Søndag 19. august 2018
Samuelsen fratatt scoring – avslørt av VAR
Martin Samuelsen (21) trodde han ga Venlo ledelsen mot storlaget Ajax lørdag, men VAR ville det annerledes.
Publisert: 19 August 11:24
Martin Samuelsen (21) trodde han ga Venlo ledelsen mot storlaget Ajax lørdag, men VAR ville det annerledes.
Et ultradefensivt Venlo la seg bakpå og tettet igjen så godt de kunne mot gjestene fra Amsterdam.
Og rett før pause fikk vertene en sjelden sjanse etter et langt innkast. Samuelsen, som er lånt inn fra West Ham, vant duellen mot Ajax-spilleren Nicolás Tagliafico og skjøt Venlo i føringen.

Repriser: Dro i trøyaVenlo-spillerne startet feiringen, men ble brått stoppet av dommeren. Han ville studere videobildene, skriver Svenskafans.com.
Og etter en VAR-gjennomgang kom Kevin Blom fram til at målet måtte annulleres som følge av at Samuelsen hadde dratt motspilleren i trøya for å kunne vinne duellen før han skjøt ballen i mål.
– En veldig streng straff for et lovbrudd som faktisk ikke eksisterte, skrev Venlo på sitt nettsted.

– Bittert nederlagAjax jaget seiersmålet utover i 2. omgang, men VVV og Samuelsen så ut til å sikre ett poeng – mye takket være keeper Lars Unnerstalls storspill. Så var det duket for mer VAR like før slutt.
Tagliafico forsøkte å finne velkjent Klaas-Jan Huntelaar, men Venlo-stopperen Roel Janssen dyttet brutalt unna Ajax-spissen. Huntelaar ropte på straffespark, tilsynelatende forgjeves, men et par minutter senere valgte Blom å vurdere straffesituasjonen på nytt via VAR.
Og beslutningen ble straffespark, til vertenes fortvilelse. Det satte Dusan Tadic iskaldt inn og sikret fortjent 1-0-seier for Ajax.
– Et bittert nederlag for VVV. I forrige uke vant vi takket være VAR, nå tapte vi, lød det i oppsummeringen på Venlos hjemmeside.
Samuelsen er lånt inn fra West Ham for hele 2018/19-sesongen. Venlo vant 1–0 borte mot Willem II i sesongåpningen for en uke siden.
(©NTB)
Onsdag 26. september 2018
BISMAK: Grasrota som brakte Jeremy Corbyn til makten i Labour, mener ledelsen nå bremser demokratiseringen av partiet.
Onsdag 26. september 2018
KUTT: Effektiviserings­reforma til regjeringa truar rettstryggleiken og sjølv­stendet til domstolane. Det er den klåre åtvaringa frå øvste leiar for Domstol­administrasjonen.
Onsdag 26. september 2018
• Den samlede papirlesningen i Norge går i år tilbake med 7,7 prosent sammenlignet med første halvår i fjor, viser tall fra Medie­bedriftenes Landsforening. Bare ti papiraviser får flere lesere, mens 78 aviser får færre. Aftenposten er...
Onsdag 26. september 2018
Papirutgaver inngår i 89 prosent av opplaget til mindre lokalaviser, viser ferske tall. Medie­forening advarer mot å «kutte brutalt» i post­ombæringen.
Mandag 24. september 2018
KRISE: Theresa May møter stadig nye tilbakeslag, og mistilliten vokser hos velgerne. Likevel melder britiske aviser at hun vurderer nyvalg.
Mandag 24. september 2018
Arbeiderpartiet støtter Postens ønske om å halvere antall postdager. Men verken partiet eller kulturminister Trine Skei Grande (V) har noen klar løsning for avisene.
Mandag 24. september 2018
NED: Kommersielle velferdsbedrifter i NHO kaster ut konsulenter. Fra 2017 til 2018 sank konsulentandelen i psykisk helsevern fra 38 til 22 prosent, viser NHOs egne tall.
Mandag 24. september 2018
• Den svenske valgthrilleren ruller videre. I de to ukene som har gått siden det jevne valgresultatet 9.september ble klart, har alle de svenske partiene kjempet om å vinne gjennom med sin tolkning av hvem som egentlig ble valgets vinnere.
Lørdag 22. september 2018
Aviser i Sogn og Fjordane og i nord rammes hardest dersom antall postdager kuttes, viser Klassekampens gjennomgang.
Lørdag 22. september 2018
BØNN: – Jeg ligger våken om natta og ber for Inga Marte Thorkildsen, sier Åse Pedersen. Vi tok tempen på Thorkildsen-saken på et lærerværelse.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk