Onsdag 3. januar 2018
Sarpsborg-juvel klar for belgisk toppfotball
Sarpsborgs senegalesiske midtbanestjerne Krépin Diatta har signert for den belgiske toppklubben Club Brügge.
Publisert: 03 Januar 17:57
Sarpsborgs senegalesiske midtbanestjerne Krépin Diatta har signert for den belgiske toppklubben Club Brügge.
Diatta har satt navnetrekket sitt på en 4,5-årskontrakt, bekrefter Sarpsborg 08 onsdag.
Avtalen med den belgiske klubben er historiens største salg i Sarpsborg 08s historie, bekrefter sportssjef Thomas Berntsen.
– Sportslig skulle vi selvfølgelig ønsket å beholde Krépin. Når det er sagt, er dette et salg vi er stolte av. Vi har hatt mulighet til å selge ham tidligere, men har ventet inn det vi mener er riktig bud, sier Berntsen.
Sarpsborg 08 ønsker ikke å kommentere salgssummen, men den ligger trolig på et sted mellom 20 og 25 millioner kroner. Det gjør salget til et av de største i norsk fotball det siste tiåret.
– Disse avtalene er gjerne tredelt. Vi får først et overgangsbeløp, mens det i tillegg ligger en eventuell oppside i bonuser. Dette inngår i avtalen med Club Brügge, sier Berntsen.
Krépin Diatta ble hentet til Sarpsborg 08 før 2017-sesongen og fikk prisen «årets gjennombrudd» under «Fotballfesten 2017».
Diattas nye klubb, Club Brugge, leder den belgiske toppdivisjonen.
(©NTB)
Tirsdag 16. januar 2018
«Jeg har vært flyktning, gjest, emigrant og immigrant,» fortalte Helga Hernes i «Fremmed i Norge» (1982). Mot slutten av andre verdenskrig ble hun og hennes familie fordrevet fra sine hjem i Vest-Preussen (den gang...
Tirsdag 16. januar 2018
DRAMATISK: Hvis FN må kutte i tilbudet til millioner palestinske flyktninger, kan resultatet bli katastrofalt, sier FNs Christopher Gunnes.
Tirsdag 16. januar 2018
Regjeringen vil bevare Nasjonal­galleriet som visningssted for kunst. Arkitekt Fredrik Torp mener bygget bør vies til eldre kunst.
Tirsdag 16. januar 2018
FOTEN NED: Knut Arild Hareide meiner vi ikkje har råd til store skattelettar i åra som kjem. Regjeringserklæringa er ei av dei vagaste han har lese.
Tirsdag 16. januar 2018
Sps Trygve Slagsvold Vedum har sagt at de tre samarbeidspartiene, Venstre, Høyre og Frp, får fram det verste hos hverandre. Det er kanskje ikke helt presist, men når det kommer til sentralisering, kommersialisering av...
Mandag 15. januar 2018
Fjorårets mest intenst levende musikkfilm kommer til Tromsø denne uka.
Mandag 15. januar 2018
EPMARSMARSMARSHHHHHIDen oppmerksomme kinolytter la nok merke til det, under de fire dagene Karpe Diems «Adjø, Montebello» gikk...
Mandag 15. januar 2018
Kunsthøgskolen i Oslo er preget av fryktkultur og usunne maktforhold, sier tidligere student Inés Belli. Hun mener yrkesetikk må inn i alle kunstfagene.
Mandag 15. januar 2018
KORRUPT: Midtøsten-analytiker Nicholas Noe mener USA og EU finansierer et elitesystem som skaper problemene tunisiere protesterer mot.
Mandag 15. januar 2018
TRYGD: Beza betalte 300.000 kroner til staten, men fikk ikke trygd da barna ble født, eller da han mistet jobben.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk