Tirsdag 13. mars 2018
Hoppsjefen sammenligner suveren Stoch med Lundby
Kamil Stoch er ustoppelig i jakten på Raw Air-seieren. Polakken vant med hele 27,7 poeng i Lillehammer.
Publisert: 13 Mars 20:50
Kamil Stoch er ustoppelig i jakten på Raw Air-seieren. Polakken vant med hele 27,7 poeng i Lillehammer.
– Du skal ikke lenger tilbake enn Maren Lundby i vinter før du finner en like suveren hopper, sa hoppsjef Clas Brede Bråthen til NTB etter tirsdagens renn.
Lundby vant et renn i Zao med utrolige 41,6 poeng i januar. Kolbukameratene-jenta har flere utklassingsseirer denne sesongen.
– Det er nesten for dumt å vinne med over 40 poeng, sa Lundby etter storseireren i Japan for to måneder siden.
Stoch vant med 28,2 poeng i Lahti for en drøy uke siden. Den polske superstjernen er i knallform.
– På herresiden har vi ikke sett noe tilsvarende siden Peter Prevc for Slovenia i 2015/16-sesongen, sa Bråthen.
Nå leder Stoch Raw Air med 56,2 poeng til Robert Johansson.

Bråthen minnet om at mange utøvere og store fotballklubber har rotet bort store ledelser tidligere, som Milan i mesterligafinalen mot Liverpool i 2005. Da ble 3-0 til 3-3 før Liverpool vant på straffespark.

(©NTB)
Fredag 21. september 2018
• Nordmenn liker å se på landet sitt som et egalitært land med små forskjeller. Det har vi gjort så lenge at vi har vent oss til det, uavhengig av hva statistikken viser. Forestillingen har også blitt dyrket på høyresida i norsk politikk,...
Fredag 21. september 2018
FORHANDLINGER: Sviktende lederskap fra Nato-landene USA, Frankrike og Storbritannia gjorde det vanskeligere å få til en fredsavtale i Libya, sier Jonas Gahr Støre.
Fredag 21. september 2018
Et ekspertutvalg vil kutte statsstøtten til private høyskoler med færre enn 500 studenter. Nå er flere skoler i ferd med å bli kjøpt opp av Høyskolen Kristiania.
Fredag 21. september 2018
VOLD: – Dette er systemsvikt og et direkte resultat av norsk asylpolitikk. Disse guttene tåler ikke mer, sier Ine Johannessen, tidligere verge for den siktede i dobbeltdrapssaken i Trondheim.
Torsdag 20. september 2018
KRITISK: Varselet mot skolebyråd Inga Marte Thorkildsen kan ende med at varslerne får sparken, tror advokat Olav Lægreid. Han mener det er gjort flere feil i varslingen.
Torsdag 20. september 2018
• I en kortleder mandag gjengir Dagens Næringsliv et regnestykke Finansdepartementet har gjort på vegne av Høyre-politiker Heidi Nordby Lunde om hvor mye penger Norge ville spart med sykefravær på svensk nivå. Svaret er ti milliarder. «Helt...
Torsdag 20. september 2018
Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) mener medie­bransjen må forstå at staten ikke kan betale hundrevis av millioner kroner for å få delt ut aviser over hele landet.
Torsdag 20. september 2018
«TAUTREKKING»: Libya-utvalgets rapport kaster nytt lys over forhandlingene innad i regjeringen da de rødgrønne i juni 2011 forlenget bombingen av Libya med fem uker.
Onsdag 19. september 2018
Kulturbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) vil opprette en egen pressestøtteordning for Oslo-aviser. – Vi ønsker en bredere offentlighet av hensyn til lokal­demokratiet, sier hun.
Onsdag 19. september 2018
• Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan ble mandag enige om å opprette en demilitarisert sone på 15 til 25 kilometer mellom syriske styrker og Idlib-provinsen i det nordvestlige Syria. Regjerings­styrkene har nå gjenerobret to tredeler av...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk