Tirsdag 17. april 2018
Fox News-profil nekter for å ha brukt Trumps advokat
Den kjente programlederen Sean Hannity i høyreorienterte Fox News avviser at han har vært en av klientene til Donald Trumps advokat Michael Cohen.
Publisert: 17 April 08:39
Den kjente programlederen Sean Hannity i høyreorienterte Fox News avviser at han har vært en av klientene til Donald Trumps advokat Michael Cohen.
Den angivelige forbindelsen mellom Hannity og Cohen kom fram under et rettsmøte i New York mandag. Her ble Cohen presset til å avsløre at Hannity i hemmelighet har vært hans klient.
Fox News-programlederen er imidlertid ikke enig i denne beskrivelsen av relasjonen.
– Michael Cohen har aldri representert meg i noen saker, skrev Hannity på Twitter.
Han erkjente likevel å ha hatt noen samtaler med Cohen som hovedsakelig skal ha dreid seg om eiendomsinvesteringer.
– Jeg har fra tid til annen hatt korte diskusjoner med ham om juridiske spørsmål hvor jeg ønsket hans innspill og perspektiver.
Hannity er kjent som en sterk tilhenger av Trump, og programmet hans er for tiden det mest sette på amerikansk kabel-TV. Ifølge nyhetsbyrået AFP hender det at Trump og Hannity snakker sammen på telefon.
Amerikansk politi gjennomførte nylig en razzia mot Cohens kontor. Trump har reagert svært sterkt på ransakingen, og kilder i Det hvite hus er bekymret for at FBI vil finne ting som er skadelig for presidenten, ifølge nyhetsbyrået AP.

(©NTB)
Onsdag 18. april 2018
Mentor Medier-sjef Per Magne Tveiten får kritikk fra flere i sitt eget styre for håndteringen av Vårt Land-konflikten. ­– Vi ble ikke godt nok informert om konflikten i konsernet, sier Jens Barland.
Onsdag 18. april 2018
• Det foreligger nå en grundig analyse av kulturtidsskriftene i Norge. Paul Bjerke og Lars J. Halvorsen har vært redaktører for prosjektet som er gjennomført på oppdrag fra Norsk kulturråd. Noen allmenntidsskrifter, som Samtiden og Nytt...
Onsdag 18. april 2018
PROSESS: Ulsrud videregående skole i Oslo har åpnet sak mot lektor Simon Malkenes etter at han deltok i en debatt. Jurist Anine Kierulf mener terskelen for å begrense læreres ytringsfrihet må være høy.
Onsdag 18. april 2018
HAMSKIFTE: Norge skulle bistå USAs militsprosjekt i Syria. Disiplinære problemer gjorde at militsen kastet ut krigere og endret navn.
Tirsdag 17. april 2018
SNUR VÅPNENE: Norge skulle trene syriske opprørere til kamp mot Den islamske staten (IS). Nå kriger opprørerne mot regimet. Assad er hovedmålet, sier militsleder Muhannad al-Talla.
Tirsdag 17. april 2018
FORSLAG: I SV skapar fleirtalet mot omskjering steile frontar. Både i Raudt og Miljøpartiet Dei Grøne kjem forslag om aldersgrense mot omskjering på agendaen i mai.
Tirsdag 17. april 2018
• SVs landsstyre vedtok lørdag at partiet går inn for forbud mot rituell omskjæring av gutter ved å innføre en aldersgrense på 15 år. Tidligere har Fremskrittspartiet vedtatt det samme, og som Klassekampen skriver i dag, kjemper krefter i...
Tirsdag 17. april 2018
Når etablerte media blir stengde eller kjøpte av statslojale eigarar, er digitale reportarnettverk eit svar.
Mandag 16. april 2018
Jon Michelet er død, 73 år gammel. Et på alle måter stort menneske er gått bort. Det som først og fremst karakteriserte Jon, var hans raushet og omtenksomhet for alle som kom i hans vei. Når man gikk på gata sammen med...
Mandag 16. april 2018
KRIG: Venstres leder Trine Skei Grande er nå fast medlem i regjeringens sikkerhetsutvalg. Hun lover åpen debatt om nye internasjonale operasjoner i ­Stortinget.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk