Lørdag 11. august 2018
Leteaksjon etter savnet mann på Dovrefjell
Politiet har iverksatt leteaksjon etter en mann i 60-årene som ikke returnerte til turisthytta på Dovrefjell fredag.
Publisert: 11 August 00:06
Politiet har iverksatt leteaksjon etter en mann i 60-årene som ikke returnerte til turisthytta på Dovrefjell fredag.
Mannen beskrives som turvant og godt kledd, da han forlot turisthytta Snøheim på Dovrefjell klokken 9.30 fredag morgen.
Politiet ble varslet av familien hans klokken 17.46, da han ikke returnerte til avtalt tid.
Både politi, Heimevernet og frivillige letemannskaper søker etter mannen. Totalt deltar rundt 40 personer i leteaksjonen natt til lørdag.
– Det har vært ugreit vær der med vind, regn og sju grader. Men jeg har fått beskjed fra letemannskapene om at det er et greit terreng og god sikt, så de kan fortsette leteaksjonen selv om det blir mørkt, sier operasjonsleder Terese Bilterud i Oslo politidistrikt til NTB like før midnatt.
(©NTB)
Onsdag 22. august 2018
Uten forvarsel knuser byrådspartiene i Oslo planene for Bjarne Melgaards «dødshus». – Et brudd med vanlige ­demokratiske prosesser, mener Kjetil Trædal Thorsen i Snøhetta.
Onsdag 22. august 2018
VOLD: Regjeringen raserer Norges omdømme som fredsnasjon når de ikke tør å kritisere Israel for vold mot nordmenn, mener AUF-leder Mani Husseini.
Onsdag 22. august 2018
HÅVER INN: Norge har begynt å ta for seg mer av silda i Nord-Atlanteren uten avtale med våre naboland. KrF-politiker frykter overfiske.
Onsdag 22. august 2018
• Joakim Møllersen, redaktør for nettstedet Radikal Portal, hevder i et innlegg at Klassekampen har gitt «fødselshjelp» til «det rasistiske ytre høyre». Intet mindre. Foranledningen til kraftsalven er et møte vi arrangerte under Arendalsuka,...
Tirsdag 21. august 2018
BANKEROTT: Den greske økonomien er stabilisert på et langt lavere nivå enn før finanskrisa. EU mener at rednings­pakkene har vært en suksess, tross s­kyhøy arbeidsledighet.
Tirsdag 21. august 2018
I dag er det 50 år siden sovjetiske stridsvogner knuste Praha-våren og håpet om en sosialisme med menneskelig ansikt. Etter invasjonen var det klart at land i den sovjetiske sfæren ikke kunne reformeres. Praha-våren...
Tirsdag 21. august 2018
Det hjelper ikke at ekspertene hyller Tangen-samlingen: Motstanderne ber Stortinget sette ned foten for kunst­siloen i Kristiansand.
Tirsdag 21. august 2018
NORD: Striden om Troms og Finnmark må ikkje få stoppe heile fylkesreforma, meiner fylkes­ordførarar landet rundt. I går var det mye forvirring rundt samanslåinga av fylka i nord.
Mandag 20. august 2018
PLAN B: Britene håper på en avtale med EU, men har lagd planer for en utmelding uten. Regjeringen er altfor seint ute, mener juristen Martin Howe.
Mandag 20. august 2018
BLØFF: I en ny forskningsartikkel viser Sindre Farstad at det ikke stemmer at de yrkesaktive må forsørge stadig flere uten jobb. Professor kaller forestillingen om eldrebølge en bløff.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk