Torsdag 14. juni 2018
Liverpool blir Tottenhams første motstander på ny arena
Tottenhams nye storstue blir ikke klar til serieåpningen. Dermed blir den første Premier League-kampen på det nye stadionet mot Liverpool i fjerde runde.
Publisert: 14 Juni 11:33
Tottenhams nye storstue blir ikke klar til serieåpningen. Dermed blir den første Premier League-kampen på det nye stadionet mot Liverpool i fjerde runde.
Spurs åpner serien borte mot Newcastle, før første «hjemmekamp» spilles mot Fulham på Wembley, der hvittrøyene spilte hele fjorårssesongen mens byggearbeidene pågikk.
I tredje runde går turen til Old Trafford, før Liverpool blir første motstander på den nye arenaen i Nord-London.
– Wembley var et godt sted for oss forrige sesong, og vi er mer vant med den enn vårt nye stadion. Vi gleder oss til å gjøre det nye stadionet til vårt hjem. Jeg har stått inne på stadion og jeg vet at atmosfæren kommer til å bli fantastisk. Det vil bli verdt ventetiden, sier Tottenham-manager Mauricio Pochettino til klubbens hjemmeside.
Tottenham Hotspur Stadium koster over 8,8 milliarder kroner å få bygget. Det får en kapasitet på 61.559 tilskuere.
(©NTB)
Onsdag 20. juni 2018
Både Vårt Land og Dagsavisen går trolig på milliontap i årets fordeling av pressestøtten. Nå skal de gjøre seg mindre avhengig av statlige midler.
Onsdag 20. juni 2018
• Danskene er nå blant de mest EU-positive i Europa, så lenge de får beholde de særskilte forbeholdene overfor unionen. Danmark har tatt forbehold mot å delta i EUs forsvarssamarbeid, euroen, overstatlig rettspolitikk og mot at...
Onsdag 20. juni 2018
TREND: Fleire røyker hasj. Fleire med psykiske plager. Og mindre tid på leksearbeid. Det er blant resultata etter at 25.000 har svart på ei ungdomsundersøking.
Onsdag 20. juni 2018
URO: Uenighet om flyktningpolitikken truer Angela Merkels regjeringssamarbeid, mens Italia stadig strammer inn.
Tirsdag 19. juni 2018
BARNEROV: Barack Obama var USAs «deporter in chief». Men Donald Trump tar USAs behandling av asyl­søkere til et nytt nivå.
Tirsdag 19. juni 2018
NEKTER: Kommunalministeren vil la Troms overkjøre Finnmark. Tromspolitikere fra Rødt, SV og MDG sier blankt nei, og nekter å overstyre finnmarkingene.
Tirsdag 19. juni 2018
Opposisjonen på Stortinget er kritiske til at Lovdata tar 12.500 kroner for tilgang til alle høyesterettsdommer på nett. – Vi ber regjeringen utrede hva det vil koste å få tjenesten gratis, sier Jenny Klinge (Sp).
Tirsdag 19. juni 2018
• VG hadde et oppslag lørdag der avisa gjør en stor sak ut av at Aps Anniken Huitfeldt i et møte med amerikanske forsvarsfolk gjorde en morsomhet ut av at Nato-sjef Jens Stoltenberg kunne gjøre comeback som Ap-leder. Aps tidligere...
Mandag 18. juni 2018
HØRING: Faresignalene har vært mange det siste året. I dag må byrådsleder R­aymond Johansen (Ap) svare på hva han har tenkt å gjøre for å bekjempe ungdomskriminaliteten i Oslo.
Mandag 18. juni 2018
HÅP: Trass i at selvmordsbombere drepte 46 mennesker, var årets id-feiring den fredeligste for afghanerne på 17 år. Men ved midnatt avsluttet Taliban sin våpenhvile.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk