Lørdag 23. juni 2018
Ny tiltale mot far som er dømt for å ha tvangsdopet sønnen i årevis
Mannen i 40-årene er tidligere domfelt for å ha injisert sønnen med dopingmidler gjennom flere år. Nå er det tatt ut ny tiltale mot ham for tilsvarende forhold.
Publisert: 23 Juni 11:12
Mannen i 40-årene er tidligere domfelt for å ha injisert sønnen med dopingmidler gjennom flere år. Nå er det tatt ut ny tiltale mot ham for tilsvarende forhold.
Den nå 20 år gamle sønnen har anmeldt faren på nytt for å ha tvangsinjisert ham med dopingmidler, ifølge NRK. Sandnes-mannen i 40-årene ble i Stavanger tingrett domfelt i 2015 for å ha tvangsdopet sønnen fra han var ti år gammel til han ble 14. Den nye tiltalen gjelder perioden fra sønnen var 16 til 18 år, skriver Rogalands Avis.
Faren har «injisert dopingmidler og andre uregistrerte medikamenter intramuskulært» på sønnen gjentatte ganger, ifølge statsadvokat Arvid Malde. «Dopingmidlene ble gitt i perioder over flere dager, og ved noen av anledningene over flere uker i form av såkalte kurer», heter det i tiltalen..
Mannen erkjenner ikke straffskyld, understreker forsvareren, advokat Bengt Sigurd Rønningen,.
Han er også tiltalt for ett brudd på besøksforbud mot sønnen, samt seks brudd på besøksforbudet mot datteren sin. Da politiet var hjemme hos 44-åringen 22. januar 2016, skal de ha funnet en rekke dopingmidler hos ham. Han ble senere samme år tatt med flere narkotiske tabletter og dopingmidler, og er flere ganger tatt for å ha kjørt i ruspåvirket tilastand, samt for kjøring uten gyldig førerkort.
(©NTB)
Onsdag 18. juli 2018
Samlaget likte dårlig at bøkene om Lothepus ble solgt til halv pris av en liten nettbokhandler. Nå har innehaveren sendt brev til Finanstilsynet for å komme til bunns i om bokbransjen har rett til å stoppe ham.
Onsdag 18. juli 2018
NY VENDING: Donald Trumps oppførsel åpner opp for samarbeid med Russland på flere områder, mener russisk professor. Vestlige politikere raser mot Trumps ettergivenhet overfor Putin.
Onsdag 18. juli 2018
• I sommer seiler Klassekampen langs kysten av Finnmark i treskuta Goxsheim. I dag legger vi til kai i Hammerfest, og på vår ferd fra Kirkenes til Tromsø arrangerer vi en rekke debatter og folkemøter. Uansett hva vi debatterer, er det en sak...
Onsdag 18. juli 2018
VERRE: Meieri­giganten Tine fryktar mjølkemangel dersom mykje storfe blir slakta på grunn av fôrmangel. Tine vil ha krisemøte med bøndene og regjeringa.
Tirsdag 17. juli 2018
Utenriksreporter Kadafi Zaman er løslatt fra fengsel i Pakistan. – Pressekortet er ikke lenger et hvitt flagg, sier TV 2s klubb­leder.
Tirsdag 17. juli 2018
HELSINKI: Putin møtte Trump i går med krav om å stoppe vestens kalde krig-retorikk. Møtet kan indikere en form for normalisering, sier Russland-forsker Flemming S. Hansen.
Tirsdag 17. juli 2018
• I en legendarisk scene i Quentin Tarantinos film «Reservoir Dogs» («De hensynsløse») fra 1992 sitter en gruppe gangstere på kafé, der de har spist frokost og diskutert et ran. Når de skal gå, sponser sjefen maten, men ber hver enkelt bidra...
Tirsdag 17. juli 2018
INKASSOKRAV: Hvor mye penger har Erna Solberg lovet Nato å bruke på forsvar de neste årene? Det er spørsmålet Bjørnar Moxnes nå krever et klart svar på.
Mandag 16. juli 2018
TØRT: Tørken som nå rammer Østlandet kan bli en del av et normalt ustabilt klima. Det vil ramme jordbruket hardt. – Det er så dårlig at en blir deprimert av å gå i åkeren, sier bonde Anders Klaseie.
Mandag 16. juli 2018
• Et bilde av havna i Bergen på en vindstille og vakker sommerdag har skapt debatt: Bildet, som først ble publisert i Bergens Tidende, viser et grått røykteppe som stiger opp fra en rekke cruiseskip og tåkelegger Bergen sentrum. Skyen...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk