Lørdag 13. januar 2018
Hetland presenterer distanselaget tirsdag
Distanselagene i langrenn i OL blir presentert kommende tirsdag.
Publisert: 13 Januar 16:21
Distanselagene i langrenn i OL blir presentert kommende tirsdag.
Seks kvinner og fire menn er allerede forhåndsuttatt, og troppene skal suppleres ytterligere.
Hvilke sprintherrer som blir tatt ut blir først klart etter rennene i Planica kommende helg.
– Vi får en sterk tropp og har medaljekandidater og vinnere på alle øvelser, og vi skal være med å kjempe helt oppe i toppen. Vi har fått de svarene vi skal ha gjennom verdenscupsesongen, og så har vi fått de siste justeringene her under NM. Det blir fortsatt fullt kjørt for sprintlaget fram til Planica, sa herrelandslagstrener Tor Arne Hetland til NTB etter lørdagens skiathlonløp i NM.
Der fikk han se Martin Johnsrud Sundby ta et nytt NM-gull.
– Vi har intensjonslaget i skiathlonlaget klart allerede, og egentlig har vi også reservene klare. Vi skal være godt forberedt, og utøverne skal få vite hva de skal gjøre i OL. Intensjonslag skal vi ha, men vi skal også ha mulighet til å bytte på lagene hvis det kommer en formsvikt eller sykdom. Da skal reservene være godt forberedt til å hoppe inn på seierspallen, ikke bare i laget.


(©NTB)
Fredag 19. januar 2018
VED VEIS ENDE
Fredag 19. januar 2018
FRONTER: USA akter å bli i Syria på ubestemt tid som en «motvekt» til regimet til Bashar al-Assad.
Fredag 19. januar 2018
Regjeringen vil bevare Nasjonalgalleriet. Nå mener kunsteksperter at Nasjonalmuseet må gjenoppta dialogen med Stein Erik Hagen om Canica-samlingen.
Fredag 19. januar 2018
UENIG OM JUSSEN: Per Andreas Bjørgan mener det er uheldig å gjøre dyptgripende endringer av offentlig sektor på grunn av svært teoretisk forståelse av EU-retten.
Fredag 19. januar 2018
• Internettrevolusjonen har grunnleggende endret kommunikasjonsformene de siste tiårene. Joshua A.T. Fairfield, som nylig har gitt ut boka «Owned: Property, Privacy and New Digital Serfdom», spør om den digitale økonomien sender oss tilbake...
Torsdag 18. januar 2018
Aftenposten og VG viet i går forsidene til en sak basert på rykter om Venstre-leder Trine Skei Grande. – Noe nytt, mener medieviter Gunn Enli.
Torsdag 18. januar 2018
• The Guardian hadde tirsdag en sak der det hevdes at Norge uoffisielt sender signaler til Brussel om at Storbritannia ikke bør få en avtale med EU som er bedre enn EØS-avtalen, der Norge som kjent er pålagt å ta inn alle EU-lover på...
Torsdag 18. januar 2018
KLATRAR: No skal Torbjørn Røe Isaksen lære seg inntektssida på statsbudsjettet. – Eg ser han gjerne som Høgre-leiar og statsminister i framtida, seier fylkesleiar.
Torsdag 18. januar 2018
HØYT SPILL: Innvandreraktivister krever at Demokrater setter hardt mot hardt i forhandlingsstrid med Donald Trump og Republikanerne.
Onsdag 17. januar 2018
Tore Renberg har aldri deltatt på møter i Forfatter­foreningen. Poet Endre Ruset meldte seg ut i protest. Debatten om medlemskriteriene i forfatternes organisasjon fortsetter.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk