Lørdag 23. juni 2018
Ny tiltale mot far som er dømt for å ha tvangsdopet sønnen i årevis
Mannen i 40-årene er tidligere domfelt for å ha injisert sønnen med dopingmidler gjennom flere år. Nå er det tatt ut ny tiltale mot ham for tilsvarende forhold.
Publisert: 23 Juni 11:12
Mannen i 40-årene er tidligere domfelt for å ha injisert sønnen med dopingmidler gjennom flere år. Nå er det tatt ut ny tiltale mot ham for tilsvarende forhold.
Den nå 20 år gamle sønnen har anmeldt faren på nytt for å ha tvangsinjisert ham med dopingmidler, ifølge NRK. Sandnes-mannen i 40-årene ble i Stavanger tingrett domfelt i 2015 for å ha tvangsdopet sønnen fra han var ti år gammel til han ble 14. Den nye tiltalen gjelder perioden fra sønnen var 16 til 18 år, skriver Rogalands Avis.
Faren har «injisert dopingmidler og andre uregistrerte medikamenter intramuskulært» på sønnen gjentatte ganger, ifølge statsadvokat Arvid Malde. «Dopingmidlene ble gitt i perioder over flere dager, og ved noen av anledningene over flere uker i form av såkalte kurer», heter det i tiltalen..
Mannen erkjenner ikke straffskyld, understreker forsvareren, advokat Bengt Sigurd Rønningen,.
Han er også tiltalt for ett brudd på besøksforbud mot sønnen, samt seks brudd på besøksforbudet mot datteren sin. Da politiet var hjemme hos 44-åringen 22. januar 2016, skal de ha funnet en rekke dopingmidler hos ham. Han ble senere samme år tatt med flere narkotiske tabletter og dopingmidler, og er flere ganger tatt for å ha kjørt i ruspåvirket tilastand, samt for kjøring uten gyldig førerkort.
(©NTB)
Fredag 21. september 2018
• Nordmenn liker å se på landet sitt som et egalitært land med små forskjeller. Det har vi gjort så lenge at vi har vent oss til det, uavhengig av hva statistikken viser. Forestillingen har også blitt dyrket på høyresida i norsk politikk,...
Fredag 21. september 2018
FORHANDLINGER: Sviktende lederskap fra Nato-landene USA, Frankrike og Storbritannia gjorde det vanskeligere å få til en fredsavtale i Libya, sier Jonas Gahr Støre.
Fredag 21. september 2018
Et ekspertutvalg vil kutte statsstøtten til private høyskoler med færre enn 500 studenter. Nå er flere skoler i ferd med å bli kjøpt opp av Høyskolen Kristiania.
Fredag 21. september 2018
VOLD: – Dette er systemsvikt og et direkte resultat av norsk asylpolitikk. Disse guttene tåler ikke mer, sier Ine Johannessen, tidligere verge for den siktede i dobbeltdrapssaken i Trondheim.
Torsdag 20. september 2018
KRITISK: Varselet mot skolebyråd Inga Marte Thorkildsen kan ende med at varslerne får sparken, tror advokat Olav Lægreid. Han mener det er gjort flere feil i varslingen.
Torsdag 20. september 2018
• I en kortleder mandag gjengir Dagens Næringsliv et regnestykke Finansdepartementet har gjort på vegne av Høyre-politiker Heidi Nordby Lunde om hvor mye penger Norge ville spart med sykefravær på svensk nivå. Svaret er ti milliarder. «Helt...
Torsdag 20. september 2018
Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) mener medie­bransjen må forstå at staten ikke kan betale hundrevis av millioner kroner for å få delt ut aviser over hele landet.
Torsdag 20. september 2018
«TAUTREKKING»: Libya-utvalgets rapport kaster nytt lys over forhandlingene innad i regjeringen da de rødgrønne i juni 2011 forlenget bombingen av Libya med fem uker.
Onsdag 19. september 2018
Kulturbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) vil opprette en egen pressestøtteordning for Oslo-aviser. – Vi ønsker en bredere offentlighet av hensyn til lokal­demokratiet, sier hun.
Onsdag 19. september 2018
• Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan ble mandag enige om å opprette en demilitarisert sone på 15 til 25 kilometer mellom syriske styrker og Idlib-provinsen i det nordvestlige Syria. Regjerings­styrkene har nå gjenerobret to tredeler av...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk