Onsdag 3. januar 2018
Mann fortsatt savnet etter husbrann i Tana
En mann i 50-årene er fortsatt savnet etter at et hus brant ned i Tana natt til onsdag. Krimteknikere gransket branntomta onsdag uten å gjøre funn.
Publisert: 03 Januar 21:49
En mann i 50-årene er fortsatt savnet etter at et hus brant ned i Tana natt til onsdag. Krimteknikere gransket branntomta onsdag uten å gjøre funn.
– Krimteknikere avsluttet arbeidet på branntomta klokken 21. De vil fortsette granskingen av branntomta torsdag morgen, sier operasjonsleder Torfinn Halvari i Finnmark politidistrikt til NTB onsdag kveld.
Politiet opplyste tidligere onsdag at det bare er den savnede mannen som er registrert på adressen. De forsøkte å komme i kontakt med vedkommende natt til onsdag uten å lykkes.
Politiet har grunn til å tro at mannen befant seg i boligen da brannen startet, og de frykter at han har omkommet. Pårørende er varslet.
Det var klokka 1.45 natt til onsdag politiet fikk melding om brannen i en privatbolig på Masjoksletta. Da nødetatene kom fram til stedet, var huset nedbrent. Politiet beskriver brannen som kraftig.
– Det er for tidlig å si noe om brannårsaken, sier Halvari.
Masjoksletta ligger rundt seks kilometer fra Tana bru. Det var en person som bor på motsatt side av Tanaelva, som meldte fra til politiet.
(©NTB)
Lørdag 21. juli 2018
• På søndag har det gått sju år siden dagen da Anders Behring Breivik drepte 77 mennesker i regjeringskvartalet og på Utøya. Fortsatt har vi som nasjon ikke blitt enige om hvordan historien om 22. juli skal fortelles. Debatten som oppsto...
Lørdag 21. juli 2018
debatt: Over­levende Helén Ingrid Andreassen fikk hat-telefoner da hun deltok i innvandrings­debatt. Men oppgjøret med ytre høyre etter 22. juli har uteblitt, sier hun – og derfor orker hun likevel.
Lørdag 21. juli 2018
Pensumlister ved norske universiteter har stadig en overvekt av tekster skrevet av vestlige forskere. Studenter og akademikere tar nå til orde for å «avkolonisere» landets utdanningsinstitusjoner.
Lørdag 21. juli 2018
HARDT: Etter en uke med flere spionavsløringer skal USA slå hardere ned på utenlandske agenter. Kanskje ikke så lurt, mener professor.
Fredag 20. juli 2018
Ny rapport anbefaler teatre å åpne om sommeren for å trekke flere kultur­turister. – Ikke deres oppgave å drive Norge-branding, sier teater­forening.
Fredag 20. juli 2018
TREIGT: Betring av vilkår for tekstil­arbeidarar går altfor sakte, meiner Framtiden i våre hender. Dei ønskjer seg modigare politikarar.
Fredag 20. juli 2018
• Dragkampen om sjukehusutbyggjinga i Oslo-området er av nasjonal interesse. Det står om milliardsummar som vil påverke helsebudsjetta i mange år, det gjeld sjukehustilbod for ein stor del av folkesetnaden, og det er ikkje minst døme på...
Fredag 20. juli 2018
STENGT: EU sliter med å finne felles løsninger til tross for langt færre migranter og flyktninger enn tidligere somre. Spania overtar som største mottaksland for båt­flyktninger etter hvert som stadig flere ruter stenges.
Torsdag 19. juli 2018
SLUTT: Tyrkia avsluttet i går den to år lange unntakstilstanden. Sentrale deler videreføres likevel i en ny terrorlov.
Torsdag 19. juli 2018
Mer offentlig-privat samarbeid og utvidede åpningstider for teatre og museer. Det er blant forslagene til en ny satsing på kultur­turisme i Norge.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk