Lørdag 3. mars 2018
Elverum fikk seriegullet i håndball servert av Drammen
Elverum er seriemester i håndball etter at Drammen knuste ØIF Arendals siste håp om seriegull med uavgjort 30-30 på bortebane i eliteserien lørdag.
Publisert: 03 Mars 18:30
Elverum er seriemester i håndball etter at Drammen knuste ØIF Arendals siste håp om seriegull med uavgjort 30-30 på bortebane i eliteserien lørdag.
Realiteten var følgende før lørdagens seriekamp mellom ØIF Arendal og Drammen: ØIF Arendal kunne ikke avgi poeng. Det ville bety at Elverum ble seriemester fire runder før slutt uten å ha spilt selv.
Drammen gikk drastisk verks på bortebane og ledet med tre mål til pause. I andre omgang tok Arendal tilbake ledelsen, men Mathias Kolstad Holm ble den store helten da han tok et straffekast fra Sondre Paulsen etter tiden hadde gått ut. Dermed endte det 30-30 og Elverum fikk servert seriegullet.
Elverum er seriemester for andre året på rad. Også i fjor ble Hedmark-laget seriemester fire serierunder før slutt. Elverum tangerte da rekorden til Sandefjord, som i 2006 ble mester fire runder før slutt.
Elverum kan få hyllest for seriegullet når de møter Bækkelaget til seriekamp på hjemmebane søndag.
Lørdagens oppgjør i Arendal var også viktig i sølvkampen da Drammen passerte ØIF Arendal og tok over initiativet i sølvkampen. Drammen er ny tabelltoer, ett poeng foran lørdagens motstander.
Det kan bli andre gang denne sesongen Drammen skaffer seg medaljer. Kristian Kjellings menn ble også cupmester før jul.
(©NTB)
Lørdag 24. mars 2018
• I gårsdagens Klassekampen, i en artikkel av Tonny Vorm om den amerikanske forfatteren Sinclair Lewis (1885–1951), ble vi minnet om at det ikke bare er i dag den politiske situasjonen har vært komplisert. Vorm skriver om Lewis’ roman «Det...
Lørdag 24. mars 2018
ETTERTANKE: LO-rådgiver Jonas Bals angriper sin tidligere sjef for hånd­teringen av Acer-saken. Fylkesordfører Tore O. Sandvik sier saken er mer opp­rivende for partiet enn EU-striden.
Lørdag 24. mars 2018
KRIGSTØRST: Med hauken John Bolton som nasjonal sikkerhetsrådgiver vil USA skru opp krigspresset på Norge, tror offiser Tormod Heier.
Lørdag 24. mars 2018
Kraft: Hvordan former vold og frykt mennesker og samfunn?
Fredag 23. mars 2018
Det må være mulig å samarbeide i Mentor Medier selv om avisene er ulike, sier Dagsavisen-redaktør Eirik Hoff Lysholm.
Fredag 23. mars 2018
DRAMA: Nicolas Sarkozy er siktet for å ha brukt penger fra Gaddafi-regimet til å vinne presidentvalget i 2007. En potensiell skandale av internasjonal størrelse rulles nå opp i Frankrike.
Fredag 23. mars 2018
TRUET: Mange overlevende etter 22. juli har blitt eller føler seg truet etter de siste ukenes debatt. – Ingen av dem har dratt 22. juli-kortet, sier Tonje Brenna.
Fredag 23. mars 2018
• EU-parlamentet og det britiske parlamentet vil ha svar fra Facebook-sjef Mark Zuckerberg på hvordan informasjon om millioner av brukere har havnet på avveie. The New York Times og The Observer har avdekket at kommunikasjonsbyrået Cambridge...
Torsdag 22. mars 2018
SOSIALE MEDIER: De er skuffet over Frp, men hyller Sylvi Listhaug. Om lag 30.000 nordmenn er aktive på innvandringskritiske Facebook-grupper.
Torsdag 22. mars 2018
Mentor Medier står i en identitetskrise, sier Vårt Land- redaktør Åshild Mathisen om eieren hun er i krass konflikt med.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk