Lørdag 3. mars 2018
Elverum fikk seriegullet servert av Drammen: – Fantastisk
Elverum er seriemester i håndball etter at Drammen knuste ØIF Arendals siste håp om seriegull med uavgjort 30-30 på bortebane i eliteserien lørdag.
Publisert: 03 Mars 18:53
Elverum er seriemester i håndball etter at Drammen knuste ØIF Arendals siste håp om seriegull med uavgjort 30-30 på bortebane i eliteserien lørdag.
Realiteten var følgende før lørdagens seriekamp mellom ØIF Arendal og Drammen: ØIF Arendal kunne ikke avgi poeng. Det ville bety at Elverum ble seriemester fire runder før slutt uten å ha spilt selv.
Drammen gikk drastisk verks på bortebane og ledet med tre mål til pause. I andre omgang tok Arendal tilbake ledelsen, men Mathias Kolstad Holm ble den store helten da han tok et straffekast fra Sondre Paulsen etter tiden hadde gått ut. Dermed endte det 30-30 og Elverum fikk servert seriegullet.
– Det kjennes fantastisk, sa Elverum-trener Michael Apelgren til NTB etter å ha sett Drammen stjele poeng fra ØIF Arendal.

Forsvarte gulletElverum er seriemester for andre året på rad. Også i fjor ble Hedmark-laget seriemester fire serierunder før slutt. Elverum tangerte da rekorden til Sandefjord, som i 2006 ble mester fire runder før slutt.
– Jeg er ekstremt stolt over arbeidet som er lagt ned, av spillerne som ble igjen, og de ti nye spillerne vi har som har kommet inn i vinnerkulturen. Det har vært imponerende, sa Apelgren.
– At vi vinner fire runder før slutt sier vel også noe om arbeidet som har blitt lagt ned. Det er gjort mye riktig i Elverum og det er mange som jobber hardt. Det er imponerende og jeg er stolt, fortsatte svensken.

– Mental testElverum kan få hyllest for seriegullet når de møter Bækkelaget til seriekamp på hjemmebane søndag.
– Vi kommer til å prøve og vinne, men det kommer til å bli en mental test. Det er lett å føle at man er i mål når man vinner seriegull, og vi tapte den første kampen etter vi sikret gullet i fjor, men vi skal ta utfordringen mentalt, sa Apelgren.
Lørdagens oppgjør i Arendal var også viktig i sølvkampen. ØIF Arendal er fortsatt ett poeng foran Drammen.
Det kan bli andre gang denne sesongen Drammen skaffer seg medaljer. Kristian Kjellings menn vant nemlig cupen før jul.
(©NTB)
Onsdag 26. september 2018
KUTT: Effektiviserings­reforma til regjeringa truar rettstryggleiken og sjølv­stendet til domstolane. Det er den klåre åtvaringa frå øvste leiar for Domstol­administrasjonen.
Onsdag 26. september 2018
BISMAK: Grasrota som brakte Jeremy Corbyn til makten i Labour, mener ledelsen nå bremser demokratiseringen av partiet.
Onsdag 26. september 2018
• Den samlede papirlesningen i Norge går i år tilbake med 7,7 prosent sammenlignet med første halvår i fjor, viser tall fra Medie­bedriftenes Landsforening. Bare ti papiraviser får flere lesere, mens 78 aviser får færre. Aftenposten er...
Onsdag 26. september 2018
Papirutgaver inngår i 89 prosent av opplaget til mindre lokalaviser, viser ferske tall. Medie­forening advarer mot å «kutte brutalt» i post­ombæringen.
Mandag 24. september 2018
KRISE: Theresa May møter stadig nye tilbakeslag, og mistilliten vokser hos velgerne. Likevel melder britiske aviser at hun vurderer nyvalg.
Mandag 24. september 2018
Arbeiderpartiet støtter Postens ønske om å halvere antall postdager. Men verken partiet eller kulturminister Trine Skei Grande (V) har noen klar løsning for avisene.
Mandag 24. september 2018
NED: Kommersielle velferdsbedrifter i NHO kaster ut konsulenter. Fra 2017 til 2018 sank konsulentandelen i psykisk helsevern fra 38 til 22 prosent, viser NHOs egne tall.
Mandag 24. september 2018
• Den svenske valgthrilleren ruller videre. I de to ukene som har gått siden det jevne valgresultatet 9.september ble klart, har alle de svenske partiene kjempet om å vinne gjennom med sin tolkning av hvem som egentlig ble valgets vinnere.
Lørdag 22. september 2018
Aviser i Sogn og Fjordane og i nord rammes hardest dersom antall postdager kuttes, viser Klassekampens gjennomgang.
Lørdag 22. september 2018
BØNN: – Jeg ligger våken om natta og ber for Inga Marte Thorkildsen, sier Åse Pedersen. Vi tok tempen på Thorkildsen-saken på et lærerværelse.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk