Tirsdag 24. april 2018
Washington Capitals klare for kvartfinale
Washington Capitals vant natt til tirsdag 6-3 mot Columbus Blue Jackets og tok seg til kvartfinale i Stanley Cup.
Publisert: 24 April 08:00
Washington Capitals vant natt til tirsdag 6-3 mot Columbus Blue Jackets og tok seg til kvartfinale i Stanley Cup.
Til tross for at Washington tapte de to første kampene mot Columbus på egen is vant laget til slutt 4-2 i kamper. I kvartfinalen venter regjerende mestre Pittsburgh Penguins.
– Vi har en veldig sterk kjernetropp, som tror på hverandre. Vi har mange unge spillere og derfor har vi vært nødt til å stole på kjernen for å ta oss videre. Og det har de gjort, sier lagets trener Barry Trotz.
Med duellen mot Pittsburgh blir en stor utfordring, laget har tapt de siste sju kampene de har spilt mot Pittsburgh.
Washingtons Dmitrij Orlov scoret kampens første mål mot Columbus tolv minutter ut i første periode. Alexander Ovetjkin satte inn to pucker i nettet i andre periode og det sto 3-1 før siste periode startet. Den ledelsen klarte ikke Columbus å hente inn, selv om de scoret to mål i siste periode. Washington scoret tre i perioden og vant kampen 6-3.
Fra før er Nashville Predators, Winnipeg Jets, Tampa Bay Lightning, San Jose Sharks og Vegas Golden Knights klare for kvartfinalespill, mens Boston Bruins og Toronto Maple Leafs (3-3 i kamper) kjemper om den siste plassen.
(©NTB)
Lørdag 20. oktober 2018
FORTVILELSE: Kjell Ingolf Ropstad «dolket sin egen partileder i ryggen» med abort­utspill i VG, mener sentrale KrF-kilder.
Lørdag 20. oktober 2018
KRIGSSPILL: Den største Nato-øvelsen etter den kalde krigen begynner neste uke. 50.000 Nato-soldater skal øve på å komme Norge til unnsetning.
Lørdag 20. oktober 2018
• Denne uka avholdes økonomifestivalen Kåkånomics i Stavanger. Der møtes økonomer, politikere og helt vanlige siddiser for å drøfte små og store økonomiske spørsmål. Et gjennomgangstema på flere arrangementer er det økonomiske...
Lørdag 20. oktober 2018
Nasjonalmuseet burde prioritere «Gjerdeløa» over dyr utenlandsk kunst, mener kritikerne. Men skal et nasjonalmuseum alltid sette den nasjonale kultur­arven først?
Lørdag 20. oktober 2018
Adjø: Didier Eribon forlot arbeiderklassen, sammen med fransk venstreside.
Fredag 19. oktober 2018
Nasjonalmuseet har satset tungt på Marianne Heske, mener Nasjonalmuseets direktør og samlingsdirektør. Men nye interne diskusjoner kan de godt ta.
Fredag 19. oktober 2018
RAID: Styrtrike finansfolk har i årevis unndratt milliarder i utbytteskatt i over ti europeiske land. En avhopper kaller opplegget «djevel­maskinen».
Fredag 19. oktober 2018
• Onsdag ble det klart at det britiske selskapet Go-Ahead har slått NSB og svenske SJ i konkurransen om å få kjøre tog på Sørlandsbanen, Jærbanen og Arendalsbanen. Det er i tråd med den blåblå regjeringens plan for norsk togtrafikk, hvor den...
Fredag 19. oktober 2018
MOT: Togtrafikken i nord og vest skal på anbud. Men om Sp og Ap får viljen sin kan det bli full stans i prosessen.
Torsdag 18. oktober 2018
KronikkFor to år siden var jeg i Irak i forbindelse med innspilling av dokumentarfilmen «The Future of Iraq». Jeg intervjuet barn om deres erfaringer og syn på krig. Målet med...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk