Torsdag 12. juli 2018
Kraftig brann i gjenvinningsstasjon ved Larvik
Det brenner kraftig i en gjenvinningsstasjon utenfor Larvik og i skogområdet rundt, melder politiet. Det er ikke fare for spredning.
Publisert: 12 Juli 02:26
Det brenner kraftig i en gjenvinningsstasjon utenfor Larvik og i skogområdet rundt, melder politiet. Det er ikke fare for spredning.
– Vi fikk melding fra brannvesenet 1.29. Bygningsmassen står i full fyr, og det brenner godt i skogen rundt selve gjenvinningsstasjonen. Brannvesenet har store styrker på stedet, og det er også blitt kalt inn 20 stykker fra Sivilforsvaret, sier operasjonsleder Kjell-Reidar Johansen i Sørøst politidistrikt til NTB.
Han opplyser videre at det ikke er fare for spredning til annen bebyggelse.
– Det er 1,5 kilometer til nærmeste bebyggelse. Det er også vindstille, så røyken blåser rett opp, og vi har ikke vurdert evakuering, sier Johansen.
Ifølge operasjonslederen er det ikke meldt om skadde. Det var heller ingen personer på området da nødetatene ankom stedet.
– Jeg antar at dette vil ta sin tid å få kontroll på og slukke, sier Johansen til NTB klokken 2.20 natt til torsdag.
(©NTB)
Torsdag 19. juli 2018
SLUTT: Tyrkia avsluttet i går den to år lange unntakstilstanden. Sentrale deler videreføres likevel i en ny terrorlov.
Torsdag 19. juli 2018
Mer offentlig-privat samarbeid og utvidede åpningstider for teatre og museer. Det er blant forslagene til en ny satsing på kultur­turisme i Norge.
Torsdag 19. juli 2018
• Om man lytter til H/Frp/V-regjeringen er utviklingen i politiet god: De har fått mer penger, mer mannskap, og kan få mer trøkk på arbeid mot ulike typer kriminalitet. Den såkalte nærpolitireformen, der antallet politidistrikt reduseres fra...
Torsdag 19. juli 2018
VERSTING: Cruisetrafikken er miljø­svinet alle vil til livs. Men ikkje eitt av dei 100 cruiseskipa som er under planlegging verda over, siktar mot null­utslepp.
Onsdag 18. juli 2018
Samlaget likte dårlig at bøkene om Lothepus ble solgt til halv pris av en liten nettbokhandler. Nå har innehaveren sendt brev til Finanstilsynet for å komme til bunns i om bokbransjen har rett til å stoppe ham.
Onsdag 18. juli 2018
NY VENDING: Donald Trumps oppførsel åpner opp for samarbeid med Russland på flere områder, mener russisk professor. Vestlige politikere raser mot Trumps ettergivenhet overfor Putin.
Onsdag 18. juli 2018
• I sommer seiler Klassekampen langs kysten av Finnmark i treskuta Goxsheim. I dag legger vi til kai i Hammerfest, og på vår ferd fra Kirkenes til Tromsø arrangerer vi en rekke debatter og folkemøter. Uansett hva vi debatterer, er det en sak...
Onsdag 18. juli 2018
VERRE: Meieri­giganten Tine fryktar mjølkemangel dersom mykje storfe blir slakta på grunn av fôrmangel. Tine vil ha krisemøte med bøndene og regjeringa.
Tirsdag 17. juli 2018
Utenriksreporter Kadafi Zaman er løslatt fra fengsel i Pakistan. – Pressekortet er ikke lenger et hvitt flagg, sier TV 2s klubb­leder.
Tirsdag 17. juli 2018
HELSINKI: Putin møtte Trump i går med krav om å stoppe vestens kalde krig-retorikk. Møtet kan indikere en form for normalisering, sier Russland-forsker Flemming S. Hansen.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk