Onsdag 14. februar 2018
Rangers-tap etter marerittåpning
Mats Zuccarellos New York Rangers kom under 0-3 etter drøyt seks minutter i onsdagens kamp mot Minnesota Wild og kom aldri helt tilbake i 2-3-tapet.
Publisert: 14 Februar 09:36
Mats Zuccarellos New York Rangers kom under 0-3 etter drøyt seks minutter i onsdagens kamp mot Minnesota Wild og kom aldri helt tilbake i 2-3-tapet.
Etter 6.17 minutter hadde Eric Staal, Zach Parise og Marcus Foligno alle funnet veien til mål for hjemmelaget.
To og et halvt minutt senere reduserte Rangers ved John Gilmour, som scoret sitt første mål for klubben. Kevin Hayes gjorde 2-3 midtveis i midtperioden. Den siste perioden ga ingen scoringer, og dermed ble to strake seire byttet ut med et nytt tap for New York-laget.
– Vi beseiret oss selv, sa keeper Henrik Lundqvist, som reddet 26 skudd.
– Det er tøft med tanke på hvordan vi spilte de siste 45-50 minuttene. Vi var ikke på fra start, og det er vår skyld.

Fire fra sluttspillplassRangers er fortsatt sist i sin avdeling, men laget er bare fire poeng bak Carolina Hurricanes som i øyeblikket holder den siste sluttspillplassen i Eastern Conference.
Mats Zuccarello hadde ett skudd på mål i løpet av sine 19.02 minutter på isen.
Neste oppgave for Rangers er byderby mot Islanders på bortebane i Brooklyn torsdag.

Knights-rekordI en annen kamp tirsdag vant Vegas Golden Knights 5-2 over Chicago Blackhawks, som måtte tåle sitt sjuende strake tap. Knights tangerte NHL-rekorden med sin 20. hjemmeseier i debutsesongen. Laget har gjort det sensasjonelt godt og har allerede like mange seirer i egen hall som Los Angeles Kings i 1967-68 og Hartford Whalers i 1979-80.
Reilly Smith scoret det avgjørende målet for Knights, som har 78 poeng og er bare ett bak Tampa Bay Lightning i kamp om ligaens beste statistikk. Lightning tapte 3-5 for Buffalo Sabres tirsdag.
Filip Forsberg ble matchvinner med et straffeslag i forlengningen da Nashville Predators slo St. Louis Blues 4-3. Predators er tredje best i ligaen med 77 poeng.
(©NTB)
Lørdag 19. mai 2018
Det er ikke bare i Coop-butikkene Cappelen Damm prioriterer forlagets egne bøker. Også i Tanums bokklubber og i strømmetjenesten Storytel gjør eierforlaget reint bord.
Lørdag 19. mai 2018
• Nord-Korea har reagert på militærøvelsen «Max Thunder» mellom USA og Sør-Korea. Pyongyang har også truet med å avlyse toppmøtet mellom Kim Jong-un og Donald Trump i juni. Trump har lagt stor personlig prestisje i møtet med den...
Lørdag 19. mai 2018
SNUDDE: Populismeforsker Cas Mudde er EU-skeptikeren som i dag mener EU-integrasjonen er pent nødt til å øke.
Lørdag 19. mai 2018
SKUTT NED: Et krav om at pilotene skulle få beholde jobbene i luftambulanseanbudet, kunne vært lovstridig, mener Helse Nord. Men der tar de feil, sier eksperter på anskaffelser.
Lørdag 19. mai 2018
Ujålete: Oda Malmin skriv om korleis sams tap kan binde saman.
Fredag 18. mai 2018
VARSEL: Utdanningsetaten har ved fleire høve slått fast at dei ikkje har fått varsel om manglande ytringsfridom i Osloskolen. Svara frå deira eigen undersøking syner noko anna.
Fredag 18. mai 2018
• Mandag satte 92-årige Magna Enbusk fra Bugøynes i Sør-Varanger seg på en buss hyret inn av bygdelaget. Det gjorde hun sammen med en rekke andre eldre, som ikke hadde anledning til å stemme digitalt i folkeavstemningen om sammenslåingen av...
Fredag 18. mai 2018
Minst fire norske antikvariater har lagt ned siden 2015, og stadig flere driver bare på nett. I bransjen er de uenige om det er fare på ferde.
Fredag 18. mai 2018
PRESS: Mens Trump overkjørte sine allierte og skrotet atomavtalen med Iran i forrige uke, ser det ut til at haukene i hans administrasjon saboterer forhandlingene med Nord-Korea før de har begynt.
Onsdag 16. mai 2018
SKYLD: Israels drap på palestinske demonstranter er Hamas’ skyld, mener USA, som blokkerte et forslag om en FN-gransking av massakren.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk