Torsdag 17. mai 2018
Masseslagsmål på Aker Brygge
30 skal ha vært involvert i et masseslagsmål på restauranten TGI Friday’s fredag kveld. Politiet brukte flere minutter på å få kontroll over situasjonen.
Publisert: 17 Mai 20:40
30 skal ha vært involvert i et masseslagsmål på restauranten TGI Friday’s fredag kveld. Politiet brukte flere minutter på å få kontroll over situasjonen.
– Et stort antall personer inne på restauranten hadde barket sammen. Det ble meldt om 30 involverte, men det var nok flere, opplyser operasjonsleder Tor Gulbrandsen til Dagbladet.
Minst én person er pågrepet etter slagsmålet meldt til politiet klokka 19.41.
Politiet brukte rundt åtte minutter på å få kontroll over situasjonen. Dette på tross av at flere patruljer ble satt inn og at ikke alle de 30 var direkte involvert i voldsbruken.
– Politiet har kontroll og snakker med de involverte for å få klarhet i hva som har skjedd, heter det i en Twitter-melding fra Oslo politidistrikt.
– Noen mindre skader på noen involverte, men ikke noe alvorlig, skriver politiet i en påfølgende melding.
(©NTB)
Lørdag 26. mai 2018
EU-domstolen slår fast at alle EU- og EØS-land står fritt til å skattlegge Netflix og andre strømmeselskaper. I Norge kan en strømme­avgift gi nærmere 100 millioner kroner årlig.
Lørdag 26. mai 2018
FÆRRE: Antall dødsfall på grunn av abort er mer enn halvert fra 2008 til 2018.
Lørdag 26. mai 2018
VIL PRIORITERE: Regjeringa har fått sterk kritikk frå opposisjonen for å ikkje følgje opp forsvarsforliket. No tek også Frp på Stortinget skytset fram.
Lørdag 26. mai 2018
• Neste uke er det 40 år siden loven om selvbestemt abort ble vedtatt i Stortinget. Loven var en oppdatering av tidligere lover om svangerskapsavbrudd, som krevde behandling i nemnd. Den nye loven sikret at kvinner selv fikk råderett over...
Lørdag 26. mai 2018
Tilpasning: Juli Zeh trekker opp et stort moralsk og politisk lerret, men romanen går ikke dypt nok inn i hovedpersonens psykologi.
Fredag 25. mai 2018
SAMME SKOLE: 21-åringen som er siktet for drapsforsøk på en 18-åring på Holmlia har hatt et opphold på koranskole i Somalia. Ifølge politiet var offeret elev på den samme skolen.
Fredag 25. mai 2018
KNAPT: Marginene er hårfine foran dagens folkeavstemning om Irlands abortforbud. De som vil heve forbudet, leder på målinger, men 20 prosent har ennå ikke bestemt seg.
Fredag 25. mai 2018
Kulturpolitikerne liker dårlig at ­Cappelen Damms salgskanaler har en overvekt av titler fra eget forlag.
Fredag 25. mai 2018
• Den pensjonerte russiske etterretningsoffiseren Sergej Skripal ble 4. mars i år funnet bevisstløs på en benk i Salisbury i England sammen med sin 33 år gamle datter Julia. Begge er nå utskrevet fra sykehus. Skripal ble i 2006 dømt til 13...
Torsdag 24. mai 2018
SINNE: Alta Frp krever gransking, og fylkeslederen i Finnmark Frp mener helseminister Bent Høie må gå etter luft­ambulansekrisa.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk