Fredag 9. mars 2018
Dyr reddet ut av overtent gård på Karmøy
Flere dyr ble tidlige fredag morgen reddet ut av en overtent gårdsbygning i Røyksund på Karmøy. Bygningen er nå brent ned. 
Publisert: 09 Mars 08:08
Flere dyr ble tidlige fredag morgen reddet ut av en overtent gårdsbygning i Røyksund på Karmøy. Bygningen er nå brent ned. 
Politiet opplyser til NRK like før klokken 6 at hele driftsbygningen, som tilhører Tuastad gård, har brent ned, og at det nå pågår en kontrollert nedbrenning av restene.
– To hester, to sauer og en geit er berget ut av bygningen, og har fått tilsyn av veterinær. De går nå og beiter, og det ser ut til at det går greit med dem selv om de har fått i seg en del røyk, sier politiets innsatsleder, Terje Helldal.
Han vet ikke hvordan det er gått med de andre dyrene, men det er ikke funnet noen døde dyr så langt.
Ved 05.30-tiden raste deler av bygget sammen. Drøye tre kvarter senere sto bare grunnmurene igjen av driftsbygningen som var på mellom 1.200 og 1.300 kvadratmeter. Tuastad gård er en del av et rehabiliteringssenter til stiftelsen Karmøy ABR for tidligere rusmisbrukere.
Årsaken til brannen er foreløpig ukjent og krimteknikere skal nå undersøke branntomten. Politiet fikk melding om brannen klokken 4.35 natt til fredag.
(©NTB)
Fredag 22. juni 2018
I bydel Sagene i Oslo går rundt én av fire elever på kultur­skolen. På Stovner er andelen én av tjue.
Fredag 22. juni 2018
SPILL: USA har lagt an en hardere tone overfor Russland i Syria, rettet mot president Bashar al-Assad.
Fredag 22. juni 2018
VIL PRØVE: Varaordføreren i Oslo mener Arbeiderpartiet bør støtte regulert salg av cannabis for å hindre at organiserte kriminelle håver inn millioner.
Torsdag 21. juni 2018
SNUR: I månedsvis har hele Sverige snakket om innvandringen. Stefan ­Löfven også. Men nå vil statsministeren vinne valget ved å love folk jobb, hjem og velferd.
Torsdag 21. juni 2018
Pedagogikkforsker Kirsten Sivesind mener de nye læreplanene i norsk skole er altfor ­opptatt av å teste elevene.
Torsdag 21. juni 2018
• «Når Mexico sender sine folk, sender de ikke de beste», sa Donald Trump da han for tre år siden lanserte seg som presidentkandidat i USA. «De tar med seg narkotika. De tar med seg kriminalitet. De er voldtektsmenn. Og noen, antar jeg, er...
Torsdag 21. juni 2018
NARKO: Dei kriminelle gjengane i Oslo distribuerer narkotika ut i landet. – Me er uroa for utviklinga i Oslo, seier politiinspektør Are Sangolt i Vest politidistrikt.
Onsdag 20. juni 2018
TREND: Fleire røyker hasj. Fleire med psykiske plager. Og mindre tid på leksearbeid. Det er blant resultata etter at 25.000 har svart på ei ungdomsundersøking.
Onsdag 20. juni 2018
Både Vårt Land og Dagsavisen går trolig på milliontap i årets fordeling av pressestøtten. Nå skal de gjøre seg mindre avhengig av statlige midler.
Onsdag 20. juni 2018
• Danskene er nå blant de mest EU-positive i Europa, så lenge de får beholde de særskilte forbeholdene overfor unionen. Danmark har tatt forbehold mot å delta i EUs forsvarssamarbeid, euroen, overstatlig rettspolitikk og mot at...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk