Mandag 19. februar 2018
Dårlig vær hindrer letemannskaper etter flystyrt i Iran
Tåke og kraftig vind skaper problemer for letemannskapene i Iran etter flystyrten i Zargos-fjellene.
Publisert: 19 Februar 12:54
Tåke og kraftig vind skaper problemer for letemannskapene i Iran etter flystyrten i Zargos-fjellene.
Dårlig vær har gjort søket vanskelig, og det kom mandag motstridende opplysninger om operasjonen.
De sivile luftfartsmyndighetene kunne ikke bekrefte meldinger om at flyet var funnet, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Men både fjernsynsstasjonen Press TV, nyhetsbyrået ISNA og lokale provinsmyndigheter opplyste at vraket var lokalisert.
Flere helikoptre måtte på morgenen avbryte letingen i fjellområdet på grunn av tåke og kraftig vind.
– Mannskaper leter til fots, og så langt har de ikke funnet noe, sa en representant for Røde Halvmåne til ISNA.
Flyet styrtet søndag, trolig i nærheten av fjellet Dena, som er rundt 4.400 meter høyt. Det tomotors propellflyet av typen ATR-72 tilhørte Aseman Airlines og hadde vært i trafikk i 25 år.
Flyet var på vei fra Teheran til byen Yasuj, som ligger om lag 50 mil sør for hovedstaden.
Det skulle i utgangspunktet ha vært 60 passasjerer og seks besetningsmedlemmer om bord, men søndag meldte det statlige nyhetsbyrået IRNA at én person ikke rakk flyet, og at det var 65 personer på flyet.
(©NTB)
Fredag 23. mars 2018
Det må være mulig å samarbeide i Mentor Medier selv om avisene er ulike, sier Dagsavisen-redaktør Eirik Hoff Lysholm.
Fredag 23. mars 2018
DRAMA: Nicolas Sarkozy er siktet for å ha brukt penger fra Gaddafi-regimet til å vinne presidentvalget i 2007. En potensiell skandale av internasjonal størrelse rulles nå opp i Frankrike.
Fredag 23. mars 2018
TRUET: Mange overlevende etter 22. juli har blitt eller føler seg truet etter de siste ukenes debatt. – Ingen av dem har dratt 22. juli-kortet, sier Tonje Brenna.
Fredag 23. mars 2018
• EU-parlamentet og det britiske parlamentet vil ha svar fra Facebook-sjef Mark Zuckerberg på hvordan informasjon om millioner av brukere har havnet på avveie. The New York Times og The Observer har avdekket at kommunikasjonsbyrået Cambridge...
Torsdag 22. mars 2018
SOSIALE MEDIER: De er skuffet over Frp, men hyller Sylvi Listhaug. Om lag 30.000 nordmenn er aktive på innvandringskritiske Facebook-grupper.
Torsdag 22. mars 2018
Mentor Medier står i en identitetskrise, sier Vårt Land- redaktør Åshild Mathisen om eieren hun er i krass konflikt med.
Torsdag 22. mars 2018
LIK OG DEL: Mark Zuckerberg truer demokratiet. ­Presset for regulering av Facebook øker etter Cambridge ­Analytica-skandalen.
Torsdag 22. mars 2018
• I debatten om Sylvi Listhaugs nå famøse Facebook-oppdatering, der det het at Ap setter terroristers rettigheter foran nasjonens sikkerhet, har terroraksjonen 22. juli 2011, som drepte 77 mennesker, kommet opp. Frp-folk, som for eksempel...
Onsdag 21. mars 2018
Petter Stordalen får tenning av bransjer med dype røtter. Det er dårlig nytt for alle som håper at hans opphold i bokbransjen blir kortvarig.
Onsdag 21. mars 2018
NY STAB: Kina advarer USA mot handelskrig og vil åpne økonomien.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk