Søndag 14. januar 2018
Netanyahu besøker India
Israels statsminister Benjamin Netanyahu besøker India og håper å styrke handelen og forsvarssamarbeidet med landet. 
Publisert: 14 Januar 09:26
Israels statsminister Benjamin Netanyahu besøker India og håper å styrke handelen og forsvarssamarbeidet med landet. 
Netanyahu ankom New Delhi søndag, og han skal blant annet ha samtaler med president Ram Nath Kovind og statsminister Narendra Modi under besøket.
Handelen mellom India og Israel er 20-doblet siden begynnelse av 1990-tallet, men den siste tiden har forholdet knirket i sammenføyningene.
I mars i fjor kansellerte India en kontrakt om å kjøpe panservernraketter til en verdi av rundt 4 milliarder kroner fra den israelske våpengiganten Rafael Advanced Defense Systems. Årsaken er ikke kjent.
I desember stemte India også for FN-resolusjonen som fordømmer president Donalds Trumps anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad.
Israels ambassadør i India, Daniel Carmon, betegner likevel forholdet mellom de to land som godt og sier at det skal mer enn «en stemme i FN her og der» til for å ødelegge det.
(©NTB)
Tirsdag 23. oktober 2018
Å motta saklig kritikk inngår i jobben min som journalist. Men det som skjedde våren 2018, var noe helt annet. Å utsettes for en mobb er ufyselig. Å utsettes for hat er forferdelig. Å mobbes av ukjente mennesker som...
Tirsdag 23. oktober 2018
DEKKHISTORIE: Amerikanske politikere og EU tror ikke på Saudi-Arabias forklaring om drapet på journalisten Jamal Khashoggi.
Tirsdag 23. oktober 2018
• Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator under dekningen av valget i Sverige i september i år. Om lag 75 av klagene kom som resultat av en kampanje på partiet Rødts...
Tirsdag 23. oktober 2018
Svenske medier har ikke vært selvkritiske nok etter sine «ekstreme» metoo-saker, sier SVT-sjef.
Tirsdag 23. oktober 2018
STERK I TROEN: Knut Arild Hareide hadde regnet med mellom tre og seks mandater fra Rogaland, men fikk ett. Nå står det om de usikre fylkene, som Oslo og Hordaland.
Mandag 22. oktober 2018
Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på NRKs bruk av Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige. – Jeg gjorde mitt beste for å være noenlunde objektiv, sier hun.
Mandag 22. oktober 2018
BEKLAGER: Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) beklager at INF-avtalen ryker – og legger skylden på Russland.
Mandag 22. oktober 2018
SKUFFET: Lokallagsleder Inge Takle Mæstad frykter en dypere splittelse i partiet etter det knusende Hareide-neder­laget i Rogaland. Han beskylder nestleder Olaug Bollestad for å opptre illojalt.
Mandag 22. oktober 2018
• Norsk politikk er blitt revitalisert etter at Knut Arild Hareide for tre uker siden rådet KrF til å sondere mulighetene for en historisk regjeringskoalisjon med Ap og Sp. Etter et år hvor norsk politikk...
Lørdag 20. oktober 2018
FORTVILELSE: Kjell Ingolf Ropstad «dolket sin egen partileder i ryggen» med abort­utspill i VG, mener sentrale KrF-kilder.