Mandag 19. februar 2018
Dårlig vær hindrer letemannskaper etter flystyrt i Iran
Tåke og kraftig vind skaper problemer for letemannskapene i Iran etter flystyrten i Zargos-fjellene.
Publisert: 19 Februar 12:54
Tåke og kraftig vind skaper problemer for letemannskapene i Iran etter flystyrten i Zargos-fjellene.
Dårlig vær har gjort søket vanskelig, og det kom mandag motstridende opplysninger om operasjonen.
De sivile luftfartsmyndighetene kunne ikke bekrefte meldinger om at flyet var funnet, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Men både fjernsynsstasjonen Press TV, nyhetsbyrået ISNA og lokale provinsmyndigheter opplyste at vraket var lokalisert.
Flere helikoptre måtte på morgenen avbryte letingen i fjellområdet på grunn av tåke og kraftig vind.
– Mannskaper leter til fots, og så langt har de ikke funnet noe, sa en representant for Røde Halvmåne til ISNA.
Flyet styrtet søndag, trolig i nærheten av fjellet Dena, som er rundt 4.400 meter høyt. Det tomotors propellflyet av typen ATR-72 tilhørte Aseman Airlines og hadde vært i trafikk i 25 år.
Flyet var på vei fra Teheran til byen Yasuj, som ligger om lag 50 mil sør for hovedstaden.
Det skulle i utgangspunktet ha vært 60 passasjerer og seks besetningsmedlemmer om bord, men søndag meldte det statlige nyhetsbyrået IRNA at én person ikke rakk flyet, og at det var 65 personer på flyet.
(©NTB)
Fredag 22. juni 2018
I bydel Sagene i Oslo går rundt én av fire elever på kultur­skolen. På Stovner er andelen én av tjue.
Fredag 22. juni 2018
SPILL: USA har lagt an en hardere tone overfor Russland i Syria, rettet mot president Bashar al-Assad.
Fredag 22. juni 2018
VIL PRØVE: Varaordføreren i Oslo mener Arbeiderpartiet bør støtte regulert salg av cannabis for å hindre at organiserte kriminelle håver inn millioner.
Torsdag 21. juni 2018
SNUR: I månedsvis har hele Sverige snakket om innvandringen. Stefan ­Löfven også. Men nå vil statsministeren vinne valget ved å love folk jobb, hjem og velferd.
Torsdag 21. juni 2018
Pedagogikkforsker Kirsten Sivesind mener de nye læreplanene i norsk skole er altfor ­opptatt av å teste elevene.
Torsdag 21. juni 2018
• «Når Mexico sender sine folk, sender de ikke de beste», sa Donald Trump da han for tre år siden lanserte seg som presidentkandidat i USA. «De tar med seg narkotika. De tar med seg kriminalitet. De er voldtektsmenn. Og noen, antar jeg, er...
Torsdag 21. juni 2018
NARKO: Dei kriminelle gjengane i Oslo distribuerer narkotika ut i landet. – Me er uroa for utviklinga i Oslo, seier politiinspektør Are Sangolt i Vest politidistrikt.
Onsdag 20. juni 2018
TREND: Fleire røyker hasj. Fleire med psykiske plager. Og mindre tid på leksearbeid. Det er blant resultata etter at 25.000 har svart på ei ungdomsundersøking.
Onsdag 20. juni 2018
Både Vårt Land og Dagsavisen går trolig på milliontap i årets fordeling av pressestøtten. Nå skal de gjøre seg mindre avhengig av statlige midler.
Onsdag 20. juni 2018
• Danskene er nå blant de mest EU-positive i Europa, så lenge de får beholde de særskilte forbeholdene overfor unionen. Danmark har tatt forbehold mot å delta i EUs forsvarssamarbeid, euroen, overstatlig rettspolitikk og mot at...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk