Tirsdag 13. mars 2018
Hoppsjefen sammenligner suveren Stoch med Lundby
Kamil Stoch er ustoppelig i jakten på Raw Air-seieren. Polakken vant med hele 27,7 poeng i Lillehammer.
Publisert: 13 Mars 20:50
Kamil Stoch er ustoppelig i jakten på Raw Air-seieren. Polakken vant med hele 27,7 poeng i Lillehammer.
– Du skal ikke lenger tilbake enn Maren Lundby i vinter før du finner en like suveren hopper, sa hoppsjef Clas Brede Bråthen til NTB etter tirsdagens renn.
Lundby vant et renn i Zao med utrolige 41,6 poeng i januar. Kolbukameratene-jenta har flere utklassingsseirer denne sesongen.
– Det er nesten for dumt å vinne med over 40 poeng, sa Lundby etter storseireren i Japan for to måneder siden.
Stoch vant med 28,2 poeng i Lahti for en drøy uke siden. Den polske superstjernen er i knallform.
– På herresiden har vi ikke sett noe tilsvarende siden Peter Prevc for Slovenia i 2015/16-sesongen, sa Bråthen.
Nå leder Stoch Raw Air med 56,2 poeng til Robert Johansson.

Bråthen minnet om at mange utøvere og store fotballklubber har rotet bort store ledelser tidligere, som Milan i mesterligafinalen mot Liverpool i 2005. Da ble 3-0 til 3-3 før Liverpool vant på straffespark.

(©NTB)
Torsdag 22. mars 2018
SOSIALE MEDIER: De er skuffet over Frp, men hyller Sylvi Listhaug. Om lag 30.000 nordmenn er aktive på innvandringskritiske Facebook-grupper.
Torsdag 22. mars 2018
Mentor Medier står i en identitetskrise, sier Vårt Land- redaktør Åshild Mathisen om eieren hun er i krass konflikt med.
Torsdag 22. mars 2018
LIK OG DEL: Mark Zuckerberg truer demokratiet. ­Presset for regulering av Facebook øker etter Cambridge ­Analytica-skandalen.
Torsdag 22. mars 2018
• I debatten om Sylvi Listhaugs nå famøse Facebook-oppdatering, der det het at Ap setter terroristers rettigheter foran nasjonens sikkerhet, har terroraksjonen 22. juli 2011, som drepte 77 mennesker, kommet opp. Frp-folk, som for eksempel...
Onsdag 21. mars 2018
Petter Stordalen får tenning av bransjer med dype røtter. Det er dårlig nytt for alle som håper at hans opphold i bokbransjen blir kortvarig.
Onsdag 21. mars 2018
NY STAB: Kina advarer USA mot handelskrig og vil åpne økonomien.
Onsdag 21. mars 2018
SLÅR TILBAKE: – Hvis opposisjonen tror det skal bli lettere framover nå, tar de feil, sier Mazyar Keshvari. Han er en av flere Frp-topper som lover debatt om 22. juli.
Onsdag 21. mars 2018
• Avtroppende justisminister Sylvi Listhaug (Frp) hylles på brei front av støttegrupper på sosiale medier og på sin egen Facebook-side. Også den ekstreme høyresida i Norge lovpriser henne. I går la nazistiske Vigrid ut en hyllest av Listhaug...
Tirsdag 20. mars 2018
Sylvi Listhaugs tilhengere mobiliserte med blomster. Motstanderne svarer med å donere penger. Er kampanjene to sider av samme lik og del-retorikk?
Tirsdag 20. mars 2018
• De siste dagenes oppgjør i Stortinget om justisminister Sylvi Listhaug (Frp) har vært oppmuntrende for de kreftene i Norge som utallige ganger oppgitt har måttet konstatere at all kritikk mot henne har prellet av som vann på gåsa. Denne...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk