nyttigste spiller med seks mål.

Etterlengtet comebackTittelforsvarer Vipers Kristiansand hadde ingen problemer med å ta seg av Gjerpen med en solid 34-22-seier borte i Skien. Linn Jørum Sulland scoret seks mål. Vipers fører an med to seirer på like mange kamper, det samme som Storhamar.
Tertnes åpnet med 27-22 borte mot Molde i en kamp der 20-årige Kjerstin Boge Solås, som vant EM-gull med Norge i 2016, gjorde comeback etter nesten halvannet år ute med skade.
Julie Lygren var Tertnes' toppscorer med åtte mål.

Videre i cupenStorhamar nyttet onsdagen til å ta seg til åttedelsfinale i cupen med 31-26 over Aker. Dermed er alle eliteserielagene for kvinner unntatt Skrim Kongsberg (tapte for Haslum) videre.
I cupen for menn var Bækkelaget, Falk Horten, Haslum, Kolstad, Nærbø og ØIF Arendal blant lagene som tok seg videre onsdag. De fleste av dem vant komfortabelt, men Falk halte i land 27-26 over St. Hallvard.
Dermed er alle eliteserielagene unntatt FyllingenBergen (tapte for Viking forrige uke) klare for åttedelsfinalene, som i begge klasser trekkes torsdag.
(©NTB)
Onsdag 26. september 2018
BISMAK: Grasrota som brakte Jeremy Corbyn til makten i Labour, mener ledelsen nå bremser demokratiseringen av partiet.
Onsdag 26. september 2018
KUTT: Effektiviserings­reforma til regjeringa truar rettstryggleiken og sjølv­stendet til domstolane. Det er den klåre åtvaringa frå øvste leiar for Domstol­administrasjonen.
Onsdag 26. september 2018
• Den samlede papirlesningen i Norge går i år tilbake med 7,7 prosent sammenlignet med første halvår i fjor, viser tall fra Medie­bedriftenes Landsforening. Bare ti papiraviser får flere lesere, mens 78 aviser får færre. Aftenposten er...
Onsdag 26. september 2018
Papirutgaver inngår i 89 prosent av opplaget til mindre lokalaviser, viser ferske tall. Medie­forening advarer mot å «kutte brutalt» i post­ombæringen.
Mandag 24. september 2018
KRISE: Theresa May møter stadig nye tilbakeslag, og mistilliten vokser hos velgerne. Likevel melder britiske aviser at hun vurderer nyvalg.
Mandag 24. september 2018
Arbeiderpartiet støtter Postens ønske om å halvere antall postdager. Men verken partiet eller kulturminister Trine Skei Grande (V) har noen klar løsning for avisene.
Mandag 24. september 2018
NED: Kommersielle velferdsbedrifter i NHO kaster ut konsulenter. Fra 2017 til 2018 sank konsulentandelen i psykisk helsevern fra 38 til 22 prosent, viser NHOs egne tall.
Mandag 24. september 2018
• Den svenske valgthrilleren ruller videre. I de to ukene som har gått siden det jevne valgresultatet 9.september ble klart, har alle de svenske partiene kjempet om å vinne gjennom med sin tolkning av hvem som egentlig ble valgets vinnere.
Lørdag 22. september 2018
Aviser i Sogn og Fjordane og i nord rammes hardest dersom antall postdager kuttes, viser Klassekampens gjennomgang.
Lørdag 22. september 2018
BØNN: – Jeg ligger våken om natta og ber for Inga Marte Thorkildsen, sier Åse Pedersen. Vi tok tempen på Thorkildsen-saken på et lærerværelse.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk