Tirsdag 17. april 2018
Fox News-profil nekter for å ha brukt Trumps advokat
Den kjente programlederen Sean Hannity i høyreorienterte Fox News avviser at han har vært en av klientene til Donald Trumps advokat Michael Cohen.
Publisert: 17 April 08:39
Den kjente programlederen Sean Hannity i høyreorienterte Fox News avviser at han har vært en av klientene til Donald Trumps advokat Michael Cohen.
Den angivelige forbindelsen mellom Hannity og Cohen kom fram under et rettsmøte i New York mandag. Her ble Cohen presset til å avsløre at Hannity i hemmelighet har vært hans klient.
Fox News-programlederen er imidlertid ikke enig i denne beskrivelsen av relasjonen.
– Michael Cohen har aldri representert meg i noen saker, skrev Hannity på Twitter.
Han erkjente likevel å ha hatt noen samtaler med Cohen som hovedsakelig skal ha dreid seg om eiendomsinvesteringer.
– Jeg har fra tid til annen hatt korte diskusjoner med ham om juridiske spørsmål hvor jeg ønsket hans innspill og perspektiver.
Hannity er kjent som en sterk tilhenger av Trump, og programmet hans er for tiden det mest sette på amerikansk kabel-TV. Ifølge nyhetsbyrået AFP hender det at Trump og Hannity snakker sammen på telefon.
Amerikansk politi gjennomførte nylig en razzia mot Cohens kontor. Trump har reagert svært sterkt på ransakingen, og kilder i Det hvite hus er bekymret for at FBI vil finne ting som er skadelig for presidenten, ifølge nyhetsbyrået AP.

(©NTB)
Torsdag 19. juli 2018
SLUTT: Tyrkia avsluttet i går den to år lange unntakstilstanden. Sentrale deler videreføres likevel i en ny terrorlov.
Torsdag 19. juli 2018
Mer offentlig-privat samarbeid og utvidede åpningstider for teatre og museer. Det er blant forslagene til en ny satsing på kultur­turisme i Norge.
Torsdag 19. juli 2018
• Om man lytter til H/Frp/V-regjeringen er utviklingen i politiet god: De har fått mer penger, mer mannskap, og kan få mer trøkk på arbeid mot ulike typer kriminalitet. Den såkalte nærpolitireformen, der antallet politidistrikt reduseres fra...
Torsdag 19. juli 2018
VERSTING: Cruisetrafikken er miljø­svinet alle vil til livs. Men ikkje eitt av dei 100 cruiseskipa som er under planlegging verda over, siktar mot null­utslepp.
Onsdag 18. juli 2018
Samlaget likte dårlig at bøkene om Lothepus ble solgt til halv pris av en liten nettbokhandler. Nå har innehaveren sendt brev til Finanstilsynet for å komme til bunns i om bokbransjen har rett til å stoppe ham.
Onsdag 18. juli 2018
NY VENDING: Donald Trumps oppførsel åpner opp for samarbeid med Russland på flere områder, mener russisk professor. Vestlige politikere raser mot Trumps ettergivenhet overfor Putin.
Onsdag 18. juli 2018
• I sommer seiler Klassekampen langs kysten av Finnmark i treskuta Goxsheim. I dag legger vi til kai i Hammerfest, og på vår ferd fra Kirkenes til Tromsø arrangerer vi en rekke debatter og folkemøter. Uansett hva vi debatterer, er det en sak...
Onsdag 18. juli 2018
VERRE: Meieri­giganten Tine fryktar mjølkemangel dersom mykje storfe blir slakta på grunn av fôrmangel. Tine vil ha krisemøte med bøndene og regjeringa.
Tirsdag 17. juli 2018
Utenriksreporter Kadafi Zaman er løslatt fra fengsel i Pakistan. – Pressekortet er ikke lenger et hvitt flagg, sier TV 2s klubb­leder.
Tirsdag 17. juli 2018
HELSINKI: Putin møtte Trump i går med krav om å stoppe vestens kalde krig-retorikk. Møtet kan indikere en form for normalisering, sier Russland-forsker Flemming S. Hansen.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk