Torsdag 12. juli 2018
Van Basten kritiserer Neymar for filmingen
Marco van Basten, teknisk direktør i FIFA, ber Neymar om å droppe filmingen som brasilianeren har blitt latterliggjort for.
Publisert: 12 Juli 17:01
Marco van Basten, teknisk direktør i FIFA, ber Neymar om å droppe filmingen som brasilianeren har blitt latterliggjort for.
På en pressekonferanse torsdag uttalte den tidligere storspilleren seg kritisk om skuespilleriet til Neymar under fotball-VM.
– Det viser ikke en god holdning, sa van Basten.
Neymar har blitt kritisert og latterliggjort for sin kraftige filming under mesterskapet i Russland. Før kvartfinalen mellom Brasil og Belgia hadde superstjernen tilbrakt 14 minutter liggende på gresset uten å være skadd mens han skrek og rullet rundt. Sekunder senere var brasilianeren vanligvis i full gang på banen igjen.
– Som spiller skal man alltid prøve å prestere sitt beste. Hvis du filmer for mye, mener jeg at alle vil forstå at det ikke kommer til å hjelpe deg. Jeg tenker han personlig må forstå situasjonen, uttalte van Basten.
Neymar og Brasil røk ut i kvartfinalen mot Belgia.
(©NTB)
Lørdag 22. september 2018
Aviser i Sogn og Fjordane og i nord rammes hardest dersom antall postdager kuttes, viser Klassekampens gjennomgang.
Lørdag 22. september 2018
BØNN: – Jeg ligger våken om natta og ber for Inga Marte Thorkildsen, sier Åse Pedersen. Vi tok tempen på Thorkildsen-saken på et lærerværelse.
Lørdag 22. september 2018
• Torsdag kveld var det bydd til fest i Folkets Hus i industribygda Sauda i Rogaland. Det tradisjonsrike huset, som salige Frank Aarebrot døypte «arbeiderbevegelsens stavkirke», har vorte pussa opp av...
Lørdag 22. september 2018
DRAGKAMP: Om kort tid blir det klart om nominasjonen av Brett Kavanaugh til USAs høyesterett overlever metoo-anklager og høylytte protester.
Lørdag 22. september 2018
Status: Helene Uri leverer eit bittertglitrande forsvar for kvifor vi treng å avpaternalisere språket.
Fredag 21. september 2018
• Nordmenn liker å se på landet sitt som et egalitært land med små forskjeller. Det har vi gjort så lenge at vi har vent oss til det, uavhengig av hva statistikken viser. Forestillingen har også blitt dyrket på høyresida i norsk politikk, som...
Fredag 21. september 2018
VOLD: – Dette er systemsvikt og et direkte resultat av norsk asylpolitikk. Disse guttene tåler ikke mer, sier Ine Johannessen, tidligere verge for den siktede i dobbeltdrapssaken i Trondheim.
Fredag 21. september 2018
FORHANDLINGER: Sviktende lederskap fra Nato-landene USA, Frankrike og Storbritannia gjorde det vanskeligere å få til en fredsavtale i Libya, sier Jonas Gahr Støre.
Fredag 21. september 2018
Et ekspertutvalg vil kutte statsstøtten til private høyskoler med færre enn 500 studenter. Nå er flere skoler i ferd med å bli kjøpt opp av Høyskolen Kristiania.
Torsdag 20. september 2018
KRITISK: Varselet mot skolebyråd Inga Marte Thorkildsen kan ende med at varslerne får sparken, tror advokat Olav Lægreid. Han mener det er gjort flere feil i varslingen.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk