Torsdag 12. juli 2018
Fulham snappet midtbanespiller foran Chelsea og Arsenal
Premier League-klubben Fulham har signert den ettertraktede midtbanespilleren Jean Michaël Seri (26). Også Maxime La Marchand (28) er klar for hvittrøyene.
Publisert: 12 Juli 12:40
Premier League-klubben Fulham har signert den ettertraktede midtbanespilleren Jean Michaël Seri (26). Også Maxime La Marchand (28) er klar for hvittrøyene.
Seri har signert en fireårskontrakt med klubben med opsjon på ett års forlengelse. Han melder overgang fra Nice.
– Jeg er strålende fornøyd med å ha kommet hit. Dette er starten på et nytt eventyr for meg, sier Seri til klubbens nettsted.
Britiske medier melder at overgangssummen ligger på mellom 270 og 375 millioner kroner. Dermed bryter Fulham sin egen overgangsrekord.
London-klubben er også kommet til enighet med Nice om en overgang for forsvarsspilleren Maxime Le Marchand. Overgangssummen og kontraktslengden er ikke kjent.
Seri var sterkt koblet til Arsenal og Chelsea, men han får i stedet Craven Cottage som hjemmebane. Det kan bety tøffere konkurranse for Stefan Johansen om en plass i startelleveren.
Forrige sommer holdt midtbanespilleren på å signere for den spanske fotballgiganten Barcelona, men overgangen strandet.
26-åringen har 16 landskamper for Elfenbenskysten. Han kom på årets lag i Ligue 1 i 2016/17-sesongen.
(©NTB)
Fredag 21. september 2018
• Nordmenn liker å se på landet sitt som et egalitært land med små forskjeller. Det har vi gjort så lenge at vi har vent oss til det, uavhengig av hva statistikken viser. Forestillingen har også blitt dyrket på høyresida i norsk politikk,...
Fredag 21. september 2018
FORHANDLINGER: Sviktende lederskap fra Nato-landene USA, Frankrike og Storbritannia gjorde det vanskeligere å få til en fredsavtale i Libya, sier Jonas Gahr Støre.
Fredag 21. september 2018
Et ekspertutvalg vil kutte statsstøtten til private høyskoler med færre enn 500 studenter. Nå er flere skoler i ferd med å bli kjøpt opp av Høyskolen Kristiania.
Fredag 21. september 2018
VOLD: – Dette er systemsvikt og et direkte resultat av norsk asylpolitikk. Disse guttene tåler ikke mer, sier Ine Johannessen, tidligere verge for den siktede i dobbeltdrapssaken i Trondheim.
Torsdag 20. september 2018
KRITISK: Varselet mot skolebyråd Inga Marte Thorkildsen kan ende med at varslerne får sparken, tror advokat Olav Lægreid. Han mener det er gjort flere feil i varslingen.
Torsdag 20. september 2018
• I en kortleder mandag gjengir Dagens Næringsliv et regnestykke Finansdepartementet har gjort på vegne av Høyre-politiker Heidi Nordby Lunde om hvor mye penger Norge ville spart med sykefravær på svensk nivå. Svaret er ti milliarder. «Helt...
Torsdag 20. september 2018
Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) mener medie­bransjen må forstå at staten ikke kan betale hundrevis av millioner kroner for å få delt ut aviser over hele landet.
Torsdag 20. september 2018
«TAUTREKKING»: Libya-utvalgets rapport kaster nytt lys over forhandlingene innad i regjeringen da de rødgrønne i juni 2011 forlenget bombingen av Libya med fem uker.
Onsdag 19. september 2018
Kulturbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) vil opprette en egen pressestøtteordning for Oslo-aviser. – Vi ønsker en bredere offentlighet av hensyn til lokal­demokratiet, sier hun.
Onsdag 19. september 2018
• Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan ble mandag enige om å opprette en demilitarisert sone på 15 til 25 kilometer mellom syriske styrker og Idlib-provinsen i det nordvestlige Syria. Regjerings­styrkene har nå gjenerobret to tredeler av...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk