Tirsdag 17. juli 2018
Mann i 20-årene skutt og drept i Malmö
En mann i 20-årene døde på stedet etter å ha blitt skutt i bydelen Rosengård i Malmö, opplyser svensk politi.
Publisert: 17 Juli 03:19
En mann i 20-årene døde på stedet etter å ha blitt skutt i bydelen Rosengård i Malmö, opplyser svensk politi.
Politiet fikk melding om skytingen klokken 21.28 mandag, og hadde første patrulje på stedet to minutter senere.
En ambulanse kom også raskt til stedet, men mannens liv sto ikke til å redde. Det bekrefter pressetalsperson ved politiregion sør, Calle Persson, til Expressen.
De pårørende er varslet.
Teknikere og politihunder arbeidet på stedet, og politiet har pratet med vitner. Natt til tirsdag har politiet ingen mistenkte.
Ifølge Aftonbladet søkte politiet mandag kveld etter fire personer som forsvant på mopeder.
Senere samme kveld fikk nødetatene varsel om en mopedbrann i området. De undersøker nå om den har sammenheng med drapet.
– Det er selvfølgelig interessant for oss. Vi vet ikke om det har en forbindelse, men det ligger ganske nært geografisk til den første hendelsen, sier Persson til Expressen.
(©NTB)
Mandag 20. august 2018
PLAN B: Britene håper på en avtale med EU, men har lagd planer for en utmelding uten. Regjeringen er altfor seint ute, mener juristen Martin Howe.
Mandag 20. august 2018
BLØFF: I en ny forskningsartikkel viser Sindre Farstad at det ikke stemmer at de yrkesaktive må forsørge stadig flere uten jobb. Professor kaller forestillingen om eldrebølge en bløff.
Mandag 20. august 2018
• Det pågår nå en kampanje for å få Norge inn i FNs mektigste organ, Sikkerhetsrådet. Rådet har 15 medlemmer, hvorav fem er faste: USA, Kina, Russland, Storbritannia og Frankrike. De er ikke på valg og kan nedlegge veto mot forslag de er...
Mandag 20. august 2018
Nicolai Tangens modernistiske kunstsamling er bredt anerkjent blant eksperter. Men flere stiller spørsmål ved om den kan trekke 150.000 besøkende til Kunstsiloen i Kristiansand.
Lørdag 18. august 2018
Undersida: Med eit både poetisk og essayistisk uttrykk er Anne Helene Guddal blant dei sterkaste stemmene i den unge litteraturen.
Lørdag 18. august 2018
DYRT: 40.000 kroner i året. Det er forskjellen på foreldrebetalingen ved den aller billigste og den aller dyreste SFO-en i landet. – Uakseptabelt, mener foreldre­utvalg.
Lørdag 18. august 2018
• En hel verden jublet da atomavtalen med Iran ble framforhandlet i 2015 av USA, Russland, Kina, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og EU. Avtalen, som trådte i kraft i januar 2016, ga internasjonalt innsyn i det iranske atomprogrammet i...
Lørdag 18. august 2018
RØD KLUT: Sosialdemokratene bør ikke ta statsministerposten for gitt, varsler Enhedslistens Pernille Skipper. – Vi må vise at vi er klare til å gripe makten, sier hun til Klasse­kampen.
Lørdag 18. august 2018
Den har vært omtalt som verdens beste samling av nordisk modernisme. Men hva skjuler seg egentlig i kunstsamlingen til Nicolai Tangen?
Lørdag 18. august 2018
Månedens poet«ANNA ALVER»Vinneren av Diktkammerets kåring av årets sommerpoet. Poeten ønsker å være anonym.– Gratulerer med å være Diktkammerets...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk