Torsdag 17. mai 2018
Storavis: Solbakken vil ha landslagsstjerne
FC København-trener Ståle Solbakken skal være interessert i å sikre seg halvt norske Andreas Bjelland foran neste sesong.
Publisert: 17 Mai 12:44
FC København-trener Ståle Solbakken skal være interessert i å sikre seg halvt norske Andreas Bjelland foran neste sesong.
Bjelland, som har norsk far og dansk mor, spiller i øyeblikket for engelske Brentford. Kontrakten hans med mesterskapsserieklubben utløper imidlertid i sommer.
Ifølge den danske storavisen BT jobber nå FCK-trener Solbakken for å hente forsvarsspilleren til København.
FCK skal angivelig ha vært interessert i langt tid, men BT hevder å kjenne til at midtstopperen neppe lar seg overtale i denne omgang. Bjelland skal være interessert i å fortsette karrieren utenfor Danmarks grenser, og gjerne i en større klubb enn Brentford.

VM-aktuell29-åringen, som tidligere har vært proff i nederlandske Twente, er ventet å bli en viktig del av Åge Hareides danske mannskap i sommerens VM-sluttspill i Russland.
Mye tyder for øvrig på at FCK-sjef Solbakken jobber hardt med å forsterke forsvarsleddet om dagen. Nylig ble han sett i samtale med den svenske landslagsspilleren Sotirios Papagiannopoulos på flyplassen Arlanda i Stockholm.

SluttspillFredag skal FC København ut mot Gustav Wikheims Midtjylland i den danske sluttspillet. Utfallet av den kampen kan bli meget avgjørende for hvem som til slutt blir mester.
Midtjylland er a poeng med FCK-byrival Brøndby i gullkampen foran de to siste kampomgangene.
FC København er på sin side nummer tre, og må holde Nordsjælland bak seg for å være sikret direkte plass i kvalifiseringen til neste sesongs europaliga. Blir hovedstadslaget nummer fire, venter en ny hjemmekamp mot enten AGF eller Sønderjyske for å avgjøre hvem som får den siste danske plassen i europaligakvalifiseringen.
(©NTB)
Mandag 20. august 2018
PLAN B: Britene håper på en avtale med EU, men har lagd planer for en utmelding uten. Regjeringen er altfor seint ute, mener juristen Martin Howe.
Mandag 20. august 2018
BLØFF: I en ny forskningsartikkel viser Sindre Farstad at det ikke stemmer at de yrkesaktive må forsørge stadig flere uten jobb. Professor kaller forestillingen om eldrebølge en bløff.
Mandag 20. august 2018
• Det pågår nå en kampanje for å få Norge inn i FNs mektigste organ, Sikkerhetsrådet. Rådet har 15 medlemmer, hvorav fem er faste: USA, Kina, Russland, Storbritannia og Frankrike. De er ikke på valg og kan nedlegge veto mot forslag de er...
Mandag 20. august 2018
Nicolai Tangens modernistiske kunstsamling er bredt anerkjent blant eksperter. Men flere stiller spørsmål ved om den kan trekke 150.000 besøkende til Kunstsiloen i Kristiansand.
Lørdag 18. august 2018
Undersida: Med eit både poetisk og essayistisk uttrykk er Anne Helene Guddal blant dei sterkaste stemmene i den unge litteraturen.
Lørdag 18. august 2018
DYRT: 40.000 kroner i året. Det er forskjellen på foreldrebetalingen ved den aller billigste og den aller dyreste SFO-en i landet. – Uakseptabelt, mener foreldre­utvalg.
Lørdag 18. august 2018
• En hel verden jublet da atomavtalen med Iran ble framforhandlet i 2015 av USA, Russland, Kina, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og EU. Avtalen, som trådte i kraft i januar 2016, ga internasjonalt innsyn i det iranske atomprogrammet i...
Lørdag 18. august 2018
RØD KLUT: Sosialdemokratene bør ikke ta statsministerposten for gitt, varsler Enhedslistens Pernille Skipper. – Vi må vise at vi er klare til å gripe makten, sier hun til Klasse­kampen.
Lørdag 18. august 2018
Den har vært omtalt som verdens beste samling av nordisk modernisme. Men hva skjuler seg egentlig i kunstsamlingen til Nicolai Tangen?
Lørdag 18. august 2018
Månedens poet«ANNA ALVER»Vinneren av Diktkammerets kåring av årets sommerpoet. Poeten ønsker å være anonym.– Gratulerer med å være Diktkammerets...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk