Torsdag 17. mai 2018
Storavis: Solbakken vil ha landslagsstjerne
FC København-trener Ståle Solbakken skal være interessert i å sikre seg halvt norske Andreas Bjelland foran neste sesong.
Publisert: 17 Mai 12:44
FC København-trener Ståle Solbakken skal være interessert i å sikre seg halvt norske Andreas Bjelland foran neste sesong.
Bjelland, som har norsk far og dansk mor, spiller i øyeblikket for engelske Brentford. Kontrakten hans med mesterskapsserieklubben utløper imidlertid i sommer.
Ifølge den danske storavisen BT jobber nå FCK-trener Solbakken for å hente forsvarsspilleren til København.
FCK skal angivelig ha vært interessert i langt tid, men BT hevder å kjenne til at midtstopperen neppe lar seg overtale i denne omgang. Bjelland skal være interessert i å fortsette karrieren utenfor Danmarks grenser, og gjerne i en større klubb enn Brentford.

VM-aktuell29-åringen, som tidligere har vært proff i nederlandske Twente, er ventet å bli en viktig del av Åge Hareides danske mannskap i sommerens VM-sluttspill i Russland.
Mye tyder for øvrig på at FCK-sjef Solbakken jobber hardt med å forsterke forsvarsleddet om dagen. Nylig ble han sett i samtale med den svenske landslagsspilleren Sotirios Papagiannopoulos på flyplassen Arlanda i Stockholm.

SluttspillFredag skal FC København ut mot Gustav Wikheims Midtjylland i den danske sluttspillet. Utfallet av den kampen kan bli meget avgjørende for hvem som til slutt blir mester.
Midtjylland er a poeng med FCK-byrival Brøndby i gullkampen foran de to siste kampomgangene.
FC København er på sin side nummer tre, og må holde Nordsjælland bak seg for å være sikret direkte plass i kvalifiseringen til neste sesongs europaliga. Blir hovedstadslaget nummer fire, venter en ny hjemmekamp mot enten AGF eller Sønderjyske for å avgjøre hvem som får den siste danske plassen i europaligakvalifiseringen.
(©NTB)
Mandag 22. oktober 2018
Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på NRKs bruk av Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige. – Jeg gjorde mitt beste for å være noenlunde objektiv, sier hun.
Mandag 22. oktober 2018
BEKLAGER: Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) beklager at INF-avtalen ryker – og legger skylden på Russland.
Mandag 22. oktober 2018
SKUFFET: Lokallagsleder Inge Takle Mæstad frykter en dypere splittelse i partiet etter det knusende Hareide-neder­laget i Rogaland. Han beskylder nestleder Olaug Bollestad for å opptre illojalt.
Mandag 22. oktober 2018
• Norsk politikk er blitt revitalisert etter at Knut Arild Hareide for tre uker siden rådet KrF til å sondere mulighetene for en historisk regjeringskoalisjon med Ap og Sp. Etter et år hvor norsk politikk...
Lørdag 20. oktober 2018
FORTVILELSE: Kjell Ingolf Ropstad «dolket sin egen partileder i ryggen» med abort­utspill i VG, mener sentrale KrF-kilder.
Lørdag 20. oktober 2018
KRIGSSPILL: Den største Nato-øvelsen etter den kalde krigen begynner neste uke. 50.000 Nato-soldater skal øve på å komme Norge til unnsetning.
Lørdag 20. oktober 2018
• Denne uka avholdes økonomifestivalen Kåkånomics i Stavanger. Der møtes økonomer, politikere og helt vanlige siddiser for å drøfte små og store økonomiske spørsmål. Et gjennomgangstema på flere arrangementer er det økonomiske...
Lørdag 20. oktober 2018
Nasjonalmuseet burde prioritere «Gjerdeløa» over dyr utenlandsk kunst, mener kritikerne. Men skal et nasjonalmuseum alltid sette den nasjonale kultur­arven først?
Lørdag 20. oktober 2018
Adjø: Didier Eribon forlot arbeiderklassen, sammen med fransk venstreside.
Fredag 19. oktober 2018
Nasjonalmuseet har satset tungt på Marianne Heske, mener Nasjonalmuseets direktør og samlingsdirektør. Men nye interne diskusjoner kan de godt ta.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk