Onsdag 3. januar 2018
Mann fortsatt savnet etter husbrann i Tana
En mann i 50-årene er fortsatt savnet etter at et hus brant ned i Tana natt til onsdag. Krimteknikere gransket branntomta onsdag uten å gjøre funn.
Publisert: 03 Januar 21:49
En mann i 50-årene er fortsatt savnet etter at et hus brant ned i Tana natt til onsdag. Krimteknikere gransket branntomta onsdag uten å gjøre funn.
– Krimteknikere avsluttet arbeidet på branntomta klokken 21. De vil fortsette granskingen av branntomta torsdag morgen, sier operasjonsleder Torfinn Halvari i Finnmark politidistrikt til NTB onsdag kveld.
Politiet opplyste tidligere onsdag at det bare er den savnede mannen som er registrert på adressen. De forsøkte å komme i kontakt med vedkommende natt til onsdag uten å lykkes.
Politiet har grunn til å tro at mannen befant seg i boligen da brannen startet, og de frykter at han har omkommet. Pårørende er varslet.
Det var klokka 1.45 natt til onsdag politiet fikk melding om brannen i en privatbolig på Masjoksletta. Da nødetatene kom fram til stedet, var huset nedbrent. Politiet beskriver brannen som kraftig.
– Det er for tidlig å si noe om brannårsaken, sier Halvari.
Masjoksletta ligger rundt seks kilometer fra Tana bru. Det var en person som bor på motsatt side av Tanaelva, som meldte fra til politiet.
(©NTB)
Tirsdag 23. oktober 2018
Å motta saklig kritikk inngår i jobben min som journalist. Men det som skjedde våren 2018, var noe helt annet. Å utsettes for en mobb er ufyselig. Å utsettes for hat er forferdelig. Å mobbes av ukjente mennesker som...
Tirsdag 23. oktober 2018
DEKKHISTORIE: Amerikanske politikere og EU tror ikke på Saudi-Arabias forklaring om drapet på journalisten Jamal Khashoggi.
Tirsdag 23. oktober 2018
• Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator under dekningen av valget i Sverige i september i år. Om lag 75 av klagene kom som resultat av en kampanje på partiet Rødts...
Tirsdag 23. oktober 2018
Svenske medier har ikke vært selvkritiske nok etter sine «ekstreme» metoo-saker, sier SVT-sjef.
Tirsdag 23. oktober 2018
STERK I TROEN: Knut Arild Hareide hadde regnet med mellom tre og seks mandater fra Rogaland, men fikk ett. Nå står det om de usikre fylkene, som Oslo og Hordaland.
Mandag 22. oktober 2018
Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på NRKs bruk av Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige. – Jeg gjorde mitt beste for å være noenlunde objektiv, sier hun.
Mandag 22. oktober 2018
BEKLAGER: Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) beklager at INF-avtalen ryker – og legger skylden på Russland.
Mandag 22. oktober 2018
SKUFFET: Lokallagsleder Inge Takle Mæstad frykter en dypere splittelse i partiet etter det knusende Hareide-neder­laget i Rogaland. Han beskylder nestleder Olaug Bollestad for å opptre illojalt.
Mandag 22. oktober 2018
• Norsk politikk er blitt revitalisert etter at Knut Arild Hareide for tre uker siden rådet KrF til å sondere mulighetene for en historisk regjeringskoalisjon med Ap og Sp. Etter et år hvor norsk politikk...
Lørdag 20. oktober 2018
FORTVILELSE: Kjell Ingolf Ropstad «dolket sin egen partileder i ryggen» med abort­utspill i VG, mener sentrale KrF-kilder.