Søndag 14. januar 2018
Brannslukkingsapparat i tunnel stjålet to ganger på én natt
Et tyveri av to brannslukkingsapparater i en tunnel på Jæren, førte til stenging og full utrykning natt til søndag.
Publisert: 14 Januar 05:25
Et tyveri av to brannslukkingsapparater i en tunnel på Jæren, førte til stenging og full utrykning natt til søndag.
Natt til søndag ble to forskjellige brannslukkingsapparater i Kleppevarden tunnel på Jæren i Rogaland stjålet to ganger, opplyser politiet.
Politiet sier til NTB at så snart et slikt apparat fjernes, stenges tunnelen automatisk. Dette for å forhindre at flere kjøretøy tar seg inn i tunnelen under brann.
I tillegg går det en direkte alarm til brannvesenet som gjennomfører utrykning.
Dette skjedde altså to ganger natt til søndag.
– Entreprenør måtte også rykke ut for å gjenopprette sikkerheten i tunnelen, sier operasjonsleder Toralv Skårland i Sørvest politidistrikt til NTB.
– Verdien på apparatene er veldig liten i forhold til de ressursene som må brukes. Dette er rent hærverk, fortsetter han.
Saken vil foreløpig ikke bli etterforsket av politiet, fordi de mangler spor og tips i saken.
– Per nå har vi ingenting å gå etter, men vi ønsker selvfølgelig tips. Samtidig ber vi om at folk bruker fornuft.
(©NTB)
Lørdag 20. januar 2018
OPPVASK: Framtredende norske feminister støtter oppvasken i de politiske partiene, men advarer mot å glemme den seksuelle trakasseringen ellers i samfunnet.
Lørdag 20. januar 2018
VEDTAK: En ny ukrainsk lov åpner for å gjenvinne kontrollen over det opprørskontrollerte Donbass med militær makt.
Lørdag 20. januar 2018
Historien som har skapt forsider om Trine Skei Grande denne uka, skulle aldri blitt viderebragt i seriøse medier, mener forfatter Linn Stalsberg.
Lørdag 20. januar 2018
• Metoo-kampanjen har vært en høyst påkrevet og svært oppmuntrende kvinnepolitisk mobilisering, der tusenvis av kvinner har markert at de ikke lenger finner seg i trakassering som begrenser deres handlingsrom og frie livsutfoldelse. Håpet er...
Lørdag 20. januar 2018
Ramsalt: Kaspar Colling Nielsens bok rommer mye kritikk av vår tid, men «Den danske borgerkrig» byr på lite revolusjonsromantikk.
Fredag 19. januar 2018
VED VEIS ENDE
Fredag 19. januar 2018
FRONTER: USA akter å bli i Syria på ubestemt tid som en «motvekt» til regimet til Bashar al-Assad.
Fredag 19. januar 2018
Regjeringen vil bevare Nasjonalgalleriet. Nå mener kunsteksperter at Nasjonalmuseet må gjenoppta dialogen med Stein Erik Hagen om Canica-samlingen.
Fredag 19. januar 2018
UENIG OM JUSSEN: Per Andreas Bjørgan mener det er uheldig å gjøre dyptgripende endringer av offentlig sektor på grunn av svært teoretisk forståelse av EU-retten.
Fredag 19. januar 2018
• Internettrevolusjonen har grunnleggende endret kommunikasjonsformene de siste tiårene. Joshua A.T. Fairfield, som nylig har gitt ut boka «Owned: Property, Privacy and New Digital Serfdom», spør om den digitale økonomien sender oss tilbake...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk