Lørdag 13. januar 2018
Ustoppelige Kane senket Everton
Tottenhams Harry Kane fortsetter målformen. Storscoreren nettet to ganger da Everton ble blåst av Wembley med 4-0.
Publisert: 13 Januar 20:34
Tottenhams Harry Kane fortsetter målformen. Storscoreren nettet to ganger da Everton ble blåst av Wembley med 4-0.
Sam Allardyce har mye å jobbe med før han får skikk på Everton-forsvaret.
Nå var riktignok ikke gjestene fra Liverpool heldige med alle dommeravgjørelsene, men Tottenham vant fullt fortjent seriekampen på landslagsarenaen.
Wayne Rooney trodde han ga Everton ledelsen midtveis i 1. omgang, men veteranens scoring ble annullert for offside.
Kort tid etter kunne Son Heung-min i stedet gi vertene ledelsen 1-0 etter glimrende pasning fra Serge Aurier. Son ble samtidig bare den andre Tottenham-spilleren som har scoret i fem strake Premier League-kamper på hjemmebane.
Kampen ble langt på vei punktert da Harry Kane satte inn 2-0 tidlig i 2. omgang. Son vartet opp med en frekk finte på Evertons Jonjoe Kenny, før han fant Kane, som fra offsideposisjon doblet ledelsen.
Everton-forsvaret hang heller ikke med da Kane enkelt kunne sette inn 3-0 fra kort hold etter 59 minutter. Eric Diers pasning ble styrt i mål med en rufsete avslutning, men ingenting ser ut til å stoppe Kane denne sesongen. Målet var hans 20. i ligaen i 2017/2018. Scoringen gjør også Kane til Tottenhams toppscorer etter omleggingen til Premier League foran 92/93-sesongen. Han passerte veteranen Teddy Sheringham med sitt mål nummer 98.
Tottenham vartet opp med flere gode sjanser før Christian Eriksen med en flott avslutning satte inn 4-0 og kampens siste mål. Dermed henger Spurs med sine nærmeste rivaler i serien.
(©NTB)
Lørdag 21. juli 2018
• På søndag har det gått sju år siden dagen da Anders Behring Breivik drepte 77 mennesker i regjeringskvartalet og på Utøya. Fortsatt har vi som nasjon ikke blitt enige om hvordan historien om 22. juli skal fortelles. Debatten som oppsto...
Lørdag 21. juli 2018
debatt: Over­levende Helén Ingrid Andreassen fikk hat-telefoner da hun deltok i innvandrings­debatt. Men oppgjøret med ytre høyre etter 22. juli har uteblitt, sier hun – og derfor orker hun likevel.
Lørdag 21. juli 2018
Pensumlister ved norske universiteter har stadig en overvekt av tekster skrevet av vestlige forskere. Studenter og akademikere tar nå til orde for å «avkolonisere» landets utdanningsinstitusjoner.
Lørdag 21. juli 2018
HARDT: Etter en uke med flere spionavsløringer skal USA slå hardere ned på utenlandske agenter. Kanskje ikke så lurt, mener professor.
Fredag 20. juli 2018
Ny rapport anbefaler teatre å åpne om sommeren for å trekke flere kultur­turister. – Ikke deres oppgave å drive Norge-branding, sier teater­forening.
Fredag 20. juli 2018
TREIGT: Betring av vilkår for tekstil­arbeidarar går altfor sakte, meiner Framtiden i våre hender. Dei ønskjer seg modigare politikarar.
Fredag 20. juli 2018
• Dragkampen om sjukehusutbyggjinga i Oslo-området er av nasjonal interesse. Det står om milliardsummar som vil påverke helsebudsjetta i mange år, det gjeld sjukehustilbod for ein stor del av folkesetnaden, og det er ikkje minst døme på...
Fredag 20. juli 2018
STENGT: EU sliter med å finne felles løsninger til tross for langt færre migranter og flyktninger enn tidligere somre. Spania overtar som største mottaksland for båt­flyktninger etter hvert som stadig flere ruter stenges.
Torsdag 19. juli 2018
SLUTT: Tyrkia avsluttet i går den to år lange unntakstilstanden. Sentrale deler videreføres likevel i en ny terrorlov.
Torsdag 19. juli 2018
Mer offentlig-privat samarbeid og utvidede åpningstider for teatre og museer. Det er blant forslagene til en ny satsing på kultur­turisme i Norge.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk