Fredag 9. mars 2018
Rangers-tap tross scoring av Zuccarello
Mats Zuccarello fikk nettkjenning i siste periode da New York Rangers møtte Tampa Bay Lightning, men klarte ikke hindre at vertene i Florida vant oppgjøret 5–3.
Publisert: 09 Mars 04:18
Mats Zuccarello fikk nettkjenning i siste periode da New York Rangers møtte Tampa Bay Lightning, men klarte ikke hindre at vertene i Florida vant oppgjøret 5–3.
Allerede før første periode var halvspilt torsdag, hadde Lightning inntatt en tomålsledelse. Cedric Paquette scoret først, og noen få minutter fulgte Adam Erne etter.
Etter den første hvilen, var det igjen Florida-laget som fikk uttelling først. Anthony Cirelli satte inn 3–0. Sju minutter ut i omgangen var det endelig Rangers' tur, og Ryan Spooner kunne redusere for gjestene fra New York. Det hjalp lite da Chris Kunitz etter rundt fem minutter sørget for at avstanden igjen var på tre mål. Mot slutten av perioden dro vertene ytterlige fra da Tyler Johnson la på til 5–1.
Drøyt tre minutter ut i den siste perioden jager Ryan Spooner pucken opp langs hele den høyre langsiden forbi en Lightning-spiller som ikke engang får med seg hva som skjer. En kort pasning på tvers finner han norske Mats Zuccarello åpen foran Tampa Bays keeper, og nordmannen setter pucken lett i mål. Mot slutten av perioden reduserte Rangers igjen, ved Kevin Hayes, men det ble Lightning som sikret seg poengene denne gangen.
Zuccarello fikk drøyt 20 minutter på isen i Florida torsdag kveld.
(©NTB)
Torsdag 22. mars 2018
SOSIALE MEDIER: De er skuffet over Frp, men hyller Sylvi Listhaug. Om lag 30.000 nordmenn er aktive på innvandringskritiske Facebook-grupper.
Torsdag 22. mars 2018
Mentor Medier står i en identitetskrise, sier Vårt Land- redaktør Åshild Mathisen om eieren hun er i krass konflikt med.
Torsdag 22. mars 2018
LIK OG DEL: Mark Zuckerberg truer demokratiet. ­Presset for regulering av Facebook øker etter Cambridge ­Analytica-skandalen.
Torsdag 22. mars 2018
• I debatten om Sylvi Listhaugs nå famøse Facebook-oppdatering, der det het at Ap setter terroristers rettigheter foran nasjonens sikkerhet, har terroraksjonen 22. juli 2011, som drepte 77 mennesker, kommet opp. Frp-folk, som for eksempel...
Onsdag 21. mars 2018
Petter Stordalen får tenning av bransjer med dype røtter. Det er dårlig nytt for alle som håper at hans opphold i bokbransjen blir kortvarig.
Onsdag 21. mars 2018
NY STAB: Kina advarer USA mot handelskrig og vil åpne økonomien.
Onsdag 21. mars 2018
SLÅR TILBAKE: – Hvis opposisjonen tror det skal bli lettere framover nå, tar de feil, sier Mazyar Keshvari. Han er en av flere Frp-topper som lover debatt om 22. juli.
Onsdag 21. mars 2018
• Avtroppende justisminister Sylvi Listhaug (Frp) hylles på brei front av støttegrupper på sosiale medier og på sin egen Facebook-side. Også den ekstreme høyresida i Norge lovpriser henne. I går la nazistiske Vigrid ut en hyllest av Listhaug...
Tirsdag 20. mars 2018
Sylvi Listhaugs tilhengere mobiliserte med blomster. Motstanderne svarer med å donere penger. Er kampanjene to sider av samme lik og del-retorikk?
Tirsdag 20. mars 2018
• De siste dagenes oppgjør i Stortinget om justisminister Sylvi Listhaug (Frp) har vært oppmuntrende for de kreftene i Norge som utallige ganger oppgitt har måttet konstatere at all kritikk mot henne har prellet av som vann på gåsa. Denne...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk