Torsdag 17. mai 2018
Opptil 40 personer i masseslagsmål på Aker Brygge
To menn er pågrepet etter å ha vært involvert i et masseslagsmål med opp mot 40 involverte på restauranten TGI Friday’s på Aker Brygge i Oslo torsdag kveld.
Publisert: 17 Mai 23:51
To menn er pågrepet etter å ha vært involvert i et masseslagsmål med opp mot 40 involverte på restauranten TGI Friday’s på Aker Brygge i Oslo torsdag kveld.
– Vi fikk første melding klokken 19.41, og det var rimelig kaotisk og hektisk i en periode. Vi hadde flere enheter i nærheten, så vi sendte godt med folk. Det er generelt mye folk på Aker Brygge og det var inne på et utested med andre gjester, så vi visste det ville bli vanskelig å få oversikt, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo-politiet til NTB.
Han sier politiet brukte flere minutter på å få kontroll på situasjonen ettersom de involverte fortsatte slagsmålet etter at de kom på plass.
– Vi har ikke full oversikt over bakgrunnen for slagsmålet, men det dreier seg om to grupperinger, romfolk som sannsynligvis har hatt en konflikt over tid. Den ene gruppen sitter i et selskap når den andre gruppen brått kommer løpende inn på utestedet. Vaktene på TGI maktet ikke å stanse dem, sier Guldbrandsen.
Resultatet er ifølge operasjonslederen at to menn er pågrepet og blir siktet for kroppsskade, en person er innbrakt og en håndfull personer er bortvist fra stedet. Flere forhold, deriblant hindring av en offentlig tjenesteperson og unnlatelse av å etterkomme politiets pålegg, blir anmeldt.
– Skadeomfanget er så å si neglisjerbart. Det dreier seg om noen mindre skader på noen involverte, men ikke noe alvorlig, sier Guldbrandsen.
Han opplyser om at de fleste involverte var i aldersgruppen 30-40, men at noen av de bortviste er helt nede i 20-årene.
(©NTB)
Mandag 20. august 2018
PLAN B: Britene håper på en avtale med EU, men har lagd planer for en utmelding uten. Regjeringen er altfor seint ute, mener juristen Martin Howe.
Mandag 20. august 2018
BLØFF: I en ny forskningsartikkel viser Sindre Farstad at det ikke stemmer at de yrkesaktive må forsørge stadig flere uten jobb. Professor kaller forestillingen om eldrebølge en bløff.
Mandag 20. august 2018
• Det pågår nå en kampanje for å få Norge inn i FNs mektigste organ, Sikkerhetsrådet. Rådet har 15 medlemmer, hvorav fem er faste: USA, Kina, Russland, Storbritannia og Frankrike. De er ikke på valg og kan nedlegge veto mot forslag de er...
Mandag 20. august 2018
Nicolai Tangens modernistiske kunstsamling er bredt anerkjent blant eksperter. Men flere stiller spørsmål ved om den kan trekke 150.000 besøkende til Kunstsiloen i Kristiansand.
Lørdag 18. august 2018
Undersida: Med eit både poetisk og essayistisk uttrykk er Anne Helene Guddal blant dei sterkaste stemmene i den unge litteraturen.
Lørdag 18. august 2018
DYRT: 40.000 kroner i året. Det er forskjellen på foreldrebetalingen ved den aller billigste og den aller dyreste SFO-en i landet. – Uakseptabelt, mener foreldre­utvalg.
Lørdag 18. august 2018
• En hel verden jublet da atomavtalen med Iran ble framforhandlet i 2015 av USA, Russland, Kina, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og EU. Avtalen, som trådte i kraft i januar 2016, ga internasjonalt innsyn i det iranske atomprogrammet i...
Lørdag 18. august 2018
RØD KLUT: Sosialdemokratene bør ikke ta statsministerposten for gitt, varsler Enhedslistens Pernille Skipper. – Vi må vise at vi er klare til å gripe makten, sier hun til Klasse­kampen.
Lørdag 18. august 2018
Den har vært omtalt som verdens beste samling av nordisk modernisme. Men hva skjuler seg egentlig i kunstsamlingen til Nicolai Tangen?
Lørdag 18. august 2018
Månedens poet«ANNA ALVER»Vinneren av Diktkammerets kåring av årets sommerpoet. Poeten ønsker å være anonym.– Gratulerer med å være Diktkammerets...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk