Fredag 9. februar 2018
NY Times: Trumps stabssjef villig til å gå av
Donald Trumps stabssjef John Kelly skal ha sagt han er villig til å gå av, melder New York Times. Uttalelsen følger rykter om at presidenten vil bytte ham ut. 
Publisert: 09 Februar 23:51
Donald Trumps stabssjef John Kelly skal ha sagt han er villig til å gå av, melder New York Times. Uttalelsen følger rykter om at presidenten vil bytte ham ut. 
Trump skal være frustrert over måten Kelly har håndtert anklagene som har blitt rettet mot Trumps rådgiver Rob Porter.
Porters to ekskoner har anklaget ham for konemishandling, noe Porter selv kategorisk avviser. Han har likevel trukket seg fra stillingen som politisk rådgiver for Trump.
Kilder i Trump-administrasjonen sier til NBC News at presidenten er sint på stabssjef Kelly, som først ga Porter full støtte for deretter å snu ryggen til ham dagen etter.
Trump selv hadde bare godt å si om sin nå avgåtte rådgiver da han kommenterte saken på en pressebrifing fredag.
– Vi ønsker ham alt godt og håper han får en flott karriere videre, sa Trump, som la til at Porter «er uskyldig i anklagene».
Kilder avisen New York Times har snakket med sier Kelly fredag sa han er villig til å gå av, men understreket at han formelt sett ikke har tilbudt sin oppsigelse.
Kelly, en pensjonert general, skal ved flere anledninger tidligere ha truet med å gå av i forsøk på å tøyle Trumps temperament, skriver avisen.
(©NTB)
Lørdag 18. august 2018
DYRT: 40.000 kroner i året. Det er forskjellen på foreldrebetalingen ved den aller billigste og den aller dyreste SFO-en i landet. – Uakseptabelt, mener foreldre­utvalg.
Lørdag 18. august 2018
• En hel verden jublet da atomavtalen med Iran ble framforhandlet i 2015 av USA, Russland, Kina, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og EU. Avtalen, som trådte i kraft i januar 2016, ga internasjonalt innsyn i det iranske atomprogrammet i...
Lørdag 18. august 2018
RØD KLUT: Sosialdemokratene bør ikke ta statsministerposten for gitt, varsler Enhedslistens Pernille Skipper. – Vi må vise at vi er klare til å gripe makten, sier hun til Klasse­kampen.
Lørdag 18. august 2018
Den har vært omtalt som verdens beste samling av nordisk modernisme. Men hva skjuler seg egentlig i kunstsamlingen til Nicolai Tangen?
Lørdag 18. august 2018
Månedens poet«ANNA ALVER»Vinneren av Diktkammerets kåring av årets sommerpoet. Poeten ønsker å være anonym.– Gratulerer med å være Diktkammerets...
Lørdag 18. august 2018
Undersida: Med eit både poetisk og essayistisk uttrykk er Anne Helene Guddal blant dei sterkaste stemmene i den unge litteraturen.
Fredag 17. august 2018
OFFENSIVE: Heroinbehandling er bare starten. Nå krever rusorganisasjoner straffefrihet for narkotikabruk samt rusbehandling med narkotika for alle grupper tunge rusavhengige.
Fredag 17. august 2018
• Det er mange som bekymrer seg for demokratiets framtid om dagen. Høyre-ideolog Torbjørn Røe Isaksen drøftet nylig i Aftenposten det han mener er tre store utfordringer for demokratiet. Næringsministeren lister opp den økonomiske suksessen...
Fredag 17. august 2018
VALG: Valgkampen i Brasil er i gang. Titusener har de siste dagene demonstrert til støtte for Lula da Silva, som er dømt til tolv års fengsel.
Fredag 17. august 2018
Flere forskere mener pressen har spekulert for mye i Sandberg-saken. – Spekulasjoner hører hjemme i private samtaler, sier Elisabeth Eide.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk