Torsdag 18. januar 2018
Eldre kvinne skadd i brann i Bærum
En kvinne fikk moderate skader i en brann i en boligblokk i Bærum natt til torsdag. To andre personer fikk i seg røyk.
Publisert: 18 Januar 04:17
En kvinne fikk moderate skader i en brann i en boligblokk i Bærum natt til torsdag. To andre personer fikk i seg røyk.
– I leiligheten var det en eldre kvinne, som er kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige røyk- og brannskader. To personer tok seg inn i leiligheten og forsøkte å redde henne ut, og disse behandles for lettere røykskader. Det er uklart om det var de eller politiet som fikk hentet henne ut, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til VG.
Politiet opplyser på Twitter at de ikke har evakuert flere personer enn de tre skadde.
Natt til torsdag beskriver Ullevål sykehus den eldre kvinnens skader som moderate.
Brannvesenet fikk raskt kontroll over brannen i Oksenøyveien og opplyste like etter klokken 1 at brannen var slukket. Brannstedet luftes ut, og oppgangen og leilighetene blir gjennomsøkt, skriver brannvesenet på Twitter.
(©NTB)
Lørdag 18. august 2018
DYRT: 40.000 kroner i året. Det er forskjellen på foreldrebetalingen ved den aller billigste og den aller dyreste SFO-en i landet. – Uakseptabelt, mener foreldre­utvalg.
Lørdag 18. august 2018
• En hel verden jublet da atomavtalen med Iran ble framforhandlet i 2015 av USA, Russland, Kina, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og EU. Avtalen, som trådte i kraft i januar 2016, ga internasjonalt innsyn i det iranske atomprogrammet i...
Lørdag 18. august 2018
RØD KLUT: Sosialdemokratene bør ikke ta statsministerposten for gitt, varsler Enhedslistens Pernille Skipper. – Vi må vise at vi er klare til å gripe makten, sier hun til Klasse­kampen.
Lørdag 18. august 2018
Den har vært omtalt som verdens beste samling av nordisk modernisme. Men hva skjuler seg egentlig i kunstsamlingen til Nicolai Tangen?
Lørdag 18. august 2018
Månedens poet«ANNA ALVER»Vinneren av Diktkammerets kåring av årets sommerpoet. Poeten ønsker å være anonym.– Gratulerer med å være Diktkammerets...
Lørdag 18. august 2018
Undersida: Med eit både poetisk og essayistisk uttrykk er Anne Helene Guddal blant dei sterkaste stemmene i den unge litteraturen.
Fredag 17. august 2018
OFFENSIVE: Heroinbehandling er bare starten. Nå krever rusorganisasjoner straffefrihet for narkotikabruk samt rusbehandling med narkotika for alle grupper tunge rusavhengige.
Fredag 17. august 2018
• Det er mange som bekymrer seg for demokratiets framtid om dagen. Høyre-ideolog Torbjørn Røe Isaksen drøftet nylig i Aftenposten det han mener er tre store utfordringer for demokratiet. Næringsministeren lister opp den økonomiske suksessen...
Fredag 17. august 2018
VALG: Valgkampen i Brasil er i gang. Titusener har de siste dagene demonstrert til støtte for Lula da Silva, som er dømt til tolv års fengsel.
Fredag 17. august 2018
Flere forskere mener pressen har spekulert for mye i Sandberg-saken. – Spekulasjoner hører hjemme i private samtaler, sier Elisabeth Eide.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk