Lørdag 11. august 2018
Stakk av etter frontkollisjon i Porsgrunn
Tre personer stakk av etter en frontkollisjon i Porsgrunn natt til lørdag. En person er pågrepet. Føreren av den andre bilen er sendt til sykehus.
Publisert: 11 August 07:10
Tre personer stakk av etter en frontkollisjon i Porsgrunn natt til lørdag. En person er pågrepet. Føreren av den andre bilen er sendt til sykehus.
Etter å ha søkt i drøyt en time kom politiet i kontakt med eieren av den ene bilen hvor både fører og passasjerer stakk av.
Eieren, en kvinne i 30-årene, fremsto beruset da politiet pågrep henne og ble framstilt for blodprøve.
– Vi mistenker at det var hun som var føreren, og vi mistenker henne for kjøring i ruspåvirket tilstand, sier operasjonsleder André Kråknes i Sørøst politidistrikt til NTB like over klokken 6 lørdag.
Kvinnen nekter å forklare seg.
Politiet har ikke funnet de to andre personene som stakk av, og operasjonsleder Kråknes sa tidligere til NTB at det var viktig for politiet å finne de involverte, i tilfelle de var i sjokk eller skadd.
– Føreren har sagt til oss at de andre har det bra, sier Kråknes til NTB like etter klokken 2.30.
Alle politiets patruljer, i tillegg til en hundepatrulje, deltok i søket. De rykket til ulykkesstedet på Herøyavegen klokka 0.46.
Føreren av den andre bilen, en mann i slutten av tenårene, er kjørt til sykehuset i Porsgrunn. Han skal ikke være alvorlig skadd.
Trafikken går som normalt på stedet.
(©NTB)
Tirsdag 23. oktober 2018
DEKKHISTORIE: Amerikanske politikere og EU tror ikke på Saudi-Arabias forklaring om drapet på journalisten Jamal Khashoggi.
Tirsdag 23. oktober 2018
• Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator under dekningen av valget i Sverige i september i år. Om lag 75 av klagene kom som resultat av en kampanje på partiet Rødts...
Tirsdag 23. oktober 2018
Svenske medier har ikke vært selvkritiske nok etter sine «ekstreme» metoo-saker, sier SVT-sjef.
Tirsdag 23. oktober 2018
STERK I TROEN: Knut Arild Hareide hadde regnet med mellom tre og seks mandater fra Rogaland, men fikk ett. Nå står det om de usikre fylkene, som Oslo og Hordaland.
Mandag 22. oktober 2018
Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på NRKs bruk av Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige. – Jeg gjorde mitt beste for å være noenlunde objektiv, sier hun.
Mandag 22. oktober 2018
BEKLAGER: Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) beklager at INF-avtalen ryker – og legger skylden på Russland.
Mandag 22. oktober 2018
SKUFFET: Lokallagsleder Inge Takle Mæstad frykter en dypere splittelse i partiet etter det knusende Hareide-neder­laget i Rogaland. Han beskylder nestleder Olaug Bollestad for å opptre illojalt.
Mandag 22. oktober 2018
• Norsk politikk er blitt revitalisert etter at Knut Arild Hareide for tre uker siden rådet KrF til å sondere mulighetene for en historisk regjeringskoalisjon med Ap og Sp. Etter et år hvor norsk politikk...
Lørdag 20. oktober 2018
FORTVILELSE: Kjell Ingolf Ropstad «dolket sin egen partileder i ryggen» med abort­utspill i VG, mener sentrale KrF-kilder.
Lørdag 20. oktober 2018
KRIGSSPILL: Den største Nato-øvelsen etter den kalde krigen begynner neste uke. 50.000 Nato-soldater skal øve på å komme Norge til unnsetning.