Torsdag 12. juli 2018
Van Basten kritiserer Neymar for filmingen
Marco van Basten, teknisk direktør i FIFA, ber Neymar om å droppe filmingen som brasilianeren har blitt latterliggjort for.
Publisert: 12 Juli 17:01
Marco van Basten, teknisk direktør i FIFA, ber Neymar om å droppe filmingen som brasilianeren har blitt latterliggjort for.
På en pressekonferanse torsdag uttalte den tidligere storspilleren seg kritisk om skuespilleriet til Neymar under fotball-VM.
– Det viser ikke en god holdning, sa van Basten.
Neymar har blitt kritisert og latterliggjort for sin kraftige filming under mesterskapet i Russland. Før kvartfinalen mellom Brasil og Belgia hadde superstjernen tilbrakt 14 minutter liggende på gresset uten å være skadd mens han skrek og rullet rundt. Sekunder senere var brasilianeren vanligvis i full gang på banen igjen.
– Som spiller skal man alltid prøve å prestere sitt beste. Hvis du filmer for mye, mener jeg at alle vil forstå at det ikke kommer til å hjelpe deg. Jeg tenker han personlig må forstå situasjonen, uttalte van Basten.
Neymar og Brasil røk ut i kvartfinalen mot Belgia.
(©NTB)
Torsdag 19. juli 2018
SLUTT: Tyrkia avsluttet i går den to år lange unntakstilstanden. Sentrale deler videreføres likevel i en ny terrorlov.
Torsdag 19. juli 2018
Mer offentlig-privat samarbeid og utvidede åpningstider for teatre og museer. Det er blant forslagene til en ny satsing på kultur­turisme i Norge.
Torsdag 19. juli 2018
• Om man lytter til H/Frp/V-regjeringen er utviklingen i politiet god: De har fått mer penger, mer mannskap, og kan få mer trøkk på arbeid mot ulike typer kriminalitet. Den såkalte nærpolitireformen, der antallet politidistrikt reduseres fra...
Torsdag 19. juli 2018
VERSTING: Cruisetrafikken er miljø­svinet alle vil til livs. Men ikkje eitt av dei 100 cruiseskipa som er under planlegging verda over, siktar mot null­utslepp.
Onsdag 18. juli 2018
Samlaget likte dårlig at bøkene om Lothepus ble solgt til halv pris av en liten nettbokhandler. Nå har innehaveren sendt brev til Finanstilsynet for å komme til bunns i om bokbransjen har rett til å stoppe ham.
Onsdag 18. juli 2018
NY VENDING: Donald Trumps oppførsel åpner opp for samarbeid med Russland på flere områder, mener russisk professor. Vestlige politikere raser mot Trumps ettergivenhet overfor Putin.
Onsdag 18. juli 2018
• I sommer seiler Klassekampen langs kysten av Finnmark i treskuta Goxsheim. I dag legger vi til kai i Hammerfest, og på vår ferd fra Kirkenes til Tromsø arrangerer vi en rekke debatter og folkemøter. Uansett hva vi debatterer, er det en sak...
Onsdag 18. juli 2018
VERRE: Meieri­giganten Tine fryktar mjølkemangel dersom mykje storfe blir slakta på grunn av fôrmangel. Tine vil ha krisemøte med bøndene og regjeringa.
Tirsdag 17. juli 2018
Utenriksreporter Kadafi Zaman er løslatt fra fengsel i Pakistan. – Pressekortet er ikke lenger et hvitt flagg, sier TV 2s klubb­leder.
Tirsdag 17. juli 2018
HELSINKI: Putin møtte Trump i går med krav om å stoppe vestens kalde krig-retorikk. Møtet kan indikere en form for normalisering, sier Russland-forsker Flemming S. Hansen.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk