Onsdag 7. mars 2018
ØIF Arendal fortsatt med grep om sølvet
Serietoer ØIF Arendal slo Sandnes 33-18 borte i eliteserien håndball for menn onsdag. Laget opprettholdt med det luken på ett poeng ned til Drammen.
Publisert: 07 Mars 19:55
Serietoer ØIF Arendal slo Sandnes 33-18 borte i eliteserien håndball for menn onsdag. Laget opprettholdt med det luken på ett poeng ned til Drammen.
Drammen slo Haslum 28-23 i sin kamp, men ØIF Arendal svarte på tiltale og knuste Sandnes.
Seriegullet er allerede delt ut til Elverum, som slo Kolstad 37-28 onsdag. Bak Elverum-laget er det imidlertid hard kamp om sølvet, og med to gjenstående serierunder har ØIF Arendal med 28 poeng grepet om annenplassen.
Sørlendingene møter gullvinner Elverum i neste serierunde, mens Kolstad venter i serieavslutningen. For Drammen gjenstår kamper mot Halden og Bækkelaget.
Falk Horten slo Fyllingen 30-29 borte og har med det 16 poeng på niendeplass, to poeng mer enn Bodø som på sin side tapte 32-34 for Bækkelaget onsdag.
Tabelljumbo Nøtterøy tapte 26-30 mot Halden. Sistnevnte er kun tre poeng bak serietoer ØIF Arendal.
(©NTB)
Lørdag 24. mars 2018
• I gårsdagens Klassekampen, i en artikkel av Tonny Vorm om den amerikanske forfatteren Sinclair Lewis (1885–1951), ble vi minnet om at det ikke bare er i dag den politiske situasjonen har vært komplisert. Vorm skriver om Lewis’ roman «Det...
Lørdag 24. mars 2018
ETTERTANKE: LO-rådgiver Jonas Bals angriper sin tidligere sjef for hånd­teringen av Acer-saken. Fylkesordfører Tore O. Sandvik sier saken er mer opp­rivende for partiet enn EU-striden.
Lørdag 24. mars 2018
KRIGSTØRST: Med hauken John Bolton som nasjonal sikkerhetsrådgiver vil USA skru opp krigspresset på Norge, tror offiser Tormod Heier.
Lørdag 24. mars 2018
Kraft: Hvordan former vold og frykt mennesker og samfunn?
Fredag 23. mars 2018
Det må være mulig å samarbeide i Mentor Medier selv om avisene er ulike, sier Dagsavisen-redaktør Eirik Hoff Lysholm.
Fredag 23. mars 2018
DRAMA: Nicolas Sarkozy er siktet for å ha brukt penger fra Gaddafi-regimet til å vinne presidentvalget i 2007. En potensiell skandale av internasjonal størrelse rulles nå opp i Frankrike.
Fredag 23. mars 2018
TRUET: Mange overlevende etter 22. juli har blitt eller føler seg truet etter de siste ukenes debatt. – Ingen av dem har dratt 22. juli-kortet, sier Tonje Brenna.
Fredag 23. mars 2018
• EU-parlamentet og det britiske parlamentet vil ha svar fra Facebook-sjef Mark Zuckerberg på hvordan informasjon om millioner av brukere har havnet på avveie. The New York Times og The Observer har avdekket at kommunikasjonsbyrået Cambridge...
Torsdag 22. mars 2018
SOSIALE MEDIER: De er skuffet over Frp, men hyller Sylvi Listhaug. Om lag 30.000 nordmenn er aktive på innvandringskritiske Facebook-grupper.
Torsdag 22. mars 2018
Mentor Medier står i en identitetskrise, sier Vårt Land- redaktør Åshild Mathisen om eieren hun er i krass konflikt med.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk