Torsdag 17. mai 2018
Skiforbundet søker etter trenere for Klæbo og Johaug
Norges Skiforbund utlyser nå de to ledige stillingene som landslagstrener på elitelaget for kvinner og menn.
Publisert: 17 Mai 10:47
Norges Skiforbund utlyser nå de to ledige stillingene som landslagstrener på elitelaget for kvinner og menn.
Trenerkabalen foran den kommende VM-sesongen har ikke vært enkel å få til å gå opp for landslagssjef Vidar Løfshus. Tre av forrige sesongs fem landslagstrenere på elitesiden har av ulike grunner sluttet den siste tiden.
Ole Morten Iversen og Eirik Myhr Nossum er ansatt som nye hovedtrenere for henholdsvis kvinnelaget og herrelaget, men jakten på deres assistenter pågår fortsatt.
Onsdag har Norges Skiforbund utlyst de to stillingene på eget nettsted og på Finn under tittelen «Vil du være med å lede verdens beste landslag i langrenn?».

Fram til 2020I utlysningsteksten heter det at de to trenerne skal jobbe tett med hovedtrenere, samt utfordre både disse og løperne i hverdagen.
Videre understrekes det at herretreneren vekselvis skal følge allround- og sprintlandslaget, mens kvinnetreneren aller helst bør ha tilhold sentralt på Østlandet.
Begge de to stillingene er engasjementer som strekker seg fram til sommeren 2020.

Store utskiftningerEirik Myhr Nossum, som mandag ble presentert som ny hovedtrener for allrounderne, har de siste sesongene vært assisterende landslagstrener. Det er denne rollen som nå skal fylles.
På kvinnesiden har Roar Hjelmeset og Sjur Ole Svarstad hatt treneransvaret. Nylig valgte begge å takke nei til en forlengelse av sine kontrakter for i stedet å gå til andre jobber.
Arild Monsen fortsetter som landslagstrener for de norske sprinterne.
Frist for å søke på jobbene skiforbundet nå har utlyst er 26. mai.
button.blank:focus {
box-shadow: none;
}

/* element name for specificity, remove when moving to spaden */
button.lightbox-left,
button.lightbox-right {
padding: 0;
top: -webkit-calc(50% - 50px);
top: calc(50% - 50px);
-webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0);
padding: 20px;
}

.lightbox-arrow-icon {
background: rgba(0, 0, 0, 0.3);
box-sizing: content-box;
padding: 10px;
border-radius: 3px;
}

.probably-touch .lightbox-left,
.probably-touch .lightbox-right {
opacity: 0.5; /* No hover state, fix this properly when moving to spade */
}

button.lightbox-left {
left: 0;
padding-left: 5px;
}

button.lightbox-right {
right: 0;
padding-right: 5px;
}

.gallery-image-caption {
position: absolute;
bottom: 0;
left: 0;
right: 0;
display: -webkit-flex;
display: -ms-flexbox;
display: flex;
-webkit-justify-content: center;
-ms-justify-content: center;
-ms-flex-pack: center;
justify-content: center;
}

.gallery-image-caption-text {
background: rgba(0, 0, 0, 0.4);
padding: 1px 5px;
}

/* Inserted by DetailsPolyfill */
details, summary {
display: block;
}
details:not([open]) > :not(summary) {
display: none;
}(©NTB)
Lørdag 18. august 2018
DYRT: 40.000 kroner i året. Det er forskjellen på foreldrebetalingen ved den aller billigste og den aller dyreste SFO-en i landet. – Uakseptabelt, mener foreldre­utvalg.
Lørdag 18. august 2018
• En hel verden jublet da atomavtalen med Iran ble framforhandlet i 2015 av USA, Russland, Kina, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og EU. Avtalen, som trådte i kraft i januar 2016, ga internasjonalt innsyn i det iranske atomprogrammet i...
Lørdag 18. august 2018
RØD KLUT: Sosialdemokratene bør ikke ta statsministerposten for gitt, varsler Enhedslistens Pernille Skipper. – Vi må vise at vi er klare til å gripe makten, sier hun til Klasse­kampen.
Lørdag 18. august 2018
Den har vært omtalt som verdens beste samling av nordisk modernisme. Men hva skjuler seg egentlig i kunstsamlingen til Nicolai Tangen?
Lørdag 18. august 2018
Månedens poet«ANNA ALVER»Vinneren av Diktkammerets kåring av årets sommerpoet. Poeten ønsker å være anonym.– Gratulerer med å være Diktkammerets...
Lørdag 18. august 2018
Undersida: Med eit både poetisk og essayistisk uttrykk er Anne Helene Guddal blant dei sterkaste stemmene i den unge litteraturen.
Fredag 17. august 2018
OFFENSIVE: Heroinbehandling er bare starten. Nå krever rusorganisasjoner straffefrihet for narkotikabruk samt rusbehandling med narkotika for alle grupper tunge rusavhengige.
Fredag 17. august 2018
• Det er mange som bekymrer seg for demokratiets framtid om dagen. Høyre-ideolog Torbjørn Røe Isaksen drøftet nylig i Aftenposten det han mener er tre store utfordringer for demokratiet. Næringsministeren lister opp den økonomiske suksessen...
Fredag 17. august 2018
VALG: Valgkampen i Brasil er i gang. Titusener har de siste dagene demonstrert til støtte for Lula da Silva, som er dømt til tolv års fengsel.
Fredag 17. august 2018
Flere forskere mener pressen har spekulert for mye i Sandberg-saken. – Spekulasjoner hører hjemme i private samtaler, sier Elisabeth Eide.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk