Onsdag 12. september 2018
Frigir navnet på savnet seiler i Hjeltefjorden
Det er 50 år gamle Pierre Marie Noel Coudray fra Frankrike som har vært savnet i Hjeltefjorden siden han falt over bord 2. september.
Publisert: 12 September 02:38
Det er 50 år gamle Pierre Marie Noel Coudray fra Frankrike som har vært savnet i Hjeltefjorden siden han falt over bord 2. september.
Navnet frigis i samråd med de pårørende, melder politiet. Franskmannen er bosatt på Strauma på Sotra, ifølge Bergensavisen.
I forrige uke bestemte politiet at det skulle settes inn en miniubåt i søket etter den antatt omkomne seileren, men dårlig vær gjorde at søket måtte utsettes. Tirsdag og onsdag gjøres det nye forsøk.
Samtidig kom den nærmeste familien, venner og kolleger sammen i lokalene til RAN Seilforening på Straume tirsdag, skriver Bergens Tidende.
Franskmannen har vært savnet siden han falt i sjøen etter at han trolig ble truffet av en bom i forbindelse med låring av seil. Totalt har omkring 100 båter og over 300 frivillige deltatt i søket.
(©NTB)
Lørdag 22. september 2018
Aviser i Sogn og Fjordane og i nord rammes hardest dersom antall postdager kuttes, viser Klassekampens gjennomgang.
Lørdag 22. september 2018
BØNN: – Jeg ligger våken om natta og ber for Inga Marte Thorkildsen, sier Åse Pedersen. Vi tok tempen på Thorkildsen-saken på et lærerværelse.
Lørdag 22. september 2018
• Torsdag kveld var det bydd til fest i Folkets Hus i industribygda Sauda i Rogaland. Det tradisjonsrike huset, som salige Frank Aarebrot døypte «arbeiderbevegelsens stavkirke», har vorte pussa opp av...
Lørdag 22. september 2018
DRAGKAMP: Om kort tid blir det klart om nominasjonen av Brett Kavanaugh til USAs høyesterett overlever metoo-anklager og høylytte protester.
Lørdag 22. september 2018
Status: Helene Uri leverer eit bittertglitrande forsvar for kvifor vi treng å avpaternalisere språket.
Fredag 21. september 2018
• Nordmenn liker å se på landet sitt som et egalitært land med små forskjeller. Det har vi gjort så lenge at vi har vent oss til det, uavhengig av hva statistikken viser. Forestillingen har også blitt dyrket på høyresida i norsk politikk, som...
Fredag 21. september 2018
VOLD: – Dette er systemsvikt og et direkte resultat av norsk asylpolitikk. Disse guttene tåler ikke mer, sier Ine Johannessen, tidligere verge for den siktede i dobbeltdrapssaken i Trondheim.
Fredag 21. september 2018
FORHANDLINGER: Sviktende lederskap fra Nato-landene USA, Frankrike og Storbritannia gjorde det vanskeligere å få til en fredsavtale i Libya, sier Jonas Gahr Støre.
Fredag 21. september 2018
Et ekspertutvalg vil kutte statsstøtten til private høyskoler med færre enn 500 studenter. Nå er flere skoler i ferd med å bli kjøpt opp av Høyskolen Kristiania.
Torsdag 20. september 2018
KRITISK: Varselet mot skolebyråd Inga Marte Thorkildsen kan ende med at varslerne får sparken, tror advokat Olav Lægreid. Han mener det er gjort flere feil i varslingen.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk