Onsdag 14. februar 2018
Rangers-tap etter marerittåpning
Mats Zuccarellos New York Rangers kom under 0-3 etter drøyt seks minutter i onsdagens kamp mot Minnesota Wild og kom aldri helt tilbake i 2-3-tapet.
Publisert: 14 Februar 09:36
Mats Zuccarellos New York Rangers kom under 0-3 etter drøyt seks minutter i onsdagens kamp mot Minnesota Wild og kom aldri helt tilbake i 2-3-tapet.
Etter 6.17 minutter hadde Eric Staal, Zach Parise og Marcus Foligno alle funnet veien til mål for hjemmelaget.
To og et halvt minutt senere reduserte Rangers ved John Gilmour, som scoret sitt første mål for klubben. Kevin Hayes gjorde 2-3 midtveis i midtperioden. Den siste perioden ga ingen scoringer, og dermed ble to strake seire byttet ut med et nytt tap for New York-laget.
– Vi beseiret oss selv, sa keeper Henrik Lundqvist, som reddet 26 skudd.
– Det er tøft med tanke på hvordan vi spilte de siste 45-50 minuttene. Vi var ikke på fra start, og det er vår skyld.

Fire fra sluttspillplassRangers er fortsatt sist i sin avdeling, men laget er bare fire poeng bak Carolina Hurricanes som i øyeblikket holder den siste sluttspillplassen i Eastern Conference.
Mats Zuccarello hadde ett skudd på mål i løpet av sine 19.02 minutter på isen.
Neste oppgave for Rangers er byderby mot Islanders på bortebane i Brooklyn torsdag.

Knights-rekordI en annen kamp tirsdag vant Vegas Golden Knights 5-2 over Chicago Blackhawks, som måtte tåle sitt sjuende strake tap. Knights tangerte NHL-rekorden med sin 20. hjemmeseier i debutsesongen. Laget har gjort det sensasjonelt godt og har allerede like mange seirer i egen hall som Los Angeles Kings i 1967-68 og Hartford Whalers i 1979-80.
Reilly Smith scoret det avgjørende målet for Knights, som har 78 poeng og er bare ett bak Tampa Bay Lightning i kamp om ligaens beste statistikk. Lightning tapte 3-5 for Buffalo Sabres tirsdag.
Filip Forsberg ble matchvinner med et straffeslag i forlengningen da Nashville Predators slo St. Louis Blues 4-3. Predators er tredje best i ligaen med 77 poeng.
(©NTB)
Fredag 17. august 2018
• Det er mange som bekymrer seg for demokratiets framtid om dagen. Høyre-ideolog Torbjørn Røe Isaksen drøftet nylig i Aftenposten det han mener er tre store utfordringer for demokratiet. Næringsministeren lister opp den økonomiske suksessen...
Fredag 17. august 2018
VALG: Valgkampen i Brasil er i gang. Titusener har de siste dagene demonstrert til støtte for Lula da Silva, som er dømt til tolv års fengsel.
Fredag 17. august 2018
Flere forskere mener pressen har spekulert for mye i Sandberg-saken. – Spekulasjoner hører hjemme i private samtaler, sier Elisabeth Eide.
Fredag 17. august 2018
OFFENSIVE: Heroinbehandling er bare starten. Nå krever rusorganisasjoner straffefrihet for narkotikabruk samt rusbehandling med narkotika for alle grupper tunge rusavhengige.
Torsdag 16. august 2018
STAB: Linn Beathe Esborg var i den norske staben som klargjorde F-16-jagarfly til tokt over Libya. No krev ho fleire svar om kva ho var med på.
Torsdag 16. august 2018
• Tidligere Frp-nestleder og fiskeriminister Per Sandberg hentet tirsdag fram alle tilgjengelige retoriske virkemidler – inkludert hans sedvanlige, sleivete overdrivelser – i sitt angrep på norsk presses dekning av hans Iran-tur og forholdet...
Torsdag 16. august 2018
HETT: En fersk forskningsrapport varsler om høy sannsynlighet for hetebølger også de neste fire åra.
Torsdag 16. august 2018
Mari Skurdal er ansatt som Klassekampens nye ansvarlige redaktør. Hun varsler at hun vil løfte utenriks- og kommentar­stoffet i avisa.
Onsdag 15. august 2018
God kjønnsbalanse til tross: Menn diskuterer teknologi og økonomi, mens kvinner diskuterer omsorg, abortlov og metoo under Arendalsuka.
Onsdag 15. august 2018
VERRE: En fersk forskningsrapport viser at innvandrere er langt mer utsatt for opphopning av levekårsproblemer. Men de som bor i distriktene, klarer seg jevnt over bedre.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk