Tirsdag 24. april 2018
Washington Capitals klare for kvartfinale
Washington Capitals vant natt til tirsdag 6-3 mot Columbus Blue Jackets og tok seg til kvartfinale i Stanley Cup.
Publisert: 24 April 08:00
Washington Capitals vant natt til tirsdag 6-3 mot Columbus Blue Jackets og tok seg til kvartfinale i Stanley Cup.
Til tross for at Washington tapte de to første kampene mot Columbus på egen is vant laget til slutt 4-2 i kamper. I kvartfinalen venter regjerende mestre Pittsburgh Penguins.
– Vi har en veldig sterk kjernetropp, som tror på hverandre. Vi har mange unge spillere og derfor har vi vært nødt til å stole på kjernen for å ta oss videre. Og det har de gjort, sier lagets trener Barry Trotz.
Med duellen mot Pittsburgh blir en stor utfordring, laget har tapt de siste sju kampene de har spilt mot Pittsburgh.
Washingtons Dmitrij Orlov scoret kampens første mål mot Columbus tolv minutter ut i første periode. Alexander Ovetjkin satte inn to pucker i nettet i andre periode og det sto 3-1 før siste periode startet. Den ledelsen klarte ikke Columbus å hente inn, selv om de scoret to mål i siste periode. Washington scoret tre i perioden og vant kampen 6-3.
Fra før er Nashville Predators, Winnipeg Jets, Tampa Bay Lightning, San Jose Sharks og Vegas Golden Knights klare for kvartfinalespill, mens Boston Bruins og Toronto Maple Leafs (3-3 i kamper) kjemper om den siste plassen.
(©NTB)
Lørdag 26. mai 2018
EU-domstolen slår fast at alle EU- og EØS-land står fritt til å skattlegge Netflix og andre strømmeselskaper. I Norge kan en strømme­avgift gi nærmere 100 millioner kroner årlig.
Lørdag 26. mai 2018
FÆRRE: Antall dødsfall på grunn av abort er mer enn halvert fra 2008 til 2018.
Lørdag 26. mai 2018
VIL PRIORITERE: Regjeringa har fått sterk kritikk frå opposisjonen for å ikkje følgje opp forsvarsforliket. No tek også Frp på Stortinget skytset fram.
Lørdag 26. mai 2018
• Neste uke er det 40 år siden loven om selvbestemt abort ble vedtatt i Stortinget. Loven var en oppdatering av tidligere lover om svangerskapsavbrudd, som krevde behandling i nemnd. Den nye loven sikret at kvinner selv fikk råderett over...
Lørdag 26. mai 2018
Tilpasning: Juli Zeh trekker opp et stort moralsk og politisk lerret, men romanen går ikke dypt nok inn i hovedpersonens psykologi.
Fredag 25. mai 2018
SAMME SKOLE: 21-åringen som er siktet for drapsforsøk på en 18-åring på Holmlia har hatt et opphold på koranskole i Somalia. Ifølge politiet var offeret elev på den samme skolen.
Fredag 25. mai 2018
KNAPT: Marginene er hårfine foran dagens folkeavstemning om Irlands abortforbud. De som vil heve forbudet, leder på målinger, men 20 prosent har ennå ikke bestemt seg.
Fredag 25. mai 2018
Kulturpolitikerne liker dårlig at ­Cappelen Damms salgskanaler har en overvekt av titler fra eget forlag.
Fredag 25. mai 2018
• Den pensjonerte russiske etterretningsoffiseren Sergej Skripal ble 4. mars i år funnet bevisstløs på en benk i Salisbury i England sammen med sin 33 år gamle datter Julia. Begge er nå utskrevet fra sykehus. Skripal ble i 2006 dømt til 13...
Torsdag 24. mai 2018
SINNE: Alta Frp krever gransking, og fylkeslederen i Finnmark Frp mener helseminister Bent Høie må gå etter luft­ambulansekrisa.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk