Lørdag 13. januar 2018
Ustoppelige Kane senket Everton
Tottenhams Harry Kane fortsetter målformen. Storscoreren nettet to ganger da Everton ble blåst av Wembley med 4-0.
Publisert: 13 Januar 20:34
Tottenhams Harry Kane fortsetter målformen. Storscoreren nettet to ganger da Everton ble blåst av Wembley med 4-0.
Sam Allardyce har mye å jobbe med før han får skikk på Everton-forsvaret.
Nå var riktignok ikke gjestene fra Liverpool heldige med alle dommeravgjørelsene, men Tottenham vant fullt fortjent seriekampen på landslagsarenaen.
Wayne Rooney trodde han ga Everton ledelsen midtveis i 1. omgang, men veteranens scoring ble annullert for offside.
Kort tid etter kunne Son Heung-min i stedet gi vertene ledelsen 1-0 etter glimrende pasning fra Serge Aurier. Son ble samtidig bare den andre Tottenham-spilleren som har scoret i fem strake Premier League-kamper på hjemmebane.
Kampen ble langt på vei punktert da Harry Kane satte inn 2-0 tidlig i 2. omgang. Son vartet opp med en frekk finte på Evertons Jonjoe Kenny, før han fant Kane, som fra offsideposisjon doblet ledelsen.
Everton-forsvaret hang heller ikke med da Kane enkelt kunne sette inn 3-0 fra kort hold etter 59 minutter. Eric Diers pasning ble styrt i mål med en rufsete avslutning, men ingenting ser ut til å stoppe Kane denne sesongen. Målet var hans 20. i ligaen i 2017/2018. Scoringen gjør også Kane til Tottenhams toppscorer etter omleggingen til Premier League foran 92/93-sesongen. Han passerte veteranen Teddy Sheringham med sitt mål nummer 98.
Tottenham vartet opp med flere gode sjanser før Christian Eriksen med en flott avslutning satte inn 4-0 og kampens siste mål. Dermed henger Spurs med sine nærmeste rivaler i serien.
(©NTB)
Tirsdag 23. oktober 2018
Å motta saklig kritikk inngår i jobben min som journalist. Men det som skjedde våren 2018, var noe helt annet. Å utsettes for en mobb er ufyselig. Å utsettes for hat er forferdelig. Å mobbes av ukjente mennesker som...
Tirsdag 23. oktober 2018
DEKKHISTORIE: Amerikanske politikere og EU tror ikke på Saudi-Arabias forklaring om drapet på journalisten Jamal Khashoggi.
Tirsdag 23. oktober 2018
• Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator under dekningen av valget i Sverige i september i år. Om lag 75 av klagene kom som resultat av en kampanje på partiet Rødts...
Tirsdag 23. oktober 2018
Svenske medier har ikke vært selvkritiske nok etter sine «ekstreme» metoo-saker, sier SVT-sjef.
Tirsdag 23. oktober 2018
STERK I TROEN: Knut Arild Hareide hadde regnet med mellom tre og seks mandater fra Rogaland, men fikk ett. Nå står det om de usikre fylkene, som Oslo og Hordaland.
Mandag 22. oktober 2018
Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på NRKs bruk av Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige. – Jeg gjorde mitt beste for å være noenlunde objektiv, sier hun.
Mandag 22. oktober 2018
BEKLAGER: Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) beklager at INF-avtalen ryker – og legger skylden på Russland.
Mandag 22. oktober 2018
SKUFFET: Lokallagsleder Inge Takle Mæstad frykter en dypere splittelse i partiet etter det knusende Hareide-neder­laget i Rogaland. Han beskylder nestleder Olaug Bollestad for å opptre illojalt.
Mandag 22. oktober 2018
• Norsk politikk er blitt revitalisert etter at Knut Arild Hareide for tre uker siden rådet KrF til å sondere mulighetene for en historisk regjeringskoalisjon med Ap og Sp. Etter et år hvor norsk politikk...
Lørdag 20. oktober 2018
FORTVILELSE: Kjell Ingolf Ropstad «dolket sin egen partileder i ryggen» med abort­utspill i VG, mener sentrale KrF-kilder.