Onsdag 3. januar 2018
Fortsatt ingen pågrepet etter knivstikking i Haugesund
Ingen er pågrepet etter at en mann i 20-årene ble stukket med kniv i Haugesund rett før midnatt natt til onsdag. Mannen er ikke livstruende skadd og er avhørt. 
Publisert: 03 Januar 17:46
Ingen er pågrepet etter at en mann i 20-årene ble stukket med kniv i Haugesund rett før midnatt natt til onsdag. Mannen er ikke livstruende skadd og er avhørt. 
– Etterforskerne har snakket med mange folk i dag, men vi ønsker ikke å gå noe nærmere inn på hva vi tror er bakgrunnen for hendelsen. Ingen er så langt pågrepet, sier seksjonsleder for etterforskning hos Haugesund-politiet, Torbjørn Nervik, til NTB ved 17-tiden onsdag.
Politiets etterforskere snakket tidligere på dagen også med fornærmede.
– Han er ikke livstruende eller veldig alvorlig skadd, sier Nervik.
Politiet bevæpnet seg da de fikk melding om knivstikking i en leilighet i Gard nord for Haugesund sentrum klokka 23.50 tirsdag.
Da patruljene og ambulansen kom fram til åstedet, fant de den skadde, som ble kjørt til sykehuset i Haugesund. Politiet søkte med hundepatruljer i området uten å finne noen gjerningsmann.
Kriminalteknikere har undersøkt boligen, og det er innledet både taktisk og teknisk etterforskning.
(©NTB)
Lørdag 20. oktober 2018
FORTVILELSE: Kjell Ingolf Ropstad «dolket sin egen partileder i ryggen» med abort­utspill i VG, mener sentrale KrF-kilder.
Lørdag 20. oktober 2018
KRIGSSPILL: Den største Nato-øvelsen etter den kalde krigen begynner neste uke. 50.000 Nato-soldater skal øve på å komme Norge til unnsetning.
Lørdag 20. oktober 2018
• Denne uka avholdes økonomifestivalen Kåkånomics i Stavanger. Der møtes økonomer, politikere og helt vanlige siddiser for å drøfte små og store økonomiske spørsmål. Et gjennomgangstema på flere arrangementer er det økonomiske...
Lørdag 20. oktober 2018
Nasjonalmuseet burde prioritere «Gjerdeløa» over dyr utenlandsk kunst, mener kritikerne. Men skal et nasjonalmuseum alltid sette den nasjonale kultur­arven først?
Lørdag 20. oktober 2018
Adjø: Didier Eribon forlot arbeiderklassen, sammen med fransk venstreside.
Fredag 19. oktober 2018
Nasjonalmuseet har satset tungt på Marianne Heske, mener Nasjonalmuseets direktør og samlingsdirektør. Men nye interne diskusjoner kan de godt ta.
Fredag 19. oktober 2018
RAID: Styrtrike finansfolk har i årevis unndratt milliarder i utbytteskatt i over ti europeiske land. En avhopper kaller opplegget «djevel­maskinen».
Fredag 19. oktober 2018
• Onsdag ble det klart at det britiske selskapet Go-Ahead har slått NSB og svenske SJ i konkurransen om å få kjøre tog på Sørlandsbanen, Jærbanen og Arendalsbanen. Det er i tråd med den blåblå regjeringens plan for norsk togtrafikk, hvor den...
Fredag 19. oktober 2018
MOT: Togtrafikken i nord og vest skal på anbud. Men om Sp og Ap får viljen sin kan det bli full stans i prosessen.
Torsdag 18. oktober 2018
KronikkFor to år siden var jeg i Irak i forbindelse med innspilling av dokumentarfilmen «The Future of Iraq». Jeg intervjuet barn om deres erfaringer og syn på krig. Målet med...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk