Lørdag 13. januar 2018
Hetland presenterer distanselaget tirsdag
Distanselagene i langrenn i OL blir presentert kommende tirsdag.
Publisert: 13 Januar 16:21
Distanselagene i langrenn i OL blir presentert kommende tirsdag.
Seks kvinner og fire menn er allerede forhåndsuttatt, og troppene skal suppleres ytterligere.
Hvilke sprintherrer som blir tatt ut blir først klart etter rennene i Planica kommende helg.
– Vi får en sterk tropp og har medaljekandidater og vinnere på alle øvelser, og vi skal være med å kjempe helt oppe i toppen. Vi har fått de svarene vi skal ha gjennom verdenscupsesongen, og så har vi fått de siste justeringene her under NM. Det blir fortsatt fullt kjørt for sprintlaget fram til Planica, sa herrelandslagstrener Tor Arne Hetland til NTB etter lørdagens skiathlonløp i NM.
Der fikk han se Martin Johnsrud Sundby ta et nytt NM-gull.
– Vi har intensjonslaget i skiathlonlaget klart allerede, og egentlig har vi også reservene klare. Vi skal være godt forberedt, og utøverne skal få vite hva de skal gjøre i OL. Intensjonslag skal vi ha, men vi skal også ha mulighet til å bytte på lagene hvis det kommer en formsvikt eller sykdom. Da skal reservene være godt forberedt til å hoppe inn på seierspallen, ikke bare i laget.


(©NTB)
Tirsdag 23. oktober 2018
Å motta saklig kritikk inngår i jobben min som journalist. Men det som skjedde våren 2018, var noe helt annet. Å utsettes for en mobb er ufyselig. Å utsettes for hat er forferdelig. Å mobbes av ukjente mennesker som...
Tirsdag 23. oktober 2018
DEKKHISTORIE: Amerikanske politikere og EU tror ikke på Saudi-Arabias forklaring om drapet på journalisten Jamal Khashoggi.
Tirsdag 23. oktober 2018
• Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator under dekningen av valget i Sverige i september i år. Om lag 75 av klagene kom som resultat av en kampanje på partiet Rødts...
Tirsdag 23. oktober 2018
Svenske medier har ikke vært selvkritiske nok etter sine «ekstreme» metoo-saker, sier SVT-sjef.
Tirsdag 23. oktober 2018
STERK I TROEN: Knut Arild Hareide hadde regnet med mellom tre og seks mandater fra Rogaland, men fikk ett. Nå står det om de usikre fylkene, som Oslo og Hordaland.
Mandag 22. oktober 2018
Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på NRKs bruk av Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige. – Jeg gjorde mitt beste for å være noenlunde objektiv, sier hun.
Mandag 22. oktober 2018
BEKLAGER: Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) beklager at INF-avtalen ryker – og legger skylden på Russland.
Mandag 22. oktober 2018
SKUFFET: Lokallagsleder Inge Takle Mæstad frykter en dypere splittelse i partiet etter det knusende Hareide-neder­laget i Rogaland. Han beskylder nestleder Olaug Bollestad for å opptre illojalt.
Mandag 22. oktober 2018
• Norsk politikk er blitt revitalisert etter at Knut Arild Hareide for tre uker siden rådet KrF til å sondere mulighetene for en historisk regjeringskoalisjon med Ap og Sp. Etter et år hvor norsk politikk...
Lørdag 20. oktober 2018
FORTVILELSE: Kjell Ingolf Ropstad «dolket sin egen partileder i ryggen» med abort­utspill i VG, mener sentrale KrF-kilder.