Søndag 14. januar 2018
Netanyahu besøker India
Israels statsminister Benjamin Netanyahu besøker India og håper å styrke handelen og forsvarssamarbeidet med landet. 
Publisert: 14 Januar 09:26
Israels statsminister Benjamin Netanyahu besøker India og håper å styrke handelen og forsvarssamarbeidet med landet. 
Netanyahu ankom New Delhi søndag, og han skal blant annet ha samtaler med president Ram Nath Kovind og statsminister Narendra Modi under besøket.
Handelen mellom India og Israel er 20-doblet siden begynnelse av 1990-tallet, men den siste tiden har forholdet knirket i sammenføyningene.
I mars i fjor kansellerte India en kontrakt om å kjøpe panservernraketter til en verdi av rundt 4 milliarder kroner fra den israelske våpengiganten Rafael Advanced Defense Systems. Årsaken er ikke kjent.
I desember stemte India også for FN-resolusjonen som fordømmer president Donalds Trumps anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad.
Israels ambassadør i India, Daniel Carmon, betegner likevel forholdet mellom de to land som godt og sier at det skal mer enn «en stemme i FN her og der» til for å ødelegge det.
(©NTB)
Fredag 19. januar 2018
VED VEIS ENDE
Fredag 19. januar 2018
FRONTER: USA akter å bli i Syria på ubestemt tid som en «motvekt» til regimet til Bashar al-Assad.
Fredag 19. januar 2018
Regjeringen vil bevare Nasjonalgalleriet. Nå mener kunsteksperter at Nasjonalmuseet må gjenoppta dialogen med Stein Erik Hagen om Canica-samlingen.
Fredag 19. januar 2018
UENIG OM JUSSEN: Per Andreas Bjørgan mener det er uheldig å gjøre dyptgripende endringer av offentlig sektor på grunn av svært teoretisk forståelse av EU-retten.
Fredag 19. januar 2018
• Internettrevolusjonen har grunnleggende endret kommunikasjonsformene de siste tiårene. Joshua A.T. Fairfield, som nylig har gitt ut boka «Owned: Property, Privacy and New Digital Serfdom», spør om den digitale økonomien sender oss tilbake...
Torsdag 18. januar 2018
Aftenposten og VG viet i går forsidene til en sak basert på rykter om Venstre-leder Trine Skei Grande. – Noe nytt, mener medieviter Gunn Enli.
Torsdag 18. januar 2018
• The Guardian hadde tirsdag en sak der det hevdes at Norge uoffisielt sender signaler til Brussel om at Storbritannia ikke bør få en avtale med EU som er bedre enn EØS-avtalen, der Norge som kjent er pålagt å ta inn alle EU-lover på...
Torsdag 18. januar 2018
KLATRAR: No skal Torbjørn Røe Isaksen lære seg inntektssida på statsbudsjettet. – Eg ser han gjerne som Høgre-leiar og statsminister i framtida, seier fylkesleiar.
Torsdag 18. januar 2018
HØYT SPILL: Innvandreraktivister krever at Demokrater setter hardt mot hardt i forhandlingsstrid med Donald Trump og Republikanerne.
Onsdag 17. januar 2018
Tore Renberg har aldri deltatt på møter i Forfatter­foreningen. Poet Endre Ruset meldte seg ut i protest. Debatten om medlemskriteriene i forfatternes organisasjon fortsetter.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk