Tirsdag 13. mars 2018
Hoppsjefen sammenligner suveren Stoch med Lundby
Kamil Stoch er ustoppelig i jakten på Raw Air-seieren. Polakken vant med hele 27,7 poeng i Lillehammer.
Publisert: 13 Mars 20:50
Kamil Stoch er ustoppelig i jakten på Raw Air-seieren. Polakken vant med hele 27,7 poeng i Lillehammer.
– Du skal ikke lenger tilbake enn Maren Lundby i vinter før du finner en like suveren hopper, sa hoppsjef Clas Brede Bråthen til NTB etter tirsdagens renn.
Lundby vant et renn i Zao med utrolige 41,6 poeng i januar. Kolbukameratene-jenta har flere utklassingsseirer denne sesongen.
– Det er nesten for dumt å vinne med over 40 poeng, sa Lundby etter storseireren i Japan for to måneder siden.
Stoch vant med 28,2 poeng i Lahti for en drøy uke siden. Den polske superstjernen er i knallform.
– På herresiden har vi ikke sett noe tilsvarende siden Peter Prevc for Slovenia i 2015/16-sesongen, sa Bråthen.
Nå leder Stoch Raw Air med 56,2 poeng til Robert Johansson.

Bråthen minnet om at mange utøvere og store fotballklubber har rotet bort store ledelser tidligere, som Milan i mesterligafinalen mot Liverpool i 2005. Da ble 3-0 til 3-3 før Liverpool vant på straffespark.

(©NTB)
Fredag 22. juni 2018
I bydel Sagene i Oslo går rundt én av fire elever på kultur­skolen. På Stovner er andelen én av tjue.
Fredag 22. juni 2018
SPILL: USA har lagt an en hardere tone overfor Russland i Syria, rettet mot president Bashar al-Assad.
Fredag 22. juni 2018
VIL PRØVE: Varaordføreren i Oslo mener Arbeiderpartiet bør støtte regulert salg av cannabis for å hindre at organiserte kriminelle håver inn millioner.
Torsdag 21. juni 2018
SNUR: I månedsvis har hele Sverige snakket om innvandringen. Stefan ­Löfven også. Men nå vil statsministeren vinne valget ved å love folk jobb, hjem og velferd.
Torsdag 21. juni 2018
Pedagogikkforsker Kirsten Sivesind mener de nye læreplanene i norsk skole er altfor ­opptatt av å teste elevene.
Torsdag 21. juni 2018
• «Når Mexico sender sine folk, sender de ikke de beste», sa Donald Trump da han for tre år siden lanserte seg som presidentkandidat i USA. «De tar med seg narkotika. De tar med seg kriminalitet. De er voldtektsmenn. Og noen, antar jeg, er...
Torsdag 21. juni 2018
NARKO: Dei kriminelle gjengane i Oslo distribuerer narkotika ut i landet. – Me er uroa for utviklinga i Oslo, seier politiinspektør Are Sangolt i Vest politidistrikt.
Onsdag 20. juni 2018
TREND: Fleire røyker hasj. Fleire med psykiske plager. Og mindre tid på leksearbeid. Det er blant resultata etter at 25.000 har svart på ei ungdomsundersøking.
Onsdag 20. juni 2018
Både Vårt Land og Dagsavisen går trolig på milliontap i årets fordeling av pressestøtten. Nå skal de gjøre seg mindre avhengig av statlige midler.
Onsdag 20. juni 2018
• Danskene er nå blant de mest EU-positive i Europa, så lenge de får beholde de særskilte forbeholdene overfor unionen. Danmark har tatt forbehold mot å delta i EUs forsvarssamarbeid, euroen, overstatlig rettspolitikk og mot at...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk