Tirsdag 24. april 2018
Washington Capitals klare for kvartfinale
Washington Capitals vant natt til tirsdag 6-3 mot Columbus Blue Jackets og tok seg til kvartfinale i Stanley Cup.
Publisert: 24 April 08:00
Washington Capitals vant natt til tirsdag 6-3 mot Columbus Blue Jackets og tok seg til kvartfinale i Stanley Cup.
Til tross for at Washington tapte de to første kampene mot Columbus på egen is vant laget til slutt 4-2 i kamper. I kvartfinalen venter regjerende mestre Pittsburgh Penguins.
– Vi har en veldig sterk kjernetropp, som tror på hverandre. Vi har mange unge spillere og derfor har vi vært nødt til å stole på kjernen for å ta oss videre. Og det har de gjort, sier lagets trener Barry Trotz.
Med duellen mot Pittsburgh blir en stor utfordring, laget har tapt de siste sju kampene de har spilt mot Pittsburgh.
Washingtons Dmitrij Orlov scoret kampens første mål mot Columbus tolv minutter ut i første periode. Alexander Ovetjkin satte inn to pucker i nettet i andre periode og det sto 3-1 før siste periode startet. Den ledelsen klarte ikke Columbus å hente inn, selv om de scoret to mål i siste periode. Washington scoret tre i perioden og vant kampen 6-3.
Fra før er Nashville Predators, Winnipeg Jets, Tampa Bay Lightning, San Jose Sharks og Vegas Golden Knights klare for kvartfinalespill, mens Boston Bruins og Toronto Maple Leafs (3-3 i kamper) kjemper om den siste plassen.
(©NTB)
Lørdag 18. august 2018
Undersida: Med eit både poetisk og essayistisk uttrykk er Anne Helene Guddal blant dei sterkaste stemmene i den unge litteraturen.
Lørdag 18. august 2018
DYRT: 40.000 kroner i året. Det er forskjellen på foreldrebetalingen ved den aller billigste og den aller dyreste SFO-en i landet. – Uakseptabelt, mener foreldre­utvalg.
Lørdag 18. august 2018
• En hel verden jublet da atomavtalen med Iran ble framforhandlet i 2015 av USA, Russland, Kina, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og EU. Avtalen, som trådte i kraft i januar 2016, ga internasjonalt innsyn i det iranske atomprogrammet i...
Lørdag 18. august 2018
RØD KLUT: Sosialdemokratene bør ikke ta statsministerposten for gitt, varsler Enhedslistens Pernille Skipper. – Vi må vise at vi er klare til å gripe makten, sier hun til Klasse­kampen.
Lørdag 18. august 2018
Den har vært omtalt som verdens beste samling av nordisk modernisme. Men hva skjuler seg egentlig i kunstsamlingen til Nicolai Tangen?
Lørdag 18. august 2018
Månedens poet«ANNA ALVER»Vinneren av Diktkammerets kåring av årets sommerpoet. Poeten ønsker å være anonym.– Gratulerer med å være Diktkammerets...
Fredag 17. august 2018
OFFENSIVE: Heroinbehandling er bare starten. Nå krever rusorganisasjoner straffefrihet for narkotikabruk samt rusbehandling med narkotika for alle grupper tunge rusavhengige.
Fredag 17. august 2018
• Det er mange som bekymrer seg for demokratiets framtid om dagen. Høyre-ideolog Torbjørn Røe Isaksen drøftet nylig i Aftenposten det han mener er tre store utfordringer for demokratiet. Næringsministeren lister opp den økonomiske suksessen...
Fredag 17. august 2018
VALG: Valgkampen i Brasil er i gang. Titusener har de siste dagene demonstrert til støtte for Lula da Silva, som er dømt til tolv års fengsel.
Fredag 17. august 2018
Flere forskere mener pressen har spekulert for mye i Sandberg-saken. – Spekulasjoner hører hjemme i private samtaler, sier Elisabeth Eide.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk