Lørdag 13. januar 2018
Ruud-kamp stoppet nok en gang
Casper Ruud avgjorde første sett og leder 3–2 i 2. kvalifiseringsrunde til Australian Open – så kom regnet på nytt i Melbourne.
Publisert: 13 Januar 03:52
Casper Ruud avgjorde første sett og leder 3–2 i 2. kvalifiseringsrunde til Australian Open – så kom regnet på nytt i Melbourne.
2. kvalifiseringsrunde til Australian Open mot Dmitrij Popko fra Kasakhstan ble natt til lørdag stoppet for tredje gang.
I to omganger ble første sett spilt fredag i Melbourne Park. Ruud tilbrakte omkring 14 timer på anlegget, men spilte minimalt med tennis. Begge holdt servene sine fredag, og lørdag ble 3-2-ledelsen i første sett raskt tapt.
Ruuds serve ble også brutt, og han lå under 3–5. Derfra reiste han seg og vant de fire neste gamene etter imponerende spill. En settball ble reddet, og derfra og ut begynte virkelig forehanden å sitte for Ruud samtidig som Popko gjorde flere enkle feil.
– Det var en dårlig start, han var litt forsiktig og hadde litt mange feil. Så kom han litt i gang. Forehanden og serven satt litt bedre. Da klarte han å snu det heldigvis, oppsummerer pappa og trener Christian Ruud til NTB.
I andre sett leder Ruud 3–2 etter at begge har holdt serven sin. Det regner lett i Melbourne, og værmeldingen er ikke veldig lystig lesning. Det kan gå mot en ny lang dag i Melbourne for team Ruud.
Hvis Ruud vinner kampen sin, er amerikanske Ernesto Escobedo det siste hinderet før hovedrunden. Han vant 2. kvalifiseringsrunde mot italieneren Alessandro Giannessi 6-3, 6-2.
(©NTB)
Lørdag 20. januar 2018
OPPVASK: Framtredende norske feminister støtter oppvasken i de politiske partiene, men advarer mot å glemme den seksuelle trakasseringen ellers i samfunnet.
Lørdag 20. januar 2018
VEDTAK: En ny ukrainsk lov åpner for å gjenvinne kontrollen over det opprørskontrollerte Donbass med militær makt.
Lørdag 20. januar 2018
Historien som har skapt forsider om Trine Skei Grande denne uka, skulle aldri blitt viderebragt i seriøse medier, mener forfatter Linn Stalsberg.
Lørdag 20. januar 2018
• Metoo-kampanjen har vært en høyst påkrevet og svært oppmuntrende kvinnepolitisk mobilisering, der tusenvis av kvinner har markert at de ikke lenger finner seg i trakassering som begrenser deres handlingsrom og frie livsutfoldelse. Håpet er...
Lørdag 20. januar 2018
Ramsalt: Kaspar Colling Nielsens bok rommer mye kritikk av vår tid, men «Den danske borgerkrig» byr på lite revolusjonsromantikk.
Fredag 19. januar 2018
VED VEIS ENDE
Fredag 19. januar 2018
FRONTER: USA akter å bli i Syria på ubestemt tid som en «motvekt» til regimet til Bashar al-Assad.
Fredag 19. januar 2018
Regjeringen vil bevare Nasjonalgalleriet. Nå mener kunsteksperter at Nasjonalmuseet må gjenoppta dialogen med Stein Erik Hagen om Canica-samlingen.
Fredag 19. januar 2018
UENIG OM JUSSEN: Per Andreas Bjørgan mener det er uheldig å gjøre dyptgripende endringer av offentlig sektor på grunn av svært teoretisk forståelse av EU-retten.
Fredag 19. januar 2018
• Internettrevolusjonen har grunnleggende endret kommunikasjonsformene de siste tiårene. Joshua A.T. Fairfield, som nylig har gitt ut boka «Owned: Property, Privacy and New Digital Serfdom», spør om den digitale økonomien sender oss tilbake...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk